Q2 > Q2 > Home > Audi Nederland
Audi Q2 2019

Q2

Private lease v.a. € 415 p.m.*

Sterk en imponerend.
De Audi Q2.

De Audi Q2 is een ultiem allround talent, geschikt voor avonturen waar het asfalt ophoudt en helemaal thuis in de drukte van de stad. Hij heeft een jeugdige uitstraling en allerlei hightech aan boord. Een modern design, veel rijplezier en praktisch gebruiksgemak komen allemaal samen in de Audi Q2. De mogelijkheden voor connectiviteit, infotainment en assistentiesystemen in deze compacte SUV behoren tot de beste in dit marktsegment.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
  • De slanke koplampen van de Audi Q2 werken optioneel met ledverlichting. De achterlichten krijgen dan dynamische knipperlichten mee.

  • Opvallend aan de Audi Q2 zijn de hoog gepositioneerde Singleframe-grille en de grote luchtinlaten.

  • De motorkap is driedimensionaal vormgegeven en de achthoekige Singleframe-grille zit hoog in het front. Daardoor heeft de Audi Q2 een duidelijke SUV-uitstraling.

  • De Audi Q2 is een ultiem allround talent, geschikt voor avonturen waar het asfalt ophoudt en helemaal thuis in de drukte van de stad.

  • De vormgeving van de achterlichten van de Q2 is nieuw voor Audi.

  • Als alternatief voor de goed afleesbare analoge instrumenten is er de optionele volledig digitale Audi virtual cockpit.

  • Aan de hand van diverse optiepakketten zijn de stoelbekleding en interieuraankleding van uw Audi Q2 op uw persoonlijke smaak af te stemmen.

  • Een duidelijk statement. Ook in de Audi Q2 is de beroemde quattro-aandrijving te combineren met bijbehorende instaplijsten.

  • Met zijn hoge instap, goede overzichtelijkheid en ruime kofferbak (inhoud van 355 tot 1.050 liter) is de Audi Q2 een kenmerkende SUV.

Samen vooruit. Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden.

Private lease de Audi Q2

Nu vanaf € 415 p.m. all-in.*

• Abonnement met een vast en scherp maandtarief, all-in
• Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof.
• Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
• Zelf je Audi samenstellen

Moving forward. #AudiTogether

dynamic
Meer over de rijdynamiek

Robuuste looks

Al bij de eerste kennismaking laat de Audi Q2 zijn spierballen rollen. Met zijn brede schouders en hoekige trekjes komt hij energiek en zelfverzekerd over. Het lage dak en de hoge raamlijn doen aan een coupé denken; deze lifestyle-sporter oogt indrukwekkend. Bijzonder markant: de wigvormige koplampen, de hoog gepositioneerde Singleframe-grille en de royale luchtinlaten. De lange dakspoiler en een diffusor met de uitstraling van een bodembeschermer benadrukken het sportieve beeld aan de achterzijde.

Exterior-Design
Meer over het exterieurdesign
Licht

Progressief: de verlichting

De Audi Q2 heeft standaard halogeenkoplampen. De optioneel leverbare led-koplampen inclusief dynamische knipperlichten achter produceren een helder wit en scherp licht. U ziet meer en dat is veiliger. Bovendien vergen die moderne lampen minder stroom en gaan ze lang mee.

Praktisch: het interieur

In het interieur van de Audi Q2 keren de hoekige en strakke lijnen van de buitenkant terug. Er is plek voor vijf inzittenden. De vier portieren gaan ver open, voor een comfortabele instap. Eenmaal binnenin valt het goede overzicht op. Toch is de zitpositie van bestuurder en voorpassagier sportief te noemen, wat passend is bij de verwachtingen die aan de buitenkant zijn gewekt.

interior
Meer over het interieurdesign en de ruimte

Uitgebreide functies: bediening en infotainment

De Audi Q2 heeft standaard een 5,8-inch groot MMI-scherm. Als u MMI navigatie plus bestelt, hoort daar een centraal MMI touchpad bij. Verder zijn de menu’s toegankelijk via spraakbediening en een handige zoekfunctie. Als alternatief voor de standaard analoge instrumenten is er de volledig digitale Audi virtual cockpit. Dit instrumentenpaneel toont alle gegevens haarscherp en uiterst gedetailleerd. Een andere high-end optie is het head-up display. Dat projecteert graphics en getallen in kleur op een doorzichtig plaatje in het directe blikveld van de bestuurder.

operating concept and infotainment
Meer over de bediening en het infotainment
driver assistance systems

Veiligheid staat voorop

De Audi Q2 beschikt over omvangrijke assistentiesystemen voor de bestuurder, waaronder het standaard Audi pre sense front. Dit systeem omvat onder meer een functie die bij dreigende aanrijdingen met andere voertuigen of overstekende voetgangers een automatische noodstop uitvoert. Op lagere snelheid kan de auto zelfs helemaal tot stilstand komen. Verder zijn leverbaar: adaptive cruise control met stop- en go-functie, een fileassistent, de Audi side assist dodehoekwaarschuwing, Audi active lane assist, verkeersbordherkenning, een parkeerassistent en rear cross-traffic alert.

Altijd up-to-date

Vanaf MMI navigatie, het tweede infotainmentniveau, is een geïntegreerde 4G-wifi-module aan boord. Daarmee is surfen en streamen voor alle inzittenden mogelijk. De daarvoor benodigde flatrate-dataverbinding en ingebouwde simkaart (eSIM) zijn inbegrepen. Via de Audi smartphone interface zijn iOS- en Android-toestellen aan de auto te koppelen.

connectivity

Aangescherpte looks

Het polygonale design voegt iets nieuws toe aan de vormentaal van Audi. De motorkap is driedimensionaal vormgegeven en de achthoekige Singleframe-grille zit hoog in het front. Daardoor heeft de Audi Q2 een duidelijke SUV-uitstraling.

Q2
883x496_keurmerk-private-lease-logo.jpg
* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Algemene Voorwaarden