Q6 e-tron > Q6 > Audi Nederland
Zijaanzicht Audi Q6 e-tron

De nieuwe Q6 SUV e-tron

Gemiddeld stroomverbruik: 17,0–19,6 kWh/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km.

De nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron is vanaf nu te bestellen.

De nieuwe Audi Q6 e-tron geeft Audi’s motto ‘Voorsprong door Techniek’ een nieuwe, innovatieve impuls. Audi’s eerste productiemodel op basis van het Premium Platform Electric (PPE) valt op door zijn actieradius tot wel 625 km, korte laadtijden, rijdynamiek en comfort van topklasse. Ook zet de Q6 e-tron nieuwe maatstaven op het gebied van connected infotainment en verlichtingstechnologie. 

Later dit jaar volgen er tevens twee uitvoeringen met achterwielaandrijving: een variant met het 100 kWh accupakket en daarmee een nog grotere range, en tevens een achterwielaangedreven variant met een 83 kWh accupakket, waarvoor een indicatieve vanafprijs geldt van 65.000 euro.

Bovenaanzicht cockpit Audi Q6 e-tron

Elektrisch, en nog heel veel meer

De Audi Q6 e-tron vertegenwoordigt het nieuwste level van elektrisch rijden bij Audi. Deze hoogwaardige SUV maakt indruk met zijn elektrische prestaties, vooruitstrevende design en digitale interieur.

 

Verander de lakkleur
Verander de velgen

Toonaangevende prestaties

De Audi Q6 e-tron is ontworpen rondom een 800-voltarchitectuur. De lithium-ion accu van 625 tot 750 volt levert indrukwekkende prestaties, zowel tijdens opladen als onder het rijden. Laden gaat snel en efficiënt. Dankzij een maximaal vermogen van 285 kW bent u snel weer onderweg.

Een progressief interieurontwerp

Ontdek het nieuwe design van de diverse interieurcomponenten, zoals de deurpanelen, het dashboard en de middenconsole. De rangschikking van alle bedieningsorganen is net zo strak en opgeruimd.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Apps op het MMI-scherm van de Audi Q6 e-tronApps op het MMI-scherm van de Audi Q6 e-tron

Toonaangevend e-design

Het progressieve design straalt prestige uit en past heel goed bij de elektrische prestaties. Eyecatchers zijn de gespierde proporties, de Singleframe in het front en de panelen onderaan de portieren die naar de plek van de accu verwijzen.

Klaar voor elk gebruik

De Audi Q6 e-tron mag maar liefst 2.400 kilo trekken. Binnenin is sprake van een ruim interieur met veel opbergruimte en een flexibel in te delen kofferbak. Onder de voorklep zit een frunk.

Allrounder met e-power

Stap in en ervaar de stille acceleratie van de Audi Q6 e-tron. ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)* en diverse rijstanden ondersteunen de elektrische prestaties. Het optionele onderstel met adaptieve luchtvering biedt nog meer comfort en rijdynamiek.

Sportieve touch

De nieuwe Audi Q6 e-tron is volledig naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor visuele upgrades in de vorm van S line, 21 inch wielen, rode remzadels, donkergekleurde matrix-ledkoplampen plus, led-achterlichten pro en het exterieurpakket zwart.

Audi exclusive

Stel uw Audi Q6 e-tron volgens persoonlijke wensen samen en creëer zo met behulp van Audi exclusive* een volstrekt unieke auto.

Zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires* wordt uw auto een heus allroundtalent. Met behulp van praktische extra’s en visuele aankleding past u hem aan nieuwe wensen aan. Telkens opnieuw.