SQ8 e-tron > Q8 e-tron > Audi Nederland
Audi SQ8 e-tron

SQ8 e-tron

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0  g/km (WLTP)

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 28,0–24,6 kWh/100 km (WLTP)

Audi SQ8 e-tron

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi SQ8 e-tron.

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

SQ8 e-tron

€ 101.260,00*

Gemiddeld verbruik*: 25,4 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Prestaties Audi SQ8 e-tron

Max. vermogen

370

kW

Acceleratie 0-100 km/h

4,5

s

Max. koppel

973

Nm

Nog meer rijplezier

Stap in en geniet van de bijna stille acceleratie met de elektromotoren. Ervaar dankzij de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving de voordelen van de verbeterde tractie en stabiliteit. De rijdynamiek wordt ondersteund door de adaptive air suspension sport en diverse geavanceerde rijhulpsystemen. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Visuele impuls

De Audi SQ8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling, S-logo’s en specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn sportieve karakter. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn komt goed tot zijn recht in de carrosseriekleur Mythoszwart metallic.

Voorkant Audi SQ8 e-tron

Lichtend voorbeeld. De Audi SQ8 e-tron zet de juiste accenten voor toonaangevende elektrische mobiliteit. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen, een hertekende voorkant en het optionele Singleframe-projectielicht.

Actie! Radius

De accu van de Audi SQ8 e-tron heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 458 kilometer*. Die kunt u optimaal benutten, bijvoorbeeld door in MMI de range-stand* te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Close-up MMI-display Audi Q8 Sportback e-tron

Afgebeeld is de Audi Q8 Sportback e-tron.

Opladen Audi SQ8 e-tron

Opladen van 10 naar 80%

31

min

Met max. laadvermogen* van 170 kW

Netto accucapaciteit

106

kWh

WLTP-actieradius

489

km*

Gemak dient de mens

De Audi SQ8 e-tron is op heel veel plekken op te laden. Met Plug & Charge* is dat helemaal gemakkelijk. Dankzij de grotere accucapaciteit en de veelomvattende oplaadmogelijkheden zijn lange afstanden door Europa geen probleem.

Thuis opladen van de Audi SQ8 e-tron

Thuis opladen. Thuis opladen kan met de e-tron laadsystemen Compact* en Connect*. Voor optimaal gebruiksgemak kunt u een thuislader aan de muur laten monteren.

Chic en sportief

Binnenin wacht u een hoogwaardige, sportieve ambiance, die nog eens wordt benadrukt door de optionele ‘sportstoelen plus’ met S-logo’s voorin. De Audi SQ8 e-tron heeft een ruim en comfortabel interieur.

Stream uw favoriete muziek met Apple Music

Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten. Stem af op drie internationale live radiozenders, gepresenteerd door bekende namen die de hits van nu, klassiekers en country draaien. Verder heeft u direct toegang tot uw eigen muziekbibliotheek waarin u eenvoudig zoekt op artiest, nummer, album of afspeellijst.

Close-up MMI display Audi SQ8 Sportback e-tron

Afgebeeld is de Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

virtual cockpit plus Audi SQ8 e-tron

Overzichtelijk. De standaard Audi virtual cockpit plus is een 12,3 inch volledig digitaal instrumentarium. De informatie is in drie stijlen te configureren. Dit werkt via knoppen op het multifunctionele stuur. U ziet onder meer de resterende actieradius in de navigatiekaart.

Voor een duurzamere toekomst

Audi denkt aan de toekomst en daarom gaan we bewust met grondstoffen om, produceren we auto’s zonder het milieu onnodig te belasten en leveren we nieuwe auto’s CO2-neutraal af. Wij gebruiken bijvoorbeeld groene stroom die is opgewekt met zonnepanelen op de fabrieksdaken om de hallen te verwarmen en accu’s te produceren.

Een Audi wordt gebouwd in de fabriek

Prijslijst