SQ8 > Q8 > Audi Nederland

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,0–12,8 l/100 km (WLTP); gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 272–291 g/km (WLTP). Alle verbruiks- en emissiewaarden van deze auto zijn volgens de WLTP-norm en niet meer volgens de NEDC-norm.

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 290–273 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,7–12,0 l/100km

Vermogen

373

kW

(507 pk)

Acceleratie

4,1

s

0–100 km/h

Koppel

770

Nm

Audi SQ8

Vernieuwde Audi Q8

Next level in design, technologie en elegantie. Met zijn progressieve coupédesign combineert de Audi SQ8 de feeling van een sportauto met de ruimte van een SUV.

Snelconfigurator

Bekijk de lakkleuren en velgen en bewonder de Audi SQ8 in de interactieve 3D-weergave.

SQ8

€ 196.519,00*

Gemiddeld brandstofverbruik{*}: 12,0 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 273 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Krachtige prestaties

Een sportieve rijbeleving en vooraanstaand comfort zijn in de Audi SQ8 mooi in balans. De innovatieve ondersteltechnieken, quattro-aandrijving en de sterke V8-TFSI-motor garanderen levendige dynamiek en een koersvaste stabiliteit.

Een eigen uitstraling

Een geheel eigen stijl. De voorbeeldauto op deze pagina draagt de tint Waitomoblauw metallic in combinatie met aluminiumkleurige spiegelkappen en rode remzadels. Een glazen panoramadak maakt het exclusieve beeld compleet.

Progressiviteit omgezet in licht

Met de HD-matrix-ledkoplampen en digitale oled-achterlichten heeft u keuze uit vier sets lichtsignaturen. Elk design kan zijn eigen expressieve lichtanimatie vertonen. In de achterlichten zit een naderingssensor. Als verkeer van achteren dichtbij komt, gaan de oled-segmenten van de stilstaande Audi SQ8 aan.

Flexibel ruimtegebruik

Met de verschuifbare ‘achterbank plus’ maakt u de beenruimte achterin of de bagageruimte groter. Met neergeklapte rugleuningen past er maximaal 1.755 liter aan bagage in de SQ8.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Audi-appstoreAudi-appstore

Opm.: Afgebeeld is de Audi Q8.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Thematisch verlichte Audi-cockpitThematisch verlichte Audi-cockpit

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Een unieke auto dankzij Audi exclusive

Maak van uw Audi SQ8 een uniek exemplaar. Dit kan met de maatwerkopties van Audi exclusive*. Kies uit bijzondere interieurpanelen, fraai leder en een gepersonaliseerde lakkleur. Alles volledig volgens uw wensen.

Dit zijn uw betaalopties

Kies uit vooraf betalen, leasing of financiering.

Prijslijst