Belevingswereld > Audi Nederland
Beleef Audi

Beleef Audi

Het merk Audi:
Een levensstijl

Voorsprong door techniek, luxe, kwaliteit en service, dat is waar Audi voor staat.

U heeft een dynamische levensstijl en daarom heeft u voor een Audi gekozen.
Dit houd niet op bij de keuze van uw auto en Audi biedt u verschillende evenementen en diensten die bij uw levensstijl passen.

Audi & golf

Technologie en passie. Dat is wat Audi en de golfsport al meer dan 25 jaar met elkaar verbindt. Ontdek de wereld van Audi & Golf. Van de Audi quattro cup tot de sponsorships met Joost Luiten.

Audi Golf

Audi culinair:
Koken op hoog niveau

Wat heeft een automerk te maken met koken op hoog niveau? Het is voor de hand liggend: pas als de juiste ingrediënten samenkomen, krijg je een hoogwaardig eindproduct. Het continu streven naar het perfectioneren van het reeds perfecte. Dat is wat Audi en Les Patrons Cuisiniers gemeen hebben.

Meer over Les Patrons Cuisiniers

Audi x LPC 2024

Onze merkwaarden zijn Duurzaamheid, Design, Digitalisering & Performance. We hebben een aantal toonaangevende chefs, aangesloten bij onze partner Les Patrons Cuisiniers, gevraagd vanuit hun visie onze merkwaarden te belichten.

Patron Soenil Bahadoer deelt in deze video zijn visie op performance. De wereld van Soenil staat niet stil, elke seconde telt. In zijn restaurant ‘De Lindehof’ in Nuenen, bekroond met twee Michelinsterren, wordt er altijd gestreefd naar performance. Het werken als topchef is een race tegen de klok, vol dynamiek en adrenaline. Deze hectiek zorgt ervoor dat er iets moois ontstaat. Een uniek verhaal en een ervaring vol emotie; de verbinding tussen Audi en Les Patrons Cuisiniers.

Rijbeleving:
Audi driving experiences & Events

Tijdens een van de Audi driving experiences krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi zo speciaal maakt.

We bieden experiences aan op het circuit, in de winter en in de zomer. Elke training met zijn eigen dynamiek en exclusieve locatie.

Rijbeleving

Artikelen uit de Audi webshop:
Leuk om te krijgen en leuk om te geven!

In de Audi online shop vindt u 100% originele Audi merchandise en Audi kleding. De Audi collection bestaat uit een uitgebreid assortiment aan Audi producten dat met zorg voor u is samengesteld.

Daarnaast vindt u in onze webshop de originele Audi accessoires die perfect bij uw auto passen. De kwaliteit van onze producten bewijst zich iedere dag opnieuw. U ervaart het gebruiksgemak van mooi ontworpen en functionele extra’s.

De Audi Shop is er voor alle Audi fans en rijders.

Audi Webshop