Autoverzekering > Audi Financial Services > Home > Audi Nederland

Autoverzekering

Ontdek de Audi Car Insurance

 • videostill.jpg
  Audi Car Insurance

  Met de Audi Car Insurance, de autoverzekering van Audi, weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Audi vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor u.

  Voor iedere portemonnee een echte Audi Car Insurance
  Of u nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare 3-sterren all risk autoverzekering voor bijvoorbeeld uw Volkswagen occasion of een zeer complete 5-sterren all risk verzekering voor uw nieuwe Audi. Bij Audi Financial Services heeft u voor elke portemonnee de juiste verzekering.


  Bereken hier eenvoudig uw premie

audi-car-plus-assurance-2018gr.jpg

FAQ's

U ontvangt uw polis en groene kaart per post. Mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@audifinancialservices.nl of bel 033 479 17 21. Mail naar verzekeren@audifinancialservices.nl
In de landen: Albanië, Bosnië (en Herzegovina), Israël, Iran, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland, Servië, Tunesië, Turkije, Voormalig Joegoslavische Republiek Macedonië en Wit-Rusland.
De polisvoorwaarden van de 3-sterren en 5-sterren Audi Car Insurance kunt u downloaden. Naar de downloads
Uw huidige aantal schadevrije jaren is vaak terug te vinden op het polisblad van uw huidige autoverzekering. Ook kunt u het aantal schadevrije jaren opvragen bij uw huidige verzekeraar. Hiervoor kunt u eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar.
Roydata is een centrale database waar uw schadevrije jaren in vermeld staan. Als u uw autoverzekering opzegt, zal uw verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.
Als u nu in een leaseauto rijdt, kunt u de leasemaatschappij om een leaseverklaring vragen. Hierin staan uw opgebouwde schadevrije jaren. De geldigheidsduur van de leaseverklaring bedraagt één jaar.

U mag de leaseverklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere autoverzekering. Op die manier kunt u de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kunt u nog meer premiekorting krijgen.
Een Audi Car Insurance is makkelijk te wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.
Met één telefoontje is uw nieuwe of gebruikte Audi verzekerd. Tel (033) 479 17 21
Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt niet voor inwonende kinderen.
De Audi Car Insurance zijn accessoires van uw Audi tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren. U betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.
Om een adreswijziging door te geven, kunt u gebruik maken van het adreswijzigingsformulier. Wij zorgen voor de verdere verwerking van de nieuwe adresgegevens.


Naar het adreswijzigingsformulier
Stuur een e-mail naar verzekeren@audifinancialservices.nl met een kopie van het vrijwaringsbewijs in de bijlage. Wij beëindigen de polis per verkoopdatum tenzij dit langer dan 28 dagen is. Dan wordt de dag dat de opzegging binnenkomt gehanteerd. E-mail versturen
Stuur een e-mail naar verzekeren@audifinancialservices.nl met de juiste bankgegevens. Wij zorgen voor de verwerking van de juiste gegevens. E-mail versturen
Uw premie is omhoog of omlaag gegaan. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn, namelijk;
• U heeft het afgelopen verzekeringsjaar schade geclaimd welke van invloed is op uw no claim korting. Of juist schadevrij gereden waardoor u meer korting krijgt.
• Wij hebben onze standaard premie aangepast, vanwege de gestegen schadelast. De schadelast is toegenomen door o.a. het gebruik van de smartphone tijdens het rijden, diefstal en verhoogde uitkeringen op letselschade.
• Ieder jaar bepalen wij opnieuw uw premie. Dit doen wij op basis van de leeftijd en het adres van de regelmatige bestuurder, uw adres, uw auto, uw schadevrije jaren en de gekozen dekking.
De opzegtermijn is verkort naar 1 dag, dit was 1 maand.
Wij geven een heldere uitleg over hoe wij uw premie bepalen. Onderstaande tekst is toegevoegd:

"Om de premie te bepalen kijken wij naar o.a. de leeftijd en het adres van de regelmatige bestuurder, uw auto, het aantal gereden kilometers per jaar, de schadevrije jaren en de gekozen dekking. Dit gebeurt ieder nieuw verzekeringsjaar en op het moment dat u de verzekering wijzigt.
Ter verduidelijking van de alarmeisen is de volgende toevoeging gedaan onder de kop ‘Niet verzekerd’: Bij diefstal, inbraak en joyriding als er geen Kiwa VbV-SCM gecertificeerd antidiefstalsysteem aanwezig is wanneer de oorspronkelijke catalogusprijs van uw auto € 50.000 of hoger is."
Als u niet akkoord gaat met de premieaanpassing dan kunt u uw autoverzekering, conform de polisvoorwaarden, dagelijks opzeggen. Wij zullen dan uw polis beëindigen. U kunt uw opzegging schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.

Audi Financial Services – Audi Car Insurance
Postbus 1119
3800 BC Amersfoort
E-mail: verzekeren@audifinancialservices.nl E-mail versturen
Om de premie te bepalen kijken wij naar o.a. de leeftijd en het adres van de regelmatige bestuurder, de auto, het aantal gereden kilometers per jaar, de schadevrije jaren en de gekozen dekking. Dit gebeurt ieder nieuw verzekeringsjaar en op het moment dat u de verzekering wijzigt.
Huidige verzekering opzeggen? - Wij helpen u graag met overstappen.
Gebruik onze overstapservice. Overstapservice