Q5 Sportback TFSI e > Q5 > Audi Nederland
Audi Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e

Ook beschikbaar als S edition Competition

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 42–40 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Plug-in hybride

Wat u ook zoekt, u vindt het in een Audi. Benzine én elektrisch. Sportief én emissievrij. In een Audi plug-in hybride vindt u het allemaal. Ervaar de Audi Q5 Sportback TFSI e, standaard met quattro vierwielaandrijving. Kies voor hybride, quattro én extra luxe. Zo is de Audi Q5 Sportback TFSI e tijdelijk beschikbaar met een rijk uitgerust S edition Competition pakket.

Audi Q5 Sportback TFSI e aan het opladen

Veelzijdig, krachtig en efficiënt

De Audi Q5 Sportback TFSI e is een elegante SUV-coupé met een innovatieve aandrijflijn.

Q5 Sportback TFSI e

€ 77.698,00*

Gemiddeld verbruik{*}: 23,0 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 40 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • 20" Lichtmetalen velgen "5-segmentspaak" design
  • Optiekpakket zwart
  • Privacy glas (donker getinte ramen)
  • S line interieur en S line exterieur
  • Audi sound system


Audi Q5 Sportback TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 56–61

km

(WLTP, met 18 t/m 21 inch wielen)

Acceleratie

5,3

s

0 naar 100 km/h

Systeemvermogen

270

kW

(367 pk)

Precies wat u nodig heeft

De Audi Q5 Sportback TFSI e biedt het beste van niet één, maar van twee Audi’s. Elektrisch rijdt u aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. De TFSI-motor garandeert de kenmerkende Audi-rijdynamiek.

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q5 Sportback TFSI e zit zo weer vol.

Audi Q5 Sportback TFSI e thuis opladen

Eenvoudig thuis laden: er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q5 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

Voeg een persoonlijk accent toe aan de oled-achterlichten

De oleds op de Audi Q5 Sportback TFSI e zijn verdeeld over afzonderlijk aanstuurbare segmenten met een driedimensionale lay-out. Dankzij deze bijzondere achterlichttechnologie zijn verschillende lichtgraphics mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kiest u uit drie varianten van de rode achterverlichting. Dat is nog eens een unieke manier om uw Q5 Sportback TFSI e te personaliseren! Daarnaast verandert het lichtdesign automatisch met de gekozen rijmodus. Verder zijn de digitale oleds uitgerust met een nabijheidssensor: als de auto stilstaat en een ander voertuig of weggebruiker komt van achteren binnen een afstand van twee meter, dan gaan alle oled-segmenten automatisch aan om de zichtbaarheid te verbeteren.

Verbazingwekkend ruim

De aandrijfaccu ligt onder de vlakke laadvloer, zodat de kofferbak nog steeds 455 liter groot is en met neergeklapte achterbank zelfs 1.365 liter. Heel handig is de verschuifbare achterbank met verstelbare rugleuningen. Bovendien zijn de leuningen in drie delen plat te leggen.

Audi e-tron Sportback

Functions on Demand

Dankzij Functions on Demand voegt u uitrusting toe wanneer u die nodig heeft. Uw mogelijkheden blijven dus niet beperkt tot de oorspronkelijke autoconfiguratie. Diverse features zijn achteraf bij te boeken. Dit kan snel en gebruiksvriendelijk in de myAudi-app.

Prijslijst

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920_audi_q3_en_q5_sportback_-29.jpg
1920_audi_q3_en_q5_sportback_-29.jpg