S5 Cabriolet > A5 > Audi Nederland
Audi S5 Cabriolet TFSI

S5 Cabriolet TFSI

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 211–204 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,3–9,0 l/100km

Grenzeloos sportief

Dankzij zijn krachtige motor levert de Audi S5 Cabriolet indrukwekkende prestaties. Zijn sportieve karakter komt ook tot uiting in de dynamische wegligging en de aangename rijbeleving.

S5 Cabriolet

€ 139.154,21*

Gemiddeld brandstofverbruik{*}: 9,0 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 204 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren
Sportief cijfermateriaal

Vermogen

260

kW

(354 pk)

Acceleratie

5,1

s

0–100 km/h

Koppel

500

Nm

1.370 – 4.500 toeren

Krachtige aandrijflijn

Met zijn 3,0 liter TFSI-motor levert de Audi S5 Cabriolet indrukwekkende prestaties. Deze V6-krachtbron levert dan ook een vermogen van 260 kW/354 pk en een koppel van 500 Nm. Daarmee is een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,1 seconden mogelijk. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h. Het gemiddeld brandstofverbruik* bedraagt 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie* 187–188 g/km. De beroemde quattro permanente vierwielaandrijving is vanzelfsprekend standaard. Naar wens voegen we daar een sportdifferentieel in de achteras aan toe, zodat het aandrijfkoppel actief tussen de achterwielen is te variëren. Daardoor wordt de auto in snelle bochten naar binnen gedrukt en volgt hij als op rails uw gewenste koers. De eveneens optionele dynamische besturing werkt daar ook aan mee, door de stuuroverbrenging en mate van bekrachtiging aan de snelheid aan te passen.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Een sportief design

De Audi S5 Cabriolet is synoniem voor rijplezier, met name met geopend dak. Zijn sportieve exterieuraankleding maakt hem nog aantrekkelijker. Aan de achterkant vallen de S-diffusor met mat aluminiumzilveren omranding, de verchroomde dubbele uitlaten links en rechts en de spoilerrand in de achterklep op. In het indrukwekkende front zijn het een speciale voorbumper en de specifieke grille die duidelijk maken dat dit een Audi S5 is. De grille heeft een mat titaanzwart honingraatpatroon met mat aluminiumzilveren elementen. Ook de afwerking van de voorspoilerrand en spiegelkappen is in die tint. De stoffen kap geeft de S5 Cabriolet een elegante uitstraling. Dit dak is tot een snelheid van 50 km/h te bedienen. Openen gaat in 15 seconden en sluiten duurt 18 seconden.

Audi S5 Cabriolet S-diffusor en vier uitlaten

Een digitaal dashboard

Wie het summum van digitalisering wenst, zit goed met de Audi S5 Cabriolet. De 12,3 inch full-HD ‘Audi virtual cockpit plus’ fungeert als instrumentenpaneel en voor het infotainment is er het 10,1 inch MMI-touchscreen. De weergave van het instrumentarium is aan de eigen voorkeuren aan te passen. In het S-menu komt de toerenteller centraal in beeld. Het MMI-scherm geeft haptische feedback, wat de bediening vereenvoudigt. We hebben ervoor gezorgd dat alle instellingen snel te doorgronden zijn, zodat u moeiteloos de weg vindt in de menu’s.

Audi virtual cockpit

Prijslijst