RS 3 Sportback > A3 > Audi Nederland
Audi RS 3 Sportback

RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback dashboard

Een adembenemende allrounder

Performance is an attitude

Vermogen

294

kW

Acceleratie 0–100 km/h

3,8

s

Koppel

500

Nm

In het teken van prestaties

De Audi RS 3 Sportback komt op alle vlakken ijzersterk voor de dag. Zijn krachtige ontwerp, uitmuntende rijdynamiek en fabuleuze 2.5 TFSI-motor zorgen elke dag voor een kick.

Geef uw RS een extra boost

Audi RS 3 Sportback schuin van achteren

Zelfs een RS kan nog dynamischer. Met het ‘RS dynamic package plus’{ft_rs-dynamikpaket}, launch control en het RS-sportuitlaatsysteem wordt uw auto nog scherper. Als bonus zijn in Audi drive select extra RS-standen inbegrepen.

Audi RS 3 Sportback launch control

RS dynamic package plus*: het RS dynamic package plus* en de nieuwe launch control, die de auto zo snel mogelijk vanuit stilstand laat accelereren, beloven pure rijsensaties. De launch control start met een countdown-timer in de ‘Audi virtual cockpit plus’.

Een dynamisch interieur

Het interieur van de Audi RS 3 Sportback is indrukwekkend door het hoge afwerkingsniveau, fraaie materialen en de vele RS-kenmerken. De rijdynamiek van deze sportieve bolide komt tot uiting in het optionele ‘RS design package plus’* en de speciale ‘Audi virtual cockpit plus’.

Audi RS 3 Sportback interieur

De ‘plus’ wijst op pure sportiviteit: de sportstoelen voorin worden nog mooier door het optionele ‘RS design package plus’* te kiezen, in rood of groen. Ook het honingraatpatroon in het leder fijnnappa draagt bij aan de uitstraling, net zoals de decoratielijsten. Uniek voor de RS is de afwerking in mat carbon Atlas.

Audi RS 3 Sportback

Verander de basiskleur van het interieur
Verander de contrastkleur van het interieur
Verander de kleur van de stiknaden
Lakkleur veranderen

Prijslijst

Audi RS 3 Sportback

Technische data

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
audi_rs3_en-26.jpg
audi_rs3_en-26.jpg