Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron editions

Gemiddeld verbruik:
Gemiddelde CO2-emissie:

Het energieverbruik en de CO₂-emissie alsmede afwijkingen van de vermelde waarden zijn niet alleen afhankelijk van de efficiency waarmee de auto de energiebron benut, maar ook van de rijstijl en andere niet-technische factoren, zoals de velg- en bandenmaten.

De vernieuwde Q4 e-tron

Stories of Progress

Stories of Progress

Bij Audi draait alles om innovaties en om de wereld van mobiliteit te veranderen. Ervaar hoe Audi deze toekomst nu al vormgeeft in verschillende onderwerpen: van technologie en design tot duurzaamheid en lifestyle. Laat u inspireren door onze Stories of Progress.

De Audi e-tron

Audi editions

Q6 e-tron prototype

De volledig elektrische Q6 e-tron prototype

De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi. Tot en met 2025 introduceert het Duitse premiummerk ruim twintig nieuwe modellen, waarvan er meer dan tien volledig elektrisch zijn.

A6 e-tron concept

De volledig elektrische A6 e-tron concept

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept. De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie. Vergeleken met de Sportback-uitvoering Audi A6 e-tron concept uit 2021 legt het nu gepresenteerde concept, zoals de naam Avant al aangeeft, de nadruk meer op elegant praktisch gebruiksgemak.

Direct Audi rijden

Direct een Audi rijden.

Nieuw uit voorraad of een occasion.