Q7 TFSI e > Q7 > Audi Nederland
Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Seitenansicht des Audi Q7 TFSI e.

De Audi Q7 TFSI e is momenteel niet configureerbaar. Actuele gebruikte auto's vindt u bij uw Audi-dealer.

De Q7 55 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 40

km

volgens WLTP-norm

Acceleratie

5,8

s

0 naar 100 km/h

Systeemvermogen

280

kW

(381 pk)

Precies wat u nodig heeft

De Audi Q7 TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert.

Audi Q7 TFSI e

Een innovatieve aandrijflijn: met zijn luchtvering, elektromechanische stuurbekrachtiging, rijdynamische regeling Audi drive select inclusief offroadstand en quattro permanente vierwielaandrijving schrikt de Audi Q7 TFSI e niet terug voor sneeuw, zand, modder en gravel.

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q7 TFSI e zit zo weer vol.

Een grootse uitstraling

De vooruitstrevende en efficiënte techniek van de Audi Q7 TFSI e is op aantrekkelijke wijze verpakt. Hier staat een echte Audi, met strakke lijnen en een krachtige uitstraling.

Audi Q7 TFSI e aan de laadpaal

Visueel sterk: van opzij bezien oogt de Q7 opvallend slank door de optische truc met de contrasterende afwerking en het lichtgekleurde stijlelement onderaan de portieren. De dik aangezette wielkastranden geven de auto een stoere SUV-look.

Sportief karakter

Met S line wordt uw Audi Q7 TFSI e nog sportiever. De sportstoelen zijn voorzien van in het leder gestanst S-logo. Ook zwarte hemelbekleding en aluminium interieurpanelen horen bij dit pakket.

Audi Q7 TFSI e

Technische gegevens