A8 TFSI e > A8 > Audi Nederland
Audi A8 TFSI e

A8 60 TFSI e

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 48–40 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Audi virtual cockpit in Audi A8 TFSI e

Het beste uit twee werelden

Maak kennis met de Audi A8 TFSI e - de comfortabele zakensedan met plug-in hybrideaandrijving.

A8 TFSI e

€ 132.175,00*

Gemiddeld verbruik{*}: 22,4 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 42 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren
De Audi A8 60 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 59

km

volgens WLTP-norm

Acceleratie

4,9

s

0–100 km/h

Systeemvermogen

340

kW

(462 pk)

Toekomstgerichte mobiliteit

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 60 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

Audi A8 TFSI e thuis opladen

Thuis gaat de stekker erin. Thuis uw auto opladen* kan met het bijgeleverde e-tron laadsysteem compact. De beste laadervaring krijgt u met een eigen laadpunt, meestal in de vorm van een wallbox.

Elektrisch piekvermogen

100

kW

Elektrische topsnelheid

135

km/h

Bruto accucapaciteit

17,9

kWh

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar

In de Audi A8 zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Digitale HD matrix-ledkoplampen. Scherp het karakter van uw Audi A8 aan met deze revolutionaire koplamptechnologie. De heldere en scherp afgebakende lichtbundel is anderen om u heen zo min mogelijk tot last. De lampen kunnen indrukwekkende animaties vertonen en tellen ongekend veel praktische functies.

Extra sportief

Met de dynamische designaccenten van S line benadrukt u het sportieve karakter van uw Audi A8. De Audi exclusive-lakkleur Plasmablauw metallic past daar heel goed bij. Ook in het interieur is het S line-thema door te voeren.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive* staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires* geeft u uw Audi A8 een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

Espresso mobil Audi A8

Smakelijke koffie onderweg. Met “Espresso mobil” maakt u tijdens een reisonderbreking zelf espresso.

Prijslijst