A6 Avant > A6 > Home > Audi Nederland

De Audi A6 Avant.
Zo ziet voorsprong eruit.

Investeer in uzelf met de Audi A6. Een stijlvolle zakenauto met sportieve prestaties. Boordevol innovaties, zoals virtual cockpit, rij-assistentiesystemen en MMI-systeem met touch response. Afgewerkt tot in de kleinste details zoals u dat van Audi verwacht.

Full Operational Lease vanaf € 952,92 p.m*

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
 • Zon is fijn, overdreven warmte niet. Daarom hoort bij het panorama-glasdak een traploos instelbaar zonnescherm dat 100 % lichtblokkerend is en voorkomt dat de binnentemperatuur te hoog oploopt.

 • De bijna vijf meter lange Avant oogt elegant en sportief met zijn lange neus en schuin aflopende achterkant.

 • Scherp afgetekende vlakken en strakke lijnen. De A6 Avant heeft een modern en dynamisch profiel.

 • De sportieve daklijn zorgt voor een coupéachtig silhouet. Elke lijn van de A6 Avant is elegant.

 • De nieuwe A6 Avant en A6 Limousine vormen alweer de achtste generatie van dit succesnummer. Reizen is een genot in deze ruime auto’s.

 • De LED-achterlichten zijn technisch bijzonder en maken ook optisch indruk. Het design van de verlichting is duidelijk herkenbaar. Een elegante chroomlijst maakt deel uit van het ontwerp.

 • Het panorama-glasdak opent en sluit elektrisch. Het glasoppervlak is 30 % groter dan in de voorgaande A6.

 • Wielen zijn medebepalend voor het rijkarakter en de uitstraling. Daarom geeft Audi u wat te kiezen, van 17 tot 21 inch groot.

 • Ook binnenin de Audi A6 Avant domineren strakke lijnen. Bedieningsknoppen en -schakelaars zijn zoveel mogelijk gereduceerd. Hun functies zijn geïntegreerd in de MMI touchscreens, die op hun beurt weer naadloos deel uitmaken van het black panel-dashboarddesign.

 • Om veiliger te rijden en klaar te zijn voor de ongekende technische mogelijkheden van de nabije toekomst, is de nieuwe Audi A6 Avant voorbereid op Audi AI en leverbaar met innovatieve bestuurdersassistentiesystemen.

Heel dynamisch.
Een echte Avant.
De nieuwe A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en opvallende chroomstrip sieren de achterklep. Het mooie is dat deze vlotte looks moeiteloos samengaan met een ruim opgezet interieur.
Meer over het exterieur

Bewegingsruimte

Been-, hoofd- en schouderruimte van de Audi A6 Avant zijn royaal. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen, zakelijk en privé. De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Animatie bagageruimte
Meer over het interieur
De ambienteverlichting in de nieuwe A6 Avant is instelbaar en omvat onder meer contourverlichting.

Uw eigen stijl

Bepaal zelf de interieurstijl van de Audi A6 Avant. Naast het basisniveau zijn er nog ‘sport’ en ‘design’. Ook veelomvattende pakketten als ‘design selection’ en S line (hier afgebeeld) leveren een ander interieurbeeld op. Aan de hand van de bekledingsoorten en -kleuren en de decoratielijsten drukt u helemaal een eigen stempel op de ambiance binnenin. Maar ongeacht uw smaak is één ding altijd hetzelfde: de door vriend en vijand geprezen afwerking van Audi. Die is ongeëvenaard.

Een strak design.
Optimaal bedieningscomfort.

De 10,1 en 8,6 inch grote HD touchscreens van MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. In combinatie met deze topversie van het infotainmentsysteem is ook het instrumentenpaneel volledig digitaal. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Voor al deze digitale technologie geldt dat ze eenvoudig werkt en doordacht in elkaar steekt.

MMI navigatie plus en Audi virtual cockpit
Meer over het infotainment
Meer over de verlichtingstechnologie
400

personaliseerbare functies

38

assistentiesystemen

12,3

inch

Audi virtual cockpit

Meer over de assistentiesystemen

Krachtdadig

De A6 Avant is leverbaar met 1 benzine motor met een vermogen van 150 kW/204 pk, 2 Plug-in hybrids (50 TFSI e 220 kW/299 pk) en 55 TFSI e (270 kW/367 pk) en 3 diesels, 35 TDI (120 kW/163 pk), 40 TDI (150 kW/204 pk) en 50 TDI quattro (210 kW/286 pk). Alle motoren zijn voorzien van hybride technologie.

A6 Avant motor
Meer over de aandrijving
Rijdynamiek

Sportief en wendbaar

De progressief werkende besturing heeft een sportief karakter, wat bijdraagt aan de dynamiek. In combinatie met dynamische vierwielbesturing is de A6 Avant extra wendbaar.

Meer over de rijdynamiek
A6 Avant

De Audi A6 Avant TFSI e quattro

Wie succesvol wil zijn, moet over uithoudingsvermogen beschikken. De Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro laat u niet in de steek. Zijn slimme techniek ondersteunt efficiënt en zuinig rijden. Bijzonder is de warmtepomp van de klimaatregeling, die de restwarmte van de elektrische aandrijflijn voor verschillende doeleinden benut. Enerzijds regelt de warmtepomp de interieurtemperatuur en anderzijds draagt deze component bij aan een effectieve werking van de auto. Dat komt de elektrische actieradius ten goede, ook bij lagere buitentemperaturen.

Ledachterlichten met dynamische knipperlichten op de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro.