A6 Avant > A6 > Home > Audi Nederland

Gemiddelde CO2 emissie*: 181–162 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,0–7,1 l/100km

Audi Operational Lease

Audi Operational Lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Audi de Full Operational Lease aan.

Ruimte voor elegantie

Dynamische uitstraling

De Audi A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en opvallende chroomstrip sieren de achterklep.

Bewegingsruimte

Been-, hoofd- en schouderruimte van de Audi A6 Avant zijn royaal. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen, zakelijk en privé. De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Elegant en strak

Ook binnenin de Audi A6 Avant domineren strakke lijnen. Bedieningsknoppen en -schakelaars zijn zoveel mogelijk gereduceerd. Hun functies zijn geïntegreerd in de MMI touchscreens, die op hun beurt weer naadloos deel uitmaken van het black panel-dashboarddesign.

Mild hybrid-techniek

Laat de energie maar stromen in de A6 Avant. Alle motoren zijn voorzien van mild hybrid-techniek. Een riemaangedreven startmotor annex generator is aan een lithium-ionaccu gekoppeld. Deze combinatie slaat energie op die tijdens accelereren van pas komt, waardoor minder brandstof nodig is.

Prijslijst

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
audi_a6_tfsi_e-5.jpg
audi_a6_tfsi_e-5.jpg