A6 Limousine > A6 > Home > Audi Nederland

De A6 Limousine.
Zo ziet voorsprong eruit.

Investeer in uzelf met de Audi A6. Een stijlvolle zakenauto met sportieve prestaties. Boordevol innovaties, zoals virtual cockpit, rij-assistentiesystemen en MMI-systeem met touch response. Afgewerkt tot in de kleinste details zoals u dat van Audi verwacht.

Full Operational Lease vanaf € 907,05 p.m *

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-limousine-rear-AA6_L_181007_2.jpg
1920x1080-audi-a6-limousine-rear-AA6_L_181007_2.jpg
 • Het karakter van deze zakensedan blijkt onmiskenbaar uit de gespierde, strakke lijnen.

 • De A6 Limousine is een waardige uitdrager van de nieuwe Audi designtaal.

 • Met de Audi connect key vervalt de traditionele autosleutel. Voor het ont- en vergrendelen van de portieren en het starten van de motor volstaat het om een Android smartphone (vanwege NFC-ondersteuning) bij u te hebben. Zo wordt het gebruik van de A6 Limousine nog gemakkelijker.

 • De korte achterklep en de afgeronde vormen zijn gunstig voor de stroomlijn en liggen ook aangenaam op het netvlies.

 • Een lange motorkap, grote wielbasis en korte overhangen. De Audi A6 Limousine heeft harmonieuze proporties en een sportieve inborst.

 • Pure dynamiek. De krachtige contouren benadrukken de wielen, als verwijzing naar de quattro-genen van Audi.

 • Het bestaande loslaten, nieuwe dingen ontdekken en de wereld met andere ogen bekijken. Veel mensen delen dit verlangen en Audi wil daarin faciliterend zijn.

 • Met nieuwe, nog verfijnder werkende rijassistentiesystemen is de A6 Limousine de benchmark in zijn segment. Voor nog meer comfort, autonomie en veiligheid op korte en lange trajecten.

 • Een sportieve uitstraling dankzij de laag in het front geplaatste, brede Singleframe-grille, de slanke koplampen en de krachtig aangezette luchtinlaten.

 • De nieuwe Audi A6 Limousine is groter dan zijn voorganger en dat levert achterin meer beenruimte op. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter.

Een helder statement.
Vanuit elk perspectief.
Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.
Meer over de verlichtingstechnologie
De ambienteverlichting van de nieuwe A6 Limousine is een verrijking voor het prettige interieurdesign.

Fijne ambiance

Kies voor de ambienteverlichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten.

Een strak design.
Optimaal bedieningscomfort.

Het standaard voor de A6 MMI navigatie plus met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

400

personaliseerbare functies

38

assistentiesystemen

12,3

inch

Audi virtual cockpit

Meer over de highlights
Meer over de assistentiesystemen

Krachtdadig

De A6 Limousine is leverbaar met 1 benzine motor met een vermogen van 150 kW/204 pk, 2 Plug-in hybrids (50 TFSI e 220 kW/299 pk) en 55 TFSI e (270 kW/367 pk) en 3 diesels, 35 TDI (120 kW/163 pk), 40 TDI (150 kW/204 pk) en 50 TDI quattro (210 kW/286 pk). Alle motoren zijn voorzien van hybride technologie.

De A6 loopt altijd een generatie voor.
Nu al voor de achtste keer.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

Auch im Weitwinkel ein echter Hingucker: die neue A6 Limousine.

De Audi A6 Limousine TFSI e quattro Pro Line S Competition

Wie succesvol wil zijn, moet over uithoudingsvermogen beschikken. De Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro laat u niet in de steek. Zijn slimme techniek ondersteunt efficiënt en zuinig rijden. Bijzonder is de warmtepomp van de klimaatregeling, die de restwarmte van de elektrische aandrijflijn voor verschillende doeleinden benut. Enerzijds regelt de warmtepomp de interieurtemperatuur en anderzijds draagt deze component bij aan een effectieve werking van de auto. Dat komt de elektrische actieradius ten goede, ook bij lagere buitentemperaturen.

Ledachterlichten met dynamische knipperlichten op de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro.