Q2 > Q2 > Home > Audi Nederland
Audi Q2 in frontview

Q2

Private lease nu v.a. € 425 p.m.*

De vernieuwde Audi Q2

De Audi Q2 is weer helemaal bij de tijd. Met een bijgepunt uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met de vernieuwde Audi Q2.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
 • Strak en sportief. Deze S line-uitvoering valt op door de spatbord- en dorpelranden in carrosseriekleur.

 • Meant for more: the new Audi Q2.

 • De Audi Q2 heeft een sterk eigen karakter.

 • Met Audi connect is een uitgebreide digitale wereld volledig geïntegreerd.

 • Accessoires in de stijl van de auto en in dezelfde kwaliteit. Een fraai voorbeeld zijn de Audi dakkoffers.

 • Topklasse verlichting op deze premium auto. De matrix-ledkoplampen passen het lichtbeeld automatisch aan de omstandigheden aan.

 • De progressieve besturing zorgt voor nog meer rijplezier en rijcomfort. Een indrukwekkende optie is het pakket met adaptive cruise control en lane assist.

 • De grote spoiler bovenaan de achterklep is fraai in het totaaldesign verwerkt.

 • Ledkoplampen zijn standaard. De afgebeelde auto heeft de optionele matrix-ledkoplampen.

 • Het hightech interieur blinkt uit door bedieningsgemak. Apple CarPlay, digitale radio-ontvangst en een draadloze telefoonlader zijn standaard.

 • Hier heeft u iedere dag iets aan: de bagageruimte is maximaal 1.050 liter groot.

 • De sportstoelen versterken het sportieve karakter. Let ook op fraaie details zoals de contrasterende rotsgrijze stiksels en gepreegde S-logo's bovenaan de rugleuningen.

 • De mat platinagrijze striping met Audi-ringen (afgebeeld) of quattro-logo geeft uw auto een nog vlottere uitstraling.

 • De mat zwarte spiegelkappen zijn onderdeel van het optionele styling pack met zwarte exterieurdetails.

 • De liefhebbers van ultieme technologie kunnen wij de Audi virtual cockpit aanraden. Dat is een digitaal instrumentarium met fraaie weergavemogelijkheden, bijvoorbeeld van de navigatiekaart.

Compacte SUV in topvorm

De Audi Q2 is een auto met karakter en de vernieuwde versie voegt daar nog meer charme aan toe. Zo zijn de bumpers van een nieuw, sportiever ontwerp. Afhankelijk van de uitvoering steken de spatbordranden af tegen de carrosseriekleur of zijn ze meegespoten. Ook qua wielen en afwerking van de brede achterstijl valt er veel te kiezen.

Audi virtual cockpit in an Audi Q2

Moderne technologie is vanzelfsprekend

De smartphone is het favoriete gereedschap van iedereen en dat begrijpen we bij Audi maar al te goed. Daarom leveren wij elke Audi Q2 standaard met Apple CarPlay, een draadloze telefoonoplader en eenvoudige technologie om auto en smartphone met elkaar te verbinden. Ook DAB+ digitale radio is standaard. De liefhebbers van ultieme technologie kunnen wij de Audi virtual cockpit aanraden. Dat is een digitaal instrumentarium met fraaie weergavemogelijkheden, bijvoorbeeld van de navigatiekaart.

Private lease

Private lease de Audi Q2 nu v.a. € 425 p.m.*

Audi Q2 rijden
Bovenaanzicht Audi Q2

Rijden met de nieuwste hulpsystemen

Auto’s kunnen steeds meer zelf in het verkeer en de vernieuwde Audi Q2 profiteert van de nieuwste technologie. Adaptive cruise control is een cruise control die reageert op verkeer voor u. De auto remt zelf af en trekt weer op naar de ingestelde snelheid. Ook kan de auto letterlijk en figuurlijk binnen de lijntjes blijven. Deze technieken zijn onderdeel van een optioneel pakket.

Lakkleuren en velgen

Voor een auto op maat gebruikt u alle mogelijkheden van de configurator, maar hieronder krijgt u alvast een eerste indruk van uw Audi Q2.

Sportief volgens uw smaak

Ziehier het S line-interieur, met onder meer een sportief stuur, sportstoelen en een dynamisch ogende dashboardafwerking. Sportief zwart voert de boventoon, met subtiele details zoals de rotsgrijze stiksels op de leder fijnnappa stoelbekleding. Zelfs de interieurverlichting is in de Audi Q2 aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Vink op het bestelformulier het speciale lichtpakket aan en binnenin uw auto schittert homogeen ledlicht waarvan de kleur instelbaar is.

Cockpit view Audi Q2
Audi Q2 met sportstoelen

De sportstoelen versterken het sportieve karakter. Let ook op fraaie details zoals de contrasterende rotsgrijze stiksels en gepreegde S-logo's bovenaan de rugleuningen.

Kijk eens goed rond in het interieur

Ruim en praktisch

De kofferbak is 405 liter groot en 1.050 liter met neergeklapte achterbankleuningen. Rijdt u een TDI quattro, dan gaat daar vanwege de onderhuidse techniek 50 liter bagageruimte vanaf. Handige opties zijn het pakket met bagagenetten en een elektrisch werkende achterklep.

Animatie achterbank Audi Q2
Audi Q2 met Audi exclusive

Audi exclusive

Chique of sportief, opvallend of gedistingeerd? Voor iedereen die de lat graag hoog legt, is er Audi exclusive. Voor een auto op maat, met kleuren en bekleding zoals u die in gedachten heeft. De auto hiernaast is gespoten in Zandbeige pareleffect.

De vernieuwde Audi Q2. Maak virtueel een rondje om hem heen.

Audi Q2 rondom