RS 7 Sportback > A7 > Home > Audi Nederland
Audi RS 7 Sportback

RS 7 Sportback

Ongetemde schoonheid:
Audi RS 7 Sportback

De elegante lijnen omhullen de oerkrachten van de V8 TFSI-motor en innovatieve technologieën gaan samen met feilloze dynamiek. Ontdek de sensatie om geen compromissen te hoeven sluiten.

High performance in plaatjes

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
  • Aan de achterkant van de Audi RS 7 Sportback valt de speciale RS-bumper op met diffusor en ovale uitlaten.

  • Aan de voorkant van de RS 7 Sportback springt de Audi singleframe-grille in het oog.

  • De Audi RS 7 Sportback heeft een elegant silhouet met trekken van een coupé.

  • De Audi RS 7 Sportback is altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

  • De Audi singleframe-grille heeft een aankleding die aan de RS is voorbehouden: een glanzend zwart driedimensionaal honingraatpatroon.

  • Technisch en optisch van het hoogste niveau: de HD-matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en donkere behuizingen.

  • Met zijn sportieve daklijn oogst de Audi RS 7 Sportback overal bewonderende blikken.

  • Neem plaats op RS-designsportstoelen.

  • De Audi RS 7 Sportback is een grote en ruime vijfdeurs bolide waarin vijf inzittenden snel kunnen reizen.

Koolstofvezel aankleding

Bij het instappen gaat het hart al sneller kloppen

De sterkste sensatie roept u zelf op. In de Audi RS 7 Sportback ervaart u dat door naar de Audi virtual cockpit in RS-performance-design te kijken. De opwinding stijgt verder door het lederen RS-sportstuur met aluminium RS-schakelflippers vast te pakken. En het ultieme genot volgt door de RS-knop in te drukken. De persoonlijk te configureren instellingen RS1 en RS2 zijn altijd bliksemsnel paraat.

Cockpit Audi RS 7 Sportback

Ontvlucht het alledaagse

Met de Audi RS 7 Sportback lukt u dit ongetwijfeld. Bijvoorbeeld met de RS-sportstoelen met rode stiksels, RS-logo’s en rood omzoomde veiligheidsgordels. Uw gezin en zakenrelaties beschikken over royaal veel ruimte voor hoofd en benen. Vijf inzittenden kunnen snel en comfortabel reizen en van het sportieve autokarakter genieten.

Kijk rustig rond
High performance in cijfers

Vermogen

441

kW

(600 pk)

Acceleratie

3,6

s

0 naar 100 km/h

Topsnelheid

305

km/h

(optie; standaard is 250 km/h)

Soundcheck de Audi RS 7 Sportback

Het vermogen om te presteren

Zodra de motor loopt, is er de voelbare gretigheid om te presteren. Met het oog op de specificaties is dat goed te begrijpen. Dankzij 441 kW/600 pk en een koppel van 800 Nm accelereert u in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid ligt optioneel bij 305 km/h. Het gemiddeld brandstofverbruik bedraagt 11,5–11,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 263–265 g/km. De 4,0-liter V8-biturbo-motor is voorzien van een 48-volt mildehybride-installatie en cilinder on demand. Met andere woorden: deze krachtbron is op elke snelheid berekend, van ontspannen kilometers verslinden tot sportief presteren.

RS 7 Sportback prestaties

Elk moment telt

Het RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control is via Audi drive select in drie standen instelbaar. Het zorgt voor minder overhellen en verbetert de rijdynamiek. De dynamische besturing en quattro-aandrijving met sportdifferentieel dragen bij aan de goede handelbaarheid. Precies zoals u van een auto met deze uitstraling mag verwachten. De Audi RS 7 Sportback kan hoge bochtsnelheden aan en blijft uitzonderlijk stabiel op de weg liggen.

De Audi RS 7 Sportback rijdt dynamisch

Adembenemend

Slechts weinig dingen zijn adembenemend mooi te noemen. Deze optionele 22 inch velgen zijn de uitzondering op de regel. Het exclusieve 5-spaak-structuur-design is afgewerkt in glanzend gepolijst antracietzwart. Een andere begerenswaardige RS-optie zijn de keramische remmen, herkenbaar aan de blauwe remzadels met ‘Audi ceramic’-opschrift.

Keramische remmen op de Audi RS 7 Sportback

Lakkleuren en velgen

Combineer lakkleuren en velgen om de perfecte Audi RS 7 Sportback te maken.
2Y2Y-52E_AVP2D_A_2_000.jpg
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Navarrablauw metallic Navarrablauw metallic
Sebringzwart kristaleffect Sebringzwart kristaleffect
Daytonagrijs pareleffect Daytonagrijs pareleffect
Tangorood metallic Tangorood metallic
Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 22 "5-V-spaak-trapeze"-design(titaniumoptiek) Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 22 "5-V-spaak-trapeze"-design(titaniumoptiek)
Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 22 "5-V-spaak-trapeze"-design(antracietzwart glanzend) Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 22 "5-V-spaak-trapeze"-design(antracietzwart glanzend)
Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 21 "10-spaak-ster"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 21 "10-spaak-ster"-design
HD-matrix-ledkoplampen Audi RS 7 Sportback

Denk hier niet te licht over

Kies voor vooruitstrevende verlichting in de vorm van de optionele HD-matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en – alleen op de RS – donkere behuizingen. Dit slimme systeem met led- en cameratechnologie draagt bij aan de veiligheid. Ook het design van de verlichting mag er zijn, inclusief karakteristieke RS-animatie door de koplampen en achterlichten zodra u de Audi RS 7 Sportback ontgrendelt of op slot doet.

Panoramavlucht

Beleef de Audi RS 7 Sportback vanuit verschillende hoeken ik deze 360-graden animatie.

Audi RS 7 Sportback