e-tron GT > Audi e-tron GT > Home > Audi Nederland

Pure sportiviteit en moderne luxe

Vermogen

350

kW

Acceleratie 0–100 km/h

4,1

s

Laadsysteem

800

V

Ideeën bepalen de toekomst

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit.

De kernfeiten: vier deuren, vijf zitplaatsen

De Audi e-tron GT quattro laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl.

Een nieuwe dimensie in opladen

De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 487 kilometer.

Stroom voor 100 km laden

ca. 5

min.

Van 5 naar 80 % opladen

ca. 22

min.

Actieradius (WLTP)

487

km

Audi e-tron GT voorkant

De systematische herinterpretatie van quattro

De volledig variabele quattro-aandrijving en de elektrische aandrijflijn zorgen er samen voor dat de aandrijfkracht slim over de vier wielen wordt verdeeld. Op een droge weg wordt primair de vooras aangedreven.

Passie tot in elk detail

Audi e-tron GT nieuwsbrief

De nieuwste mijlpaal op het gebied van toekomstgerichte mobiliteit is er. Blijf op de hoogte van wat er nog meer komt en abonneer u op de nieuwsbrief over de Audi e-tron GT en Audi RS e-tron GT.

Audi e-tron GT voorkant

Gemiddelde CO2 emissie*: 0–0 g/km

Gemiddeld verbruik*: 19,6–18,8 kWh/100 km