Q4 e-tron > Q4 > Home > Audi Nederland

Gemiddelde CO2 emissie*: 0–0 g/km

Gemiddeld verbruik*: 19,3–17,1 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Gemiddeld stroomverbruik1: 15,8–17,8 kWh/100 km.
Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Opens your mind. Broadens your horizons

Q4 e-tron Launch editions

De Audi Q4 e-tron zal als Q4 35 e-tron en Q4 40 e-tron verschijnen op de Nederlandse markt en beschikbaar worden in vier aantrekkelijke Launch editions. Vanaf eind april kunt u de Q4 e-tron bestellen en in juni zal de marktintroductie plaatsvinden.

Consumentenadviesprijs v.a.:

€ 48.295

Full operational lease tarief v.a.:

€ 574

p.m.²

Netto bijtelling v.a.:

€ 262

p.m.²

Vermogen tot

220

kW

Acceleratie 0–100 km/h vanaf

6,2

s

WLTP-actieradius tot

511

km

Gemiddeld stroomverbruik*: 15,8–17,8 kWh/100 km (NEDC); 17,0–19,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie*: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

De juiste toon

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Praktisch en ruim

De Audi Q4 e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 520 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.490 liter.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Gemiddeld stroomverbruik*: 15,8–17,8 kWh/100 km (NEDC); 17,0–19,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie*: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Fascinerend futuristisch

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak.

Alles voor de beste prestaties

Met het optionele Audi drive select beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging.

Dynamische rijopname Audi Q4 e-tron

Blijf op de hoogte

De volgende belangrijke mijlpaal voor onze mobiliteit in de toekomst is onthuld. Ontvang meer informatie over de Launch editions en ontvang relevante informatie over de Audi Q4 e-tron.

Prijslijst en Brochure

Opmerkingen
1
De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.
2
Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).