Audi RS 4 Avant | Audi Nederland > A4 > Home > Audi Nederland
 • stage_exterior_front.jpg
De RS 4 Avant. Sportiviteit en functionaliteit perfect gecombineerd.
RS 4 Avant

Sportiviteit en functionaliteit
perfect gecombineerd.
De nieuwe Audi RS 4 Avant.

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Als bonus is er nog de RS-uitstraling met honingraat Audi Singleframe-grille, uitgebouwde spatborden en grote, ovale uitlaten. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • De Audi RS 4 Avant is het sportieve topmodel van de A4-familie, met bijbehorende uitmuntende rijdynamiek. Met zijn krachtige uitstraling vormt hij het begin van een nieuw RS-designtijdperk.

 • De Audi RS 4 Avant steekt zijn race-DNA niet onder stoelen of banken. Hij heeft breed uitgebouwde spatborden, dik aangezette dorpels en een grote RS-spoiler bovenaan de achterruit.

 • Een krachtige en overduidelijk sportieve voorkant met RS-voorbumper en speciale Audi Singleframe-grille met hoogglans zwarte honingraatstructuur en mat aluminiumkleurige omlijsting.

 • De nieuwe Audi RS 4 Avant oogt zelfs stilstaand al dynamisch. Zijn unieke combinatie van dagelijkse bruikbaarheid en een opvallende RS-designtaal weten ook in deze vierde generatie te overtuigen.

 • Elk detail is trouw aan de sportieve boodschap. Indien gewenst kunt u een en ander extra accentueren, bijvoorbeeld met een koolstofvezel voor- en achterspoiler, portierlijsten en achterdiffusor.

 • De Audi RS 4 Avant maakt altijd indruk. Hij heeft een markante RS-achterspoiler, een sterk geaccentueerd diffusorgedeelte en grote, ovale eindstukken van de uitlaat. Met RS-sportuitlaatsysteem zijn die sierstukken hoogglans zwart.

 • Geperforeerd leder, een RS-logo, contrasterende stiksels: het aan de onderkant afgevlakte driespaaks lederen RS-sportstuur met bedieningsknoppen past goed bij de performance en stuurprecisie.

 • De Audi RS 4 Avant weet op het hoogste niveau functionaliteit te combineren met prestaties. De RS-sportstoelen versterken de racebeleving. Met hun forse zijwangen geven ze in bochten goede ondersteuning. Afgebeeld is fraai leder fijnnappa met honingraatvormig stikpatroon met een afwijkende kleur garen. Een keuze uit diverse decoratielijsten, waaronder Aluminium Race en koolstofvezel, vervolmaakt het gevoel om in een dagelijks inzetbare racewagen te zitten.

 • De zelfverzekerde uitstraling van de Audi RS 4 Avant wordt versterkt door de 20-inch gesmede lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-Edge-design, afgewerkt in hoogglans antracietzwart. Hoogglans rode remzadels verduidelijk de potentie van deze bolide.

 • Met de nieuwe Audi RS 4 Avant verrijkt u uw leven met een unieke symbiose van prestaties en design.

Specificaties RS 4 Avant

250

km/h

Topsnelheid
(elektronisch begrensd)

280

km/h

Topsnelheid (optie)
(elektronisch begrensd)

4,1

sec.

Acceleratie
van 0 naar 100 km/h

Meer over de aandrijflijn
Meer over de koplampen
Het high performance RS-remsysteem brengt de Audi RS 4 Avant snel tot stilstand.

Prachtige wielen. Bijtgrage remmen.

De Audi RS 4 Avant toont wat hij in zijn mars heeft. Daar passen de 20-inch hoogglans antracietzwarte gesmede lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-Edge-design perfect bij. Een mooie aanvulling zijn de hoogglans rode remzadels.

Meer over het interieur