1300x551_Header_MultiPic_V1.jpg

Wat is een Audi Code?

Met een Audi Code bewaart u een specifieke configuratie. Handig om later de uitrusting aan te passen, de gewenste auto aan vrienden te laten zien en de dealer te informeren hoe uw toekomstige auto moet worden. Met een Audi Code gaat u gewoon verder waar u gebleven bent, ook vanaf een ander apparaat.

563x317_Audi_Code_AQ7_E-TRON_D_151052_1_.jpg
U hoeft u niet aan te melden om een Audi Code te genereren en te gebruiken. De code van acht tekens wordt zonder registratie bewaard. In de configurator klikt u in het overzicht aan de rechterkant op Audi Code. Daar ziet u de code, een direct link en QR-tag. Onthoud de code of gebruik de QR-tag om de configuratie op telefoon of tablet op te slaan.
563x317_Audi_Code_ASER_P_161015_rgb.jpg
De Audi Code is universeel te gebruiken en overal te openen, zowel in onze configurator-app, op de Audi website als in de configuratiewand van de Audi-dealer. Houd u er wel rekening mee dat als er achter de schermen dingen veranderen, bijvoorbeeld omdat Audi de uitrusting wijzigt of een kleur, bekleding of velg niet meer leverbaar is, de Audi Code vervalt. Deze hoort immers bij een specifieke auto die is samengesteld. Als de code ongeldig wordt, krijgt u daar geen melding over.

Waar vindt u de Audi Code?

563x317_Audi_Code_AA4_D_161011.jpg
In de configurator op de Audi website kunt u in het overzicht rechts op elke pagina de Audi Code zien. Op een smartphone klikt u op het symbool van het winkelwagentje om bij het overzicht te komen waarin ook de Audi Code staat. In onze configurator-app komt u aan het einde van uw configuratie vanzelf bij de samenvatting inclusief Audi Code.

Hoe opent u een configuratie met Audi Code?

563x317_audi-code-nl.jpg
Op de website klikt u rechts op een configuratiepagina op "Openen" en vult u de code in. U kunt ook in het zoekveld bovenaan elke webpagina de Audi Code invullen. In de configurator-app en bij de dealer ziet u in het startscherm de optie om met de Audi Code naar een bestaande configuratie te gaan.

Door een Audi Code te gebruiken, overschrijft u een geopende configuratie. Als u verschillende auto's wilt bewaren, dient u van elk exemplaar de Audi Code te bewaren.

De voordelen van gebruik van een Audi Code

 • Eenvoudig een configuratie voortzetten of aanpassen.
 • Bewaar met verschillende codes suggesties voor diverse auto's.
 • Een configuratie bewaren is niet afhankelijk van apparaat en locatie.
 • De Audi-dealer kan uw configuratie openen en aan de hand daarvan uw wensen bespreken.
 • Deel uw configuratie met vrienden en op social media.
 • 20170624_02.jpg
  Direct aan de slag

  Configureer nu de Audi van uw keuze en bewaar de Audi Code om uw favoriete configuratie te kunnen delen met uw vrienden.

  Configureer nu