Navigatie en infotainment > Service en accessoires > Home > Audi Nederland

Navigatie en infotainment

  • 1400x438_AUDI-AFS-0021_Navi_Update_2018_eciRGB.jpg
1400x438_AUDI-AFS-0021_Navi_Update_2018_eciRGB.jpg

Navigatie-updates

Met de installatie van de meest recente navigatie-update, bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem. Niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

Aantrekkelijk aanbod

Wanneer u nu een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud combineert met een navigatie-update betaalt u slechts € 99,- voor de update. Een losse update kost € 199,-.

Dit aanbod geldt t/m 31 december 2019.
  • 1300x551_AA3_D_161028.jpg
    Bestel uw navigatie-update

    Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland.

    Ga naar de webshop
Online werkplaatsafspraak plannen ARS3829%20werkplaatsbanner%20320x160.jpg

Het werkt heel eenvoudig:
► Vul uw kenteken in.
► Selecteer de gewenste diensten en/of producten.
► Selecteer uw Audi-dealer.
► Klik de gewenste datum aan.
► U ontvangt per e-mail een bevestiging.