Audi Service & Accessoires

Audi Service & Accessoires

Uw Audi opnieuw als nieuw

Home> Audi Nederland
Service en accessoires

Maatregelen COVID-19 en Audi

Ook in deze onzekere tijden staan we voor u klaar, zodat u veilig de weg op kan wanneer dat moet. Het kan ook in deze tijd voorkomen dat uw Audi toe is aan een APK, onderhoud, reparatie of dat uw winterbanden nog gewisseld moeten worden. U kunt hiervoor nog steeds bij ons terecht.

We doen er alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er altijd voor zorgen dat u veilig de weg op kan wanneer dat moet. Bekijk alle veelgestelde vragen en maatregelen op deze pagina.

Haal alles uit het voorjaar

De dagen worden weer langer, de temperatuur hoger en de drang om naar buiten te gaan steeds groter. Het voorjaar staat voor de deur. Een mooi moment om uw banden te laten wisselen, uw airco te laten checken en met de originele Audi accessoires het voorjaar goed te begonnen.

Is uw Audi klaar voor het voorjaar

Onderhoud en reparatie

Zorgvuldig onderhoud is essentieel voor de veiligheid, comfort en waardebehoud van uw Audi. Onze gespecialiseerde technici voeren elk soort onderhoud of reparatie snel en feilloos uit. Zo bent u in no-time en met een gerust gevoel weer op weg.

Audi Haal en brengservice

Schade en pech

Een schade- of pechgeval? Erg vervelend. Gelukkig is uw Audi weer razendsnel in perfecte staat. Onze technische specialisten gebruiken Audi Originele Onderdelen. Dankzij onze spuit- en carrosseriewerkplaats rijdt uw Audi niet alleen opnieuw als nieuw - hij ziet er ook zo uit.

 

Banden en velgen

De juiste banden zijn essentieel voor een optimale wegligging en remweg. Bij Audi Service bent u gegarandeerd van banden die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. De Audi Wielen Service wisselt zomerbanden voor winterbanden - en vice versa – voor een vast en laag bedrag.

 

Navigatie en infotainment

Met de navigatie-update bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie. Uw navigatiesysteem krijgt niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Navigatie en infotainment
Home> Audi Nederland
Service en accessoires