SQ8 e-tron > q8-e-tron > Home > Audi Nederland

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0  g/km (WLTP)

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 28,0–24,6 kWh/100 km (WLTP)

Audi SQ8 e-tron

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi SQ8 e-tron.

Prestaties Audi SQ8 e-tron

Max. vermogen

370

kW

Acceleratie 0-100 km/h

4,5

s

Max. koppel

973

Nm

Nog meer rijplezier

Stap in en geniet van de bijna stille acceleratie met de elektromotoren. Ervaar dankzij de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving de voordelen van de verbeterde tractie en stabiliteit. De rijdynamiek wordt ondersteund door de adaptive air suspension sport en diverse geavanceerde rijhulpsystemen. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Visuele impuls

De Audi SQ8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling, S-logo’s en specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn sportieve karakter. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn komt goed tot zijn recht in de carrosseriekleur Mythoszwart metallic.

Actie! Radius

De accu van de Audi SQ8 e-tron heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 494 kilometer. Die kunt u optimaal benutten, bijvoorbeeld door in MMI de range-stand* te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Close-up MMI-display Audi Q8 Sportback e-tron

Afgebeeld is de Audi Q8 Sportback e-tron.

Opladen Audi SQ8 e-tron

Opladen van 10 naar 80%

31

min

Met max. laadvermogen van 170 kW

Netto accucapaciteit

106

kWh

WLTP-actieradius

494

km

Gemak dient de mens

De Audi SQ8 e-tron is op heel veel plekken op te laden. Met Plug & Charge* is dat helemaal gemakkelijk. Dankzij de grotere accucapaciteit en de veelomvattende oplaadmogelijkheden zijn lange afstanden door Europa geen probleem.

Chic en sportief

Binnenin wacht u een hoogwaardige, sportieve ambiance, die nog eens wordt benadrukt door de optionele ‘sportstoelen plus’ met S-logo’s voorin. De Audi SQ8 e-tron heeft een ruim en comfortabel interieur.

Stream uw favoriete muziek met Apple Music

Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten. Stem af op drie internationale live radiozenders, gepresenteerd door bekende namen die de hits van nu, klassiekers en country draaien. Verder heeft u direct toegang tot uw eigen muziekbibliotheek waarin u eenvoudig zoekt op artiest, nummer, album of afspeellijst.

Close-up MMI display Audi SQ8 Sportback e-tron

Afgebeeld is de Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

Stap in en duik in een virtuele wereld

Ga achterin zitten, zet de VR-headset op en geniet van een bijzondere ervaring. Audi haalt het virtual reality-entertainment van holoride* naar uw auto. Deze innovatieve technologie koppelt rijbeweging aan virtuele werelden. Als uw Audi door een bocht gaat, voelt u dat op de achterbank. Ook visueel is deze richtingsverandering merkbaar, omdat bijvoorbeeld het 3D-ruimteschip in de headset opeens de koers wijzigt.

Inzittenden die achterin de Audi SQ8 e-tron virtuele games spelen met Holoride

Voor een duurzamere toekomst

Audi denkt aan de toekomst en daarom gaan we bewust met grondstoffen om, produceren we auto’s zonder het milieu onnodig te belasten en leveren we nieuwe auto’s CO2-neutraal af. Wij gebruiken bijvoorbeeld groene stroom die is opgewekt met zonnepanelen op de fabrieksdaken om de hallen te verwarmen en accu’s te produceren.

Een Audi wordt gebouwd in de fabriek
Audi Q8 e-tron

Technische gegevens