Ontdek het aanbod

Private lease

Samen vooruit.
Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden.

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe Audi. Dit is inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer. U hoeft alleen de brandstof nog te betalen.
Ook goed om te weten; raakt u onvrijwillig werkloos, dan kunt u het contract kosteloos beëindigen.

Wilt u een nieuwe Audi rijden die zelf naar wens is samengesteld? En wilt u precies weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Audi Private Lease echt iets voor u. Samen vooruit!

Nu vanaf € 349 p.m. all-in.*
Moving forward. #AudiTogether

Dé 10 redenen om te kiezen voor Audi Private Lease!

1. U kunt uw droomauto helemaal zelf samenstellen!
2. Onze prijzen zijn transparant! Heeft u geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!
3. Uw Audi dealer regelt alles voor u. Voor onderhoud en schade gaat u dus ook altijd naar uw eigen Audi dealer bij u in de buurt.
4. U heeft standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur. U kunt hier zelf nog kiezen voor direct vervangend vervoer.
5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!
6. Als u niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen, kunt u uw contract kosteloos beëindigen.
7. U sluit een contract af bij Audi Financial Services, dé officiële aanbieder van Audi.
8. U weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer U meer of minder rijdt dan u heeft afgenomen.
9. Het is altijd mogelijk om voortijdig uw contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling.
10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.
1920x1080_AOZ_E-TRON_D_181002.jpg

Wat is er inbegrepen?

Inbegrepen is:
• Reparatie en onderhoud
• (Inter-)nationale pechhulp
• Vervangend vervoer (standaard na 24 uur)
• Verzekering met all-risk dekking
• Wegenbelasting
• Een volle tank bij aflevering
1920x1080_AOZ_D_181011_rgb.jpg

Wat is er niet inbegrepen?

Niet inbegrepen is:
• Brandstof
• Boetes
• Tolkosten
• Wassen van uw auto
• Het eigen risico bij niet verhaalbare schades (standaard €500)
1920x1080_aa8-p-121011.jpg

Wat kiest u zelf?

U kiest zelf voor:
• Looptijd
• Kilometrage
• Een lager eigen risico (€250 of €125)
• Direct vervangend vervoer
• Winterbanden

Hoe werkt Audi Private Lease?

Een Audi Private Lease aanvragen is eenvoudig! Bepaal zelf de looptijd van het abonnement, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de abonnementskosten per maand.
Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaard pakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat en natuurlijk de gewenste kleur. Zo heeft Audi Private Lease altijd de juiste auto.
De auto wordt afgeleverd door een merk-dealer in de buurt en is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice.

Keurmerk private lease


Geen addertjes onder het gras

Bij het aangaan van ieder private leasecontract onder het Keurmerk Private Lease moet u op een aantal zaken letten. Zo krijgt u altijd een BKR registratie en heeft u een zelf gekozen eigen risico. Bij Audi Private Lease werkt dit als volgt:

BKR
Omdat u met Audi Private Lease een maandelijkse verplichting aangaat doen we een financiële toetsing. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Hiernaast toetsen we en registreren we het contract bij het BKR te Tiel. Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan kunt u beter wachten met het afsluiten van een contract. Dit aangezien het geregistreerde leasecontract impact heeft op uw maximale leencapaciteit.

Eigen risico
Bij het afsluiten van een contract kiest u uw eigen risico. Het eigen risico wordt in rekening gebracht wanneer de schade niet op een tegenpartij verhaald kan worden. Rijdt u dus tijdens het parkeren tegen een paaltje? Dan betaalt u als eigen bijdrage maximaal uw eigen risico. Is de schade minder dan uw eigen risico, dan betaalt u uiteraard alleen de schade.
Lees meer over het Keurmerk Private Lease
*
privateleasekeurmerk Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.