e-tron GT > Audi e-tron GT > Audi Nederland

Vermogen

350

kW

Acceleratie 0–100 km/h

4,1

s

WLTP-actieradius

488

km*

e-tron GT

€ 112.980,01*

Gemiddeld verbruik*: 20,1 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen

Audi e-tron GT quattro Competition

De nieuwe Competition-uitvoering is tijdelijk extra aantrekkelijk uitgerust. Zo heeft de Competition-uitvoering een Singleframe grille uitgevoerd in carrosseriekleur en zorgt het optiekpakket zwart samen met extra donker getint privacy glass voor spannende contrasten. De 20 inch lichtmetalen velgen in vijf-dubbelspaaks ‘offset’ design met delen in contrastkleur orionzwart ronden het stijlvolle en sportieve plaatje optisch af. De e-tron GT Competition bevat daarnaast privacy glas (donker getinte ramen), Adaptive air suspension en een Bang & Olufsen 3D Premium sound system

Audi e-tron GT quattro Competition

Audi e-tron GT quattro Competition

Vanaf € 113.505{ft_nemo-fn_price_detail}

Ideeën bepalen de toekomst

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit.

De kernfeiten: vier deuren, vijf zitplaatsen

De Audi e-tron GT quattro laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl.

Cockpit Audi e-tron GT

Informatie, functies en toepassingen: alles is duidelijk op de bestuurder gericht. De bediening is modern, met grote schermen en heldere menu’s.

De systematische herinterpretatie van quattro

De volledig variabele quattro-aandrijving en de elektrische aandrijflijn zorgen er samen voor dat de aandrijfkracht slim over de vier wielen wordt verdeeld. Op een droge weg wordt primair de vooras aangedreven.

Een nieuwe dimensie in opladen

De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 488 kilometer.

Laadvoltage

800

V

Maximum laadvermogen*: 270 kW

Van 5 naar 80 % opladen

ca. 22,5

min.

Onder ideale omstandigheden*

Netto accucapaciteit

83,7

kWh

Gemiddeld stroomverbruik: 18,8–19,6 kWh/100 km (NEDC); 19,9–21,6 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

Ladesituation Audi e-tron GT

Snelladen: bij de juiste snellader is in ongeveer 5 minuten voor 100 kilometer aan stroom getankt. Van 5 naar 80 procent duurt ongeveer 22 minuten.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Audi e-tron GT voorkant

Prijslijst