Audi S5 Cabriolet | Audi Nederland > A5 > Home > Audi Nederland
S5 Cabriolet
Vanaf: € 95.965,00

Het evenbeeld van kracht:
de Audi S5 Cabriolet.

Rijplezier met 354 pk en een sportief design met elegante ondertoon. De speciale S-grille, strakke flanklijnen en krachtige achterkant dragen bij aan de dynamische uitstraling. De V6-turbomotor helpt om soepel en vlot door het verkeer te bewegen. De standaard akoestische kap zorgt ook op hogere snelheid voor een aangename rust in het interieur.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • Exterieur

  Helemaal goed: Navarrablauw metallic en alleen op de S5 leverbare 19-inch lichtmetalen velgen in 5-spaak-cavo-design, in het contrastgrijs met gepolijste accenten.

 • Exterieur

  Het landschap klopt, de weg klopt, de auto klopt. De ongekend sterke en soepele zescilinder van de S5 Cabriolet gaat maar door, van bocht naar bocht. De tiptronic en het fabuleuze onderstel spelen het spel moeiteloos mee.

 • Exterieur

  Stijlvol en sportief. De standaard sportstoelen zijn te vervangen door afgebeelde S-sportstoelen, hier bekleed met rotorgrijs leder fijnnappa.

 • Interieur

  De optionele S-sportstoelen vóór zijn voorzien van een pneumatische massagefunctie. Zo arriveert u ontspannen op uw reisbestemming.

 • Exterieur

  De speciale S-grille, optionele 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak-cavo-design, een atletisch silhouet en buitenspiegels in aluminiumoptiek. De S5 Cabriolet mag er zijn.

 • Exterieur

  De Audi S5 Cabriolet is op progressieve wijze sportief. Zijn scherp getekende flanken, lange wielbasis en vlakke achterkant zorgen voor een atletische uitstraling. De vier uitlaten verwijzen overduidelijk naar zijn prestaties.

 • Exterieur

  De Audi S5 Cabriolet is een topsporter. Zijn dynamiek is aan uw eigen smaak aan te passen. Dat kan met de optionele demperregeling in combinatie met Audi drive select en het optionele sportdifferentieel.

 • Dynamiek

  De 3.0 V6-TFSI-motor met uitlaatgasturbo levert 260 kW/354 pk en een koppel van 500 Nm. Deze is gekoppeld aan een 8-traps tiptronic versnellingsbak.

Specificaties S5 Cabriolet

Vermogen

354

pk

Koppel

500

Nm

Acceleratie

5,1

seconden

van 0 naar 100 km/h

Niet zomaar een uiting van kracht

Vernieuwingen gaan steeds sneller. Een mooi voorbeeld is de Audi S5 Cabriolet. De V6-TFSI-motor met 260 kW/354 pk en een koppel van 500 Nm katapulteert hem in slechts 5,1 seconden van 0 naar 100 km/h.

Progressief comfort

In het interieur van de Audi S5 Cabriolet is vooruitgang te zien, te voelen en te ervaren. Naar wens zorgen decoratielijsten in carbon Atlas voor een sportief accent. De optionele S-sportstoelen vóór zijn voorzien van een pneumatische massagefunctie. Zo arriveert u ontspannen op uw reisbestemming. Het driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels ligt aangenaam in de hand.

Meer over een individueel interieur en Audi exclusive

Maak ideeën tastbaar

Een eigen invulling, meer elegantie of extra dynamiek? Kies voor een van de vele pakketten en losse opties en maak uw visie over sportiviteit werkelijkheid.

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Er is ook een speciale S-weergavemodus voor een nog sportievere uitstraling. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Meer over de assistentie- en infotainmentsystemen

Mag zich laten horen en zien

Aan boord van de S5 Cabriolet genieten tot vier personen van intens rijplezier. De klassieke stoffen kap heeft van huis uit een goede aero-akoestiek en is in 15 seconden volledig automatisch te openen resp. in 18 seconden te sluiten – ook tijdens het rijden met maximaal 50 km/h. De standaard gordelmicrofoons verbeteren tijdens telefoneren de spraakkwaliteit, ook als het dak dicht is. En met open dak geniet u van de rijwind om u heen.