Service en accessoires > Home > Audi Nederland
 Audi Service & Accessoires

Audi Service & Accessoires

Your journey continues

Home> Audi Nederland
Service en accessoires

Maatregelen COVID-19 en Audi

Ook in deze onzekere tijden staan we voor u klaar, zodat u veilig de weg op kan wanneer dat moet. Het kan ook in deze tijd voorkomen dat uw Audi toe is aan een APK, onderhoud, reparatie of dat uw winterbanden nog gewisseld moeten worden. U kunt hiervoor nog steeds bij ons terecht.

We doen er alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er altijd voor zorgen dat u veilig de weg op kan wanneer dat moet. Bekijk alle veelgestelde vragen en maatregelen op deze pagina.

 • Audi_servce_563x317_2.jpg
  Onderhoud en reparatie

  Zorgvuldig onderhoud is essentieel voor de veiligheid, comfort en waardebehoud van uw Audi. Onze gespecialiseerde technici voeren elk soort onderhoud of reparatie snel en feilloos uit.

  Meer over onderhoud en reparatie
 • Audi_reparatie_563x317.jpg
  Schade en pech

  Een schade- of pechgeval? Erg vervelend. Gelukkig is uw Audi weer razendsnel in perfecte staat. Onze technische specialisten gebruiken Audi Originele Onderdelen.

  Meer over schade en pech
 • 563x317_AOZ_DIV_191010.jpg
  Accessoires

  Altijd veilig de weg op met goede banden en de juiste accessoires. Bekijk alle Audi originele accessoires in de webshop.

  Ga naar de Audi webshop
 • q2_2020_1314_563x317.jpg
  Navigatie en infotainment

  Met de navigatie-update bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie. U krijgt niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest.

  Meer over navigatie en infotainment
 • Audi_Service_563x317_5.jpg
  Garantie

  Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van weten dat de kwaliteit en service in orde zijn.

  Meer over garantie
 • Audi_Service_563x317_3.jpg
  Onderhoudstarieven

  Bekijk alle onderhoudstarieven van uw volgende onderhoudsbeurt. Zo bent u vooraf goed op de hoogte over alle eventuele kosten.

  Meer over onderhoudstarieven
 • 563x317_Shutterstock-571563565.jpg
  Klantenservice

  Snelle en professionele service is voor ons een vanzelfsprekendheid. U kunt de Audi klantenservice telefonisch bereiken, via email of via onze social kanalen.

  Meer over klantenservice
 • 563x317_Fotolia_217665690_03.jpg
  Uitlegvideo's

  Met de uitlegvideo's van Audi leert u snel waar allerlei functies in uw nieuwe Audi voor dienen en hoe u ze gebruikt of juist kunt instellen.

  Bekijk de uitlegvideo's
 • Audi_FOD_563x317.jpg
  Functions on Demand

  Voeg slimme autotechnologie toe wanneer u die nodig hebt. Selecteer en betaal in de myAudi-app een functie en uw Audi heeft opeens een rijkere uitrusting.

  Meer over Functions on Demand