A6 Avant > A6 > Audi Nederland
Audi A6 Avant

A6 Avant

Ook beschikbaar als S edition Competition

Extra luxe, comfort en veiligheid

De vernieuwde A6-modellen leggen de lat op het gebied van luxe, comfort en veiligheid wederom hoger. Alle versies zijn voortaan standaard voorzien van een automatische airconditioning met vier klimaatzones, het Audi Sound System, elektrisch verstelbare, inklapbare, verwarmbare en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, verkeersbordherkenning en lane departure warning. Ook de Audi smartphone interface plus en de Audi phonebox Light zijn altijd inbegrepen.

Advanced edition 40 TFSI

Vermogen tot

150 (204)

kW/pk

Full operational lease v.a.

1.020 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

67.710*

Snelconfigurator

Combineer lakkleuren en velgen en bekijk de Audi A6 Avant in 3D.

A6 Avant

€ 72.367,01*

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,6 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 172 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • Lichtmetalen velgen 19" "5-dubbelspaak"-design Grafietgrijs
  • S line interieur en exterieur
  • Optiekpakket Zwart
  • Privacy glas
  • Ambiente lichtpakket Plus
  • Audi HD Matrix LED verlichting


Dynamische uitstraling

De Audi A6 Avant heeft een sterke uitstraling. De vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en nieuw vormgegeven diffusor in mat donker chroom met platinagrijze sierlijst sieren de achterkant.

Audi A6 Avant glazen dak

Licht en lucht. Het optionele glazen panoramadak opent en sluit elektrisch. Omdat zon fijn is, maar overdreven warmte niet, houdt het traploos instelbare zonnescherm desgewenst het licht tegen. Zo voorkomt u dat de binnentemperatuur te hoog oploopt.

Bewegingsruimte

Been-, hoofd- en schouderruimte van de Audi A6 Avant zijn royaal. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen, zakelijk en privé. De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Elegant en strak

Ook binnenin de Audi A6 Avant domineren strakke lijnen. Bedieningsknoppen en -schakelaars zijn zoveel mogelijk gereduceerd. Hun functies zijn geïntegreerd in de MMI-touchscreens, die op hun beurt weer naadloos deel uitmaken van het black panel-dashboarddesign.

Mild hybrid-techniek

Laat de energie maar stromen in de A6 Avant. Alle motoren zijn voorzien van mild hybrid-techniek. Een riemaangedreven startmotor annex generator is aan een lithium-ionaccu gekoppeld. Deze combinatie slaat energie op die tijdens accelereren van pas komt, waardoor minder brandstof nodig is.

Audi A6 Avant

ADAS. Kies uit een groot aanbod aan geavanceerde rijhulpsystemen, ook bekend als ADAS. In de optiepakketten Tour, City en Parking.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

MMI-systeem met Apple Music

Stream met Apple Music. Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten.

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Limousine.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Thema's verlichting Audi cockpitThema's verlichting Audi cockpit

Opm.: MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Een unieke auto dankzij Audi exclusive

Maak van uw Audi A6 Avant een uniek exemplaar. Dit kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Kies uit bijzondere interieurpanelen, fraai leder en een gepersonaliseerde lakkleur. Alles volledig volgens uw wensen.

Audi A6 Avant van morgen

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept*.

Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept* De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie.

Prijslijst