Private Lease > Audi Financial Services > Audi Nederland
Ontdek het aanbod

Audi Private Lease

Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden

Audi Private Lease

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in*. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe Audi. U hoeft alleen de brandstof nog te betalen. Ook goed om te weten; raakt u onvrijwillig werkloos, dan kunt u het contract kosteloos beëindigen.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk zorgt ervoor dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto kunt leasen. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Wilt u een nieuwe Audi rijden die zelf naar wens is samengesteld? En wilt u precies weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Audi Private Lease echt iets voor u.

Stel uw Audi Private Lease samen

Wat is Audi Private Lease?

 • Abonnementsvorm met een vast all-in maandtarief
 • Vast all-in maandtarief
 • Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp
 • Kosteloos opzegbaar bij onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid
 • Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
Stel uw Audi met Private Lease samen
Wat is er inbegrepen?

Wat is er inbegrepen?

 • Reparatie en onderhoud
 • (Inter-)nationale pechhulp
 • Vervangend vervoer (standaard na 24 uur)
 • Verzekering met all-risk dekking
 • Wegenbelasting
 • Een volle tank bij aflevering

Meer weten over Private Lease?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Audi dealer voor meer informatie of persoonlijk advies.
Zoek uw dealer

Veelgestelde vragen

Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik een Audi private-leasecontract afsluit?

Ja, ouders kunnen garant staan. Andere familieleden kunnen niet garant staan. De ouders worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en er wordt getoetst of ze genoeg financiële draagkracht hebben. Zij zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. Alle contractanten worden individueel voor het volledige bedrag bij het BKR-geregistreerd.

De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 100%. Voorbeeld: Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x € 199 x 100% = € 9.552.

Wat betekent een BKR-registratie en word ik aangemeld?

BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private-leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel. De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 100%. Voorbeeld: Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x € 199 x 100% = € 9.552.

Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker.

Om te controleren of een Audi private-leasecontract financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Audi private-leasecontract navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Audi private-leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.

Mogen anderen in de auto rijden?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen?

Dit kan bij de Audi dealer in de buurt. Kies na het samenstellen van de auto voor aanvragen en kies voor de optie 'auto inruilen'. De Audi dealer neemt contact op voor het maken van een afspraak. Het Audi private-leasecontract wordt pas officieel aangevraagd nadat akkoord is gegeven bij de Audi dealer. Het inruilbedrag kan niet ingezet worden als aanbetaling om het leasetarief te verlagen.