Navigatie & infotainment > Service en accessoires > Audi Nederland
Navigatie en infotainment

Navigatie & infotainment

Altijd up-to-date onderweg.

Navigatie &
infotainment

Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

Met de installatie van een nieuwe navigatie-update bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem.

Uw audi beschikt over Audi connect

Wanneer uw Audi over connect beschikt garandeert het pakket navigatie & infotainment u een vlekkeloze rit. Tal van innovatieve functies en diensten nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor, tijdens als na uw reis. En een veelzijdig dienstenpakket

Welkom in de digitale wereld van uw Audi

Uw audi beschikt niet over Audi connect

Wanneer uw Audi niet over connect beschikt kunnen wij uiteraard uw navigatie updaten in een van de Audi werkplaatsen. Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden.

Audi navigatiesystemen
Online werkplaatsafspraak plannen

Online werkplaatsafspraak
plannen

myAudi

myAudi

is dé plek om uw autogegevens te bekijken en te configureren.

  • Alle belangrijke service-informatie bij de hand
  • Gebruikershandleiding en wagendocumentatie van uw Audi 24/7
  • Audi connect diensten beheren
  • Bekijk instructievideo’s
  • Service aanbiedingen en technische campagnes