S3 Sportback > A3 > Audi Nederland
S3 Sportback zijaanzicht

S3 Sportback

Gemiddelde CO₂-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 191–198 g/km; gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,4–8,7 l/100 km.

Max. vermogen

245

kW

Acceleratie 0–100 km/h

4,7

s

Max. koppel

420

Nm

#

Een bijzondere sportauto voor dagelijks rijplezier

De nieuwe Audi S3 Sportback biedt een indrukwekkende rijdynamiek en is toch elke dag inzetbaar. S-specifieke details aan de buitenkant en binnenin weerspiegelen zijn sportieve karakter.

Enthousiasmerende rijdynamiek

De nieuwe Audi S3 Sportback biedt onomwonden rijplezier. Zijn krachtige motor, standaard quattro-aandrijving en andere technische hoogtepunten maken van hem een echte atleet.

Audi S3 Sportback dynamisch zijaanzicht

Krachtige aandrijving: de sterke TFSI-motor van de nieuwe Audi S3 Sportback levert met 245 kW een indrukwekkend vermogen. Met het optionele performance-uitlaatsysteem met titaan einddempers klinkt de auto sensationeel.

Sportief vanuit elk perspectief

U kiest met welke lakkleur de nieuwe Audi S3 Sportback zijn omgeving verfraait. Met mat-Daytonagrijs van Audi exclusive bijvoorbeeld?

Ruimte voor meer

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de nieuwe Audi S3 Sportback een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Met volledig neergeklapte achterbank groeit het kofferbakvolume zelfs van 325 tot 1.145 liter.

Intense geluidservaring

Naar wens is in uw nieuwe Audi S3 Sportback het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid aanwezig. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Audi Sonos

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.


Inbegrepen in de optionele uitrusting Audi-appstore en smartphone-interface. Om de apps te gebruiken zijn een myAudi-account en een dataverbinding nodig.
Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Ervaar digitalisering

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen* beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Audi exclusive

Maak van uw nieuwe Audi S3 Sportback een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Pijlgrijs pareleffect, of ga voor de bijzondere uitstraling van de polarmat-lakkleur Daytonagrijs mat.

Audi S3 Sportback Audi exclusive Pijlgrijs pareleffect

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 195–191 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,6–8,4 l/100km