De SUV modellen van Audi > Modellen > Home > Audi Nederland

De SUV modellen van Audi

De SUV modellen van Audi.
Gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De SUV modellen van Audi zijn herkenbaar aan de Q. Ze laten de feiten voor zich spreken, zonder de intuïtie te negeren; ze zijn efficiënt, zonder het rijplezier uit het oog te verliezen; ze zijn sportief, zonder de praktische bruikbaarheid te vergeten. Deze SUV modellen combineren nuttige technologieën, zoals bijvoorbeeld quattro permanente vierwielaandrijving, met traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power. Ervaar met de Audi Q2, Q3, Q5 en Q7 modellen een progressieve manier van autorijden.

Maak nu kennis met de SUV modellen van Audi en configureer uw favoriete Q model direct.

De Audi Q2.

Een levendig karakter.

De Audi Q2 debuteert op het podium – een urban SUV met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 85 tot 140 kW leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren.

Meer informatie

De Audi Q3.

Levendig.

De Audi Q3 komt graag in de stad, maar voelt zich op alle wegen thuis. De nieuwe motorengeneratie overtuigt door het extra vermogen en de toegenomen efficiency, waardoor dit een echte performance SUV is. Dankzij de uitgebreide standaarduitrusting en vele opties is uw Audi Q3 volledig naar wens samen te stellen.

Meer informatie

De Audi Q5.

Karaktervol.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. Ontdek de Audi Q5.

Meer informatie

De sportieve Audi SQ5.

Stoer, elegant en sportief.

De nieuwe Audi SQ5 TFSI maakt indruk met zijn sportieve prestaties, praktische bruikbaarheid, moderne technologie en hoogwaardige uitrusting. Deze SUV beschikt over de nieuw ontwikkelde 3.0 V6 TFSI-krachtbron die 260 kW/354 pk levert, waarmee een acceleratie van 0 naar 100 m/h in 5,4 seconden mogelijk is.

Meer informatie

De Audi Q7.

Alleskunner.

De Audi Q7 is het resultaat van onze inspanningen om altijd de beste te willen zijn. Deze SUV is gespierd en straalt toch elegantie uit. Dankzij slimme gewichtsbesparing is hij tot wel 325 kg lichter dan zijn voorganger. Zijn fraaie interieur is ongekend perfect afgewerkt met premium materialen.

Meer informatie

De Audi Q7 e-tron quattro.

Plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving

Vanaf 2017 geldt ook voor de Q7 e-tron quattro een bijtelling van 22%. De Q7 e-tron quattro is echter nog steeds uit voorraad leverbaar met een bijtelling van 15%. Dus configureer nu alvast de Audi Q7 e-tron quattro zoals u hem het liefst rijdt, of boek direct een proefrit bij een Audi dealer in deze hybride SUV.

Meer informatie

De Audi SQ7 TDI.

Op en top iconisch.

De nieuwe Audi SQ7 TDI is een nieuwe dimensie van oppermachtigheid. Met zijn 320 kW (435 pk) en 900 Nm is dit de krachtigste diesel SUV op de markt. Hij kan in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h sprinten en heeft een topsnelheid van 250 km/h.

Meer informatie

De Audi Q8.

Character unleashed!

De nieuwe Audi Q8 biedt alles, waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst.

Meer informatie
Zoek een Audi dealer 350x210_q7-etron.jpg

De Audi dealers geven u graag meer informatie. Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging en maak desgewenst meteen een showroomafspraak voor meer informatie over uw favoriete SUV.

quattro 320x160_Film_Q_Offensive_V1.jpg

Legendarische techniek die voortdurend wordt aangepast aan de eisen van de tijd: de permanente vierwielaandrijving van Audi voelt zich overal thuis.

Audi opblaasbare tent 563x317-audi-tent.jpg

Uw kamer is klaar! De Audi tent kan snel en eenvoudig overal opgezet worden. Vrij zijn en voelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarnaast kan deze tent aan elke SUV vastgemaakt worden, uitgezonderd de Q8.

Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.