RS 4 Avant > A4 > Home > Audi Nederland
Der neue Audi RS 4 Avant verbindet Performance mit Alltagstauglichkeit.

RS 4 Avant

Vanaf: € 123.230,00

Sportiviteit en functionaliteit
perfect gecombineerd.
De Audi RS 4 Avant.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,2 l/100 km
Gemiddelde CO₂-emissie*: 208 g/km

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Als bonus is er nog de RS-uitstraling met honingraat Audi singleframe-grille, uitgebouwde spatborden en grote, ovale uitlaten. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
  • De Audi RS 4 Avant is het sportieve topmodel van de A4-familie, met bijbehorende uitmuntende rijdynamiek. Met zijn krachtige uitstraling vormt hij het begin van een nieuw RS-designtijdperk. De ontwerpers lieten zich daarbij inspireren door details van de legendarische Audi 90 quattro IMSA GTO.

  • De Audi RS 4 Avant steekt zijn race-DNA niet onder stoelen of banken. Hij heeft breed uitgebouwde spatborden, dik aangezette dorpels en een grote RS-spoiler bovenaan de achterruit.

  • Een krachtige en overduidelijk sportieve voorkant met RS-voorbumper en speciale Audi singleframe-grille met hoogglans zwarte honingraatstructuur en mat aluminiumkleurige omlijsting. Perfect passend bij de optionele lakkleur Nogaroblauw pareleffect.

  • De Audi RS 4 Avant oogt zelfs stilstaand al dynamisch. Zijn unieke combinatie van dagelijkse bruikbaarheid en een opvallende RS-designtaal weten ook in deze vierde generatie te overtuigen.

  • Elk detail is trouw aan de sportieve boodschap. Indien gewenst kunt u een en ander extra accentueren, bijvoorbeeld met een koolstofvezel voor- en achterspoiler, portierlijsten en achterdiffusor.

  • De Audi RS 4 Avant maakt altijd indruk. Hij heeft een markante RS-achterspoiler, een sterk geaccentueerd diffusorgedeelte en grote, ovale uitlaateindstukken in hoogglans zwart.

  • Geperforeerd leder, een RS-logo, contrasterende stiksels: het aan de onderkant afgevlakte driespaaks lederen RS-sportstuur met bedieningsknoppen past goed bij de performance en stuurprecisie.

  • De Audi RS 4 Avant weet op het hoogste niveau functionaliteit te combineren met prestaties. De RS-sportstoelen versterken de racebeleving. Met hun forse zijwangen geven ze in bochten goede ondersteuning. Afgebeeld is fraai leder fijnnappa met honingraatvormig stikpatroon met een afwijkende kleur garen. Een keuze uit diverse decoratielijsten, waaronder aluminium Race en koolstofvezel, vervolmaakt het gevoel om in een dagelijks inzetbare racewagen te zitten.

  • Door het standaard RS-sportonderstel ligt de Audi RS 4 Avant zeven millimeter lager op de weg als een A4 met sportonderstel. Optioneel is er het RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control (DRC), keramische remmen en voor de RS specifieke dynamische besturing.

  • Met de Audi RS 4 Avant verrijkt u uw leven met een unieke symbiose van prestaties en design.

Specificaties RS 4 Avant

Vermogen

331

kW

(450 pk)

Topsnelheid (optie, begrensd)

280

km/h

Acceleratie

4,1

s

van 0 naar 100 km/h

Meer over de aandrijflijn
Meer over de koplampen
Audi RS 4 Avant 5-dubbelspaak-Edge-design.

Prachtige wielen. Bijtgrage remmen.

De Audi RS 4 Avant toont wat hij in zijn mars heeft. Daar passen de 20-inch hoogglans antracietzwarte gesmede lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-Edge-design perfect bij. Een mooie aanvulling zijn de hoogglans rode remzadels.

Meer over het interieur