Q2 > Q2 > Home > Audi Nederland

De vernieuwde Audi Q2

De Audi Q2 is weer helemaal bij de tijd. Met een bijgepunt uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met de vernieuwde Audi Q2.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
 • Strak en sportief. De vernieuwde Audi Q2 heeft nieuwe bumpers. Deze S line-uitvoering valt op door de spatbord- en dorpelranden in carrosseriekleur.

 • Ledkoplampen zijn standaard. De afgebeelde auto heeft de optionele matrix-ledkoplampen.

 • Aan de achterkant is de vernieuwde Audi Q2 goed herkenbaar aan de gewijzigde achterbumper.

 • Topklasse verlichting op deze premium auto. De matrix-ledkoplampen passen het lichtbeeld automatisch aan de omstandigheden aan.

 • De Audi Q2 is volledig te personaliseren. Zo heeft deze auto de bijzondere lakkleur Zandbeige pareleffect van Audi exclusive.

 • Extra sportief en bijzonder compleet: de Audi Q2 edition one met onder meer zwarte exterieurdetails, matrix-ledkoplampen, een sportonderstel en 19 inch wielen van Audi Sport.

 • Naar wens leveren wij uw Audi Q2 met een carbon exterieuraankleding.

 • De grote spoiler bovenaan de achterklep is fraai in het totaaldesign verwerkt.

 • Het hightech interieur blinkt uit door bedieningsgemak. Apple CarPlay, digitale radio-ontvangst en een draadloze telefoonlader zijn standaard.

Compacte SUV in topvorm

De Audi Q2 is een auto met karakter en de vernieuwde versie voegt daar nog meer charme aan toe. Zo zijn de bumpers van een nieuw, sportiever ontwerp. Afhankelijk van de uitvoering steken de spatbordranden af tegen de carrosseriekleur of zijn ze meegespoten. Ook qua wielen en afwerking van de brede achterstijl valt er veel te kiezen.

Audi virtual cockpit in de Audi Q2
 

Moderne technologie is vanzelfsprekend

De smartphone is het favoriete gereedschap van iedereen en dat begrijpen we bij Audi maar al te goed. Daarom leveren wij elke Audi Q2 standaard met Apple CarPlay, een draadloze telefoonoplader en eenvoudige technologie om auto en smartphone met elkaar te verbinden. Ook DAB+ digitale radio is standaard. De liefhebbers van ultieme technologie kunnen wij de Audi virtual cockpit aanraden. Dat is een digitaal instrumentarium met fraaie weergavemogelijkheden, bijvoorbeeld van de navigatiekaart.

Rijdt strak en comfortabel

Een Audi is het aan zijn naam verplicht om hoogstaand comfort en een uitstekende wegligging te bieden. Daarom combineert de vernieuwde Audi Q2 krachtige motoren met een progressief werkende besturing. Hoe meer u instuurt, des te directer de auto reageert. Dat rijdt scherp en wendbaar in de stad en rustgevend stabiel op de snelweg. Met sportonderstel wordt de Audi Q2 zo’n 10 millimeter verlaagd. Ook elektronisch instelbare dempers zijn leverbaar.

Audi Q2
Audi Q2

Rijden met de nieuwste hulpsystemen

Auto’s kunnen steeds meer zelf in het verkeer en de vernieuwde Audi Q2 profiteert van de nieuwste technologie. Adaptive cruise control is een cruise control die reageert op verkeer voor u. De auto remt zelf af en trekt weer op naar de ingestelde snelheid. Ook kan de auto letterlijk en figuurlijk binnen de lijntjes blijven. Deze technieken zijn onderdeel van een optioneel pakket.

Sportief volgens uw smaak

Ziehier het S line-interieur, met onder meer een sportief stuur, sportstoelen en een dynamisch ogende dashboardafwerking. Sportief zwart voert de boventoon, met subtiele details zoals de rotsgrijze stiksels op de leder fijnnappa stoelbekleding. Zelfs de interieurverlichting is in de Audi Q2 aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Vink op het bestelformulier het speciale lichtpakket aan en binnenin uw auto schittert homogeen ledlicht waarvan de kleur instelbaar is.

Kijk eens goed rond in het interieur

 • 1920x1080-audi-q2-headlights-my2021-0690.jpg
  Matrix-ledkoplampen
 • 1920x1080-audi-q2-roof-spoiler-my2012-0696.jpg
  Achterspoiler in carrosseriekleur

Audi Q2 edition one

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Audi Q2 staat tijdelijk de ‘edition one’ in de prijslijst. Die is leverbaar in Appelgroen en Pijlgrijs en heeft aan de buitenkant onder meer S line-bumpers, een zwarte afwerking van spiegelkappen en logo’s, matrix-ledkoplampen plus 19 inch Audi Sport-velgen. Ook zit er een sportonderstel onder. Binnenin heeft de Q2 edition one een S line-interieur met zwarte hemel en stoelbekleding, rotsgrijze stiksels, sportstoelen, aluminium panelen met verlichting op de dorpels, rvs pedalen en een onderaan afgeplat stuurwiel.

Audi Q2 edition one
Audi exclusive Audi Q2

Audi exclusive

Chique of sportief, opvallend of gedistingeerd? Voor iedereen die de lat graag hoog legt, is er Audi exclusive. Voor een auto op maat, met kleuren en bekleding zoals u die in gedachten heeft. De auto hiernaast is gespoten in Zandbeige pareleffect.

De vernieuwde Audi Q2. Maak virtueel een rondje om hem heen.

De vernieuwde Audi Q2. Maak virtueel een rondje om hem heen.