Garantie > Service en accessoires > Audi Nederland
Audi garantie

Garantie bij Audi

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen.
Een kwestie van weten dat de kwaliteit en service in orde zijn.

Daarnaast kiest u bij Audi voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt.
Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

4 jaar garantie

Met de aankoop van een Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert uw Audi-dealer dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen. Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.

 4 jaar garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij Audi krijgt u 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële Audi-dealer aan de auto heeft uitgevoerd. Alleen de officiële Audi-dealer gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

  • Vergoeding op basis van nieuwwaarde
  • Unieke zekerheid
  • Voor alle reparaties bij uw eigen Audi-dealer
  • Op uren en onderdelen
  • Overdraagbaar naar volgende eigenaar
 4 jaar garantie

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Carrosseriegarantie

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak, indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

Lakgarantie