A6 Limousine TFSI e > A6 > Audi Nederland
Audi A6 Limousine TFSI e driekwart van achteren

A6 Limousine TFSI e

Ook beschikbaar als S edition Competition

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 35–25 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Plug-in hybride

Wat u ook zoekt, u vindt het in een Audi. Benzine én elektrisch. Sportief én emissievrij. In een Audi plug-in hybride vindt u het allemaal. Ervaar de Audi A6 Limousine TFSI e, standaard met quattro vierwielaandrijving. Kies voor hybride, quattro én extra luxe. Zo is de Audi A6 Limousine TFSI e tijdelijk beschikbaar met een rijk uitgerust S edition Competition pakket.

Opladen van de A6 Limousine TFSI e

Zijn tijd vooruit

De Audi A6 Limousine TFSI e heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept en een atletisch design.

Extra luxe, comfort en veiligheid

De vernieuwde A6 plug-in hybride modellen leggen de lat op het gebied van luxe, comfort en veiligheid wederom hoger. Alle versies zijn voortaan standaard voorzien van een automatische airconditioning met vier klimaatzones, het Audi Sound System, elektrisch verstelbare, inklapbare, verwarmbare en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, verkeersbordherkenning en lane departure warning. Ook de Audi smartphone interface plus en de Audi phonebox Light zijn altijd inbegrepen.

Elektrische actieradius

63–68

km

(WLTP, 18 tot 20 inch wielen)

Full operational lease v.a.

1.049 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

73.580*

A6 Limousine TFSI e

€ 74.963,01*

Gemiddeld verbruik{*}: 19,4 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 29 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • Lichtmetalen velgen 19" "5-dubbelspaak"-design Grafietgrijs
  • S line interieur en exterieur
  • Optiekpakket Zwart
  • Privacy glas
  • Ambiente lichtpakket Plus
  • Audi HD Matrix LED verlichting


Enorme uitstraling

De Audi A6 Limousine TFSI e beschikt over een royale uitrusting. Vanbuiten is hij dynamisch en sportief en binnenin comfortabel en gebruiksvriendelijk. Standaard zijn onder meer 19-inchvelgen, rood gespoten remzadels, matrix-ledkoplampen en sportstoelen voorin.

Een sportief design is standaard. De Audi A6 Limousine TFSI e presteert zeer goed en beschikt over een sportieve uitrusting. Fraaie voorbeelden daarvan zijn de Audi Singleframe met nieuwe structuur en het optiekpakket zwart inclusief zwarte sierelementen in de luchtinlaten in de voorbumper en de diffusor.

Uw auto levert maatwerk

De Audi A6 Limousine TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert. Dankzij energierecuperatie tijdens het rijden wint de auto stroom terug.

Cockpit Audi A6 Limousine TFSI e

Gunstige cijfers. De 220 kW/299 pk sterke 50 TFSI e quattro heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 1,0–1,6 l/100 km; een gemiddeld stroomverbruik van 18,6–21,1 kWh/100 km en een gemiddelde CO₂-emissie van 24–35 g/km.

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi A6 Limousine TFSI e zit zo weer vol.

Thuis opladen Audi A6 Limousine TFSI e

Eenvoudig thuis laden. Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi A6 Limousine TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

MMI-systeem met Apple Music

Stream met Apple Music. Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten.

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Limousine.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

A6 Avant e-tron concept

De volledig elektrische A6 e-tron concept

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept. De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie. Vergeleken met de Sportback-uitvoering Audi A6 e-tron concept uit 2021 legt het nu gepresenteerde concept, zoals de naam Avant al aangeeft, de nadruk meer op elegant praktisch gebruiksgemak.

Prijslijst