Q4 e-tron > Q4 > Audi Nederland
Achterkant Audi Q4 e-tron

De vernieuwde Q4 e-tron

Meer vermogen en een groter bereik tot 532 km{ft_Audi-Actieradius}. Nu in de showroom.

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,6–16,4 kWh/100 km

Verbeterde specificaties

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Dankzij een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn heeft de nieuwe Q4 Sportback e-tron nu zelfs een range tot 547 kilometer. Tegelijkertijd is de Q4 e-tron nu nog sneller te laden, heeft hij sterkere motoren én zorgt een aangepast onderstel voor extra rijplezier. De modellen met achterwielaandrijving kunnen bij een snellader met 135 kW worden geladen en de quattro-versies zelfs met 175 kW. De Q4 e-tron staat vanaf nu in de showroom.

Vermogen tot

250

kW⁴

Totale elektrische koppel: 545 Nm (achter), 134 Nm (voor)

Acceleratie 0–100 km/h vanaf

5.4

s

WLTP-actieradius tot

532

km*

Een vooruitstrevend design: de Audi Q4 e-tron maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar.

Bijtelling v.a.

307

€ p.m.

Gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,97%

Full operational lease v.a.

754 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

54.835*

Meer ruimte voor iedereen: de achterpassagiers zitten bijna zeven centimeter hoger dan de voorinzittenden. Er is veel hoofd- en beenruimte. Dankzij de gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de Audi Q4 e-tron nog ruimer te maken. Deze elektrische SUV is dan ook ideaal als eerste of enige auto in een huishouden.

Q4 e-tron

€ 54.835,01*

Gemiddeld verbruik{*}: 16,7 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 0 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Q4 e-tron editions

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is nu verkrijgbaar als aantrekkelijke edition, advanced edition en S edition. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van navigatie Plus & Virtual cockpit, 19 inch lichtmetalen velgen, ledkoplampen en Audi smartphone interface. De Q4 editions zijn verkrijgbaar als 45 e-tron en als extra krachtige 55 e-tron met quattro.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Opladen van 10% tot 80% in ong.

28

min

Batterijcapaciteit (netto) tot

77

kWh

Oplaadpunten, meer dan

500,000

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

Audi Sportpakket voor uw Q4 e-tron

Details maken het verschil. Zo ook voor uw e-tron. Upgrade uw Audi Q4 e-tron met het Audi sportpakket: vijf zwarte accessoires zoals een 21 inch lichtmetalen zomerset, leverbaar in twee designs, e-tron instapverlichting en tal van details die het sportieve karakter van uw e-tron extra benadrukken.

  • 21 inch zwarte lichtmetalen zomerset in de stijl 9 of 13
  • e-tron instapverlichting
  • Zwarte Audi ringen voor én achter
  • Zwarte modelaanduiding
  • Ventieldoppen met Audi logo

Tijdelijk zeer aantrekkelijk met een pakketprijs van € 2.495.


Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Q4 e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden. Bij Audi e-care ontvangt u tot en met 7 jaar fabriek voorgeschreven onderhoud en APK, 8 jaar fabrieksgarantie op accu, 2 jaar volledige fabrieksgarantie, online map updates en mobiliteitsservice.

Dynamische rijopname Audi Q4 e-tron
 
Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
Audi-Q4-e-tron-2023-01.jpg
Audi-Q4-e-tron-2023-01.jpg

Prijslijst