A1 allstreet > A1 > Audi Nederland
A1 allstreet

A1 allstreet

Private lease vanaf € 519 p.m.{ft_private-lease}

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 142–130 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,2–5,7 l/100 km

Lease de Audi A1 allstreet

Private lease v.a.

€ 539

p.m.

o.b.v. 10.000 km en 60 mnd.

Full operational lease v.a.

€ 517

p.m.

o.b.v. 10.000 km en 48 mnd.

Financial lease v.a.

€ 356

p.m.

o.b.v. 36 mnd.

Een expressieve trendsetter

De Audi A1 allstreet is een crossover met veel pluspunten.

Een robuuste uitstraling

Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven.

Misanorode A1 allstreet

Opvallende kenmerken. De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 allstreet een krachtige en sportieve auto, in dit geval in de lakkleur Misanorood pareleffect. De in rvs-kleur gespoten bodembescherming past bij zijn offroad-uitstraling.

A1 allstreet

€ 33.262,28*

Gemiddeld brandstofverbruik{*}: 5,7 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 130 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Veel comfort en praktisch in het gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de A1 allstreet meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan. Voor nog meer opbergruimte zijn er de slimme extra’s die we onder het label van Audi Originele Accessoires* aanbieden, zoals dakkoffers in diverse maten.

A1 allstreet

Geniet van de interieurambiance

Dit is een interieur dat enthousiast maakt. Aan de hand van diverse kleuren en afwerkingen drukt u uw eigen stempel op de binnenkant.

Een heerlijke rijbeleving

Onderstel, besturing en gewichtsverdeling zijn in de Audi A1 allstreet perfect voor elkaar en zorgen samen voor sportieve rijeigenschappen. Met het optionele Dynamic-pakket wint de auto nog meer aan agiliteit. Inbegrepen zijn onder meer rode remzadels, het rijdynamisch systeem Audi drive select, een sound actuator en een onderstel met instelbare dempers.

A1 citycarver

Prijslijst