Audi garantie > Service en accessoires > Home > Audi Nederland
Audi Erkend Schadeherstel

Audi garantie

Een kwestie van zekerheid

Garantie bij Audi

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen.
Een kwestie van weten dat de kwaliteit en service in orde zijn.

Daarnaast kiest u bij Audi voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt.
Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

Technische garantie

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar. Carrosserie- en lakgarantie.

Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende:

1920x1080_ADIV_P_121028.jpg

4 jaar garantie

Met de aankoop van een Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert uw Audi-dealer dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen.
Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.
Garantietermijn

4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Audi fabrieksgarantie aangevuld door 2 jaar Audi Extra Garantie beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van Eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs/de kentekencard. De 2 jaar extra garantie is niet van toepassing op elektrische voertuigen van Audi. Op de elektrische voertuigen is 6 jaar onderhoud inclusief.

Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers.
Voor Extra Garantie tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.
Download de brochure
AQ3_191009.jpg

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.
1920x1080_AQ2_161025_b.jpg

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.