Private Lease > Audi Financial Services > Home > Audi Nederland

Private Lease

Audi Private Lease

Comfortabel instappen

Met Audi Private Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Audi Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag.

U kiest zelf uw looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar denkt te gaan rijden en uw eigen risico. Wilt u een nieuwe Audi rijden die helemaal naar uw wensen is samengesteld? En vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Audi Private Lease iets voor u!

Dé 10 redenen om te kiezen voor Audi Private Lease!

1. U kunt uw droomauto helemaal zelf samenstellen!
2. Onze prijzen zijn transparant! Heeft u geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!
3. Uw Audi dealer regelt alles voor u. Voor onderhoud en schade gaat u dus ook altijd naar uw eigen Audi dealer bij u in de buurt.
4. U heeft standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur. U kunt hier zelf nog kiezen voor direct vervangend vervoer.
5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!
6. Als u niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen omdat u uw baan bent kwijtgeraakt, arbeidsongeschikt raakt of gaat scheiden kunt u uw contract kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra!
7. U sluit een contract af bij Audi Financial Services, dé officiële aanbieder van Audi.
8. U weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer U over uw kilometerbundel heengaat, de kilometers die u meer rijdt worden jaarlijks met u afgerekend. En de kilometers die u minder hebt gereden worden aan u uitbetaald.
9. Het is altijd mogelijk om voortijdig uw contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.
10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.
• Reparatie en onderhoud
• (Inter-)nationale pechhulp
• Vervangend vervoer (standaard na 24 uur)
• Verzekering met all-risk dekking
• Wegenbelasting
• Een volle tank bij aflevering
• Brandstof
• Boetes
• Tolkosten
• Wassen van uw auto
• Het eigen risico bij niet verhaalbare schades (standaard €500)
• Looptijd
• Kilometrage
• Een lager eigen risico (€250 of €125)
• Direct vervangend vervoer
• Winterbanden

Hoe werkt Audi Private Lease?

Een Audi Private Lease aanvragen is eenvoudig! Bepaal zelf de looptijd van het abonnement, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de abonnementskosten per maand. Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaard pakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat en natuurlijk de gewenste kleur. Zo heeft Audi Private Lease altijd de juiste auto. De auto wordt afgeleverd door een merk-dealer in de buurt en is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice.
keurmerk pl.jpg

Geen addertjes onder het gras

Bij het aangaan van ieder private leasecontract onder het Keurmerk Private Lease moet u op een aantal zaken letten. Zo krijgt u altijd een BKR registratie en heeft u een zelf gekozen eigen risico. Bij Audi Private Lease werkt dit als volgt:

BKR
Omdat u met Audi Private Lease een maandelijkse verplichting aangaat doen we een financiële toetsing. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Hiernaast toetsen we en registreren we het contract bij het BKR te Tiel. Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan kunt u beter wachten met het afsluiten van een contract. Dit aangezien het geregistreerde leasecontract impact heeft op uw maximale leencapaciteit.

Eigen risico
Bij het afsluiten van een contract kiest u uw eigen risico. Het eigen risico wordt in rekening gebracht wanneer de schade niet op een tegenpartij verhaald kan worden. Rijdt u dus tijdens het parkeren tegen een paaltje? Dan betaalt u als eigen bijdrage maximaal uw eigen risico. Is de schade minder dan uw eigen risico, dan betaalt u uiteraard alleen de schade.
Audi Private Lease 320x160_0013_AA3_D_11108_1.jpg

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand zonder borg of grote investering vooraf.

Audi Private Lease 563x317-privatelease-usps.png
Klantenservice Private Lease 320x160-privatelease-teaser.jpg

Schade gereden? Of gelukkig toch alleen maar een vraag over onderhoud?
Voor Audi rijders met een Private Lease contract is er een aparte klantenservice vanuit Audi Financial Services.
Neem direct contact op met de BerijdersDesk via 033-4549555 of lees meer over de contactmogelijkheden.