Q8 Sportback e-tron > q8-e-tron > Home > Audi Nederland

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0  g/km (WLTP)

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 24,1–19,5 kWh/100 km (WLTP)

Audi Q8 Sportback e-tron

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 Sportback e-tron.

Opladen Audi  Q8  Sportback 55  e-tron  quattro

Opladen van 10 naar 80%

31

min

Met max. laadvermogen van 170 kW

WLTP-actieradius

595

km

Netto accucapaciteit

106

kWh

Actie! Radius

De accu van de Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 595 kilometer. Die kunt u optimaal benutten, bijvoorbeeld door in MMI de range-stand* te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Close-up MMI-scherm Audi Q8 Sportback e-tron

Gemak dient de mens

De Audi Q8 Sportback e-tron is op heel veel plekken op te laden. Met Plug & Charge* is dat helemaal gemakkelijk. Dankzij de grotere accucapaciteit en de veelomvattende oplaadmogelijkheden zijn lange afstanden door Europa geen probleem.

Prestaties Audi Q8 Sportback 55  e-tron  quattro

Max. vermogen

300

kW

Acceleratie 0-100 km/h

5,6

s

Max. koppel

664

Nm

Coupé-impulsen

De Audi Q8 Sportback e-tron biedt de kracht van een ruime SUV en de elegantie van een 4-deurs coupé. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn en de specifieke signatuur van de dagrijverlichting komen goed tot hun recht in de carrosseriekleur Madeirabruin metallic.

Aantrekkelijk interieurdesign

Deze volledig elektrische SUV-coupé blinkt uit door zijn ruime en hoogwaardig afgewerkte interieur met fraaie materialen en de modernste digitale functies.

Nieuwe rijervaring

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie met de elektromotoren. Profiteer van de extra tractie en stabiliteit door de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving. Daarnaast dragen de adaptive air suspension en diverse geavanceerde rijhulpsystemen bij aan de rijdynamiek. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Stream met Apple Music

Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten. Stem af op drie internationale live radiozenders, gepresenteerd door bekende namen die de hits van nu, klassiekers en country draaien. Verder heeft u direct toegang tot uw eigen muziekbibliotheek waarin u eenvoudig zoekt op artiest, nummer, album of afspeellijst.

Audi Q8 Sportback e-tron

Afgebeeld is de Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

Zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires wordt uw auto een echte alleskunner. Er zijn technische extra’s en visuele upgrades. Daarmee past uw auto altijd bij uw wensen.

Voor een duurzamere toekomst

Audi denkt aan de toekomst en daarom gaan we bewust met grondstoffen om, produceren we auto’s zonder het milieu onnodig te belasten en leveren we nieuwe auto’s CO2-neutraal af. Wij gebruiken bijvoorbeeld groene stroom die is opgewekt met zonnepanelen op de fabrieksdaken om de hallen te verwarmen en accu’s te produceren.

Een nieuwe Audi aan het begin van de productielijn
Audi Q8 e-tron

Technische gegevens