Q3 > Q3 > Home > Audi Nederland
Q3

Q3

Private lease v.a. € 549 p.m.*

De Audi Q3 is een
allround talent

De Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op. Zo is de achterbank over vijftien centimeter verschuifbaar en is de achterbankleuning in zeven standen te zetten.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_181004.jpg
1920x1080-AQ3_181004.jpg
 • In vrijwel geheel Europa kunt u via de ingebouwde 4G-simkaart de onlinetoepassingen van Audi connect (meerprijs) gebruiken.

 • Audi levert maatwerk, dus uw Audi Q3 is in hoge mate te personaliseren. Dualzone climate control, een standkachel, stuurverwarming of een groot glazen dak? Slechts enkele voorbeelden van wat allemaal leverbaar is.

 • Lichtmetalen velgen voor elke smaak. Afhankelijk van de gekozen versie staat de Q3 standaard op 17- of 18-inch wielen, maar optioneel is tot 20 inch mogelijk.

 • De Audi Q3 is groot genoeg voor veel reiscomfort en voldoende compact om ook in steden en dorpen goed uit de voeten te kunnen.

 • De beste koplamptechnologie van Audi is ook leverbaar op de Q3. De matrix-led-koplampen passen de lichtbundel continu aan de omstandigheden aan.

 • De achterbank is een praktische topper. Verschuif hem naar voren of achteren, zet de leuning in een van de zeven standen of leg de leuning in drie delen plat.

 • De bagageruimte is minimaal 530 liter groot en maximaal 1.525 liter.

 • Het instrumentarium is altijd volledig digitaal. Afgebeeld is de optionele Audi virtual cockpit, waarop ook de navigatiekaarten schermbreed zijn te tonen.

 • Een schitterende optie voor muziekliefhebbers: het Bang & Olufsen Premium Sound System met virtuele 3D-weergave.

 • Met het optionele Audi drive select is het karakter van de Audi Q3 af te stemmen op de rijomstandigheden, wegconditie en persoonlijke wensen.

 • Tegen meerprijs opent en sluit de achterklep elektrisch. In combinatie met sleutelloze toegang werkt deze handige functie ook met een voetzwaai onder de bumper.

 • De Audi Q3 heeft een vlotte uitstraling met karakteristieke brede achterstijlen, mooie wielen en een spoiler bovenaan de achterklep.

Samen vooruit. Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden.

Private lease de Audi Q3

Nu vanaf € 549 p.m. all-in.*

• Abonnement met een vast en scherp maandtarief, all-in
• Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof.
• Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
• Zelf uw Audi samenstellen

Moving forward. #AudiTogether

De rijdynamiek van de Audi Q3
De verstelbare achterbank van de Audi Q3

Achterbankleuning

7

standen

Van schuin tot meer rechtop

Bagageruimte minimaal

530

liter

Met de achterbank in gebruik

Bagageruimte maximaal

1.525

liter

Met neergeklapte leuning

Een ruim en praktisch
interieur voor iedereen

De Audi Q3 heeft een gemakkelijke instap en biedt een goed overzicht over het verkeer. Het interieur behoort tot de ruimste in zijn segment. De lange wielbasis levert veel beenruimte op en ook in de hoogte en breedte is de Q3 royaal met centimeters. De zitpositie voor de bestuurder is sportief, met een rechtopstaand stuur en naar wens elektrische stoelverstelling. De achterbank is naar voren en achteren te verschuiven en de driedelige achterbankleuning is in zeven standen te vergrendelen. Het bagagevolume is groot, want afhankelijk van de positie van de achterbank past er 530 tot 675 liter in de kofferbak en met de leuning plat kan er maar liefst 1.525 liter aan spullen mee. In combinatie met de optionele comfortsleutel opent en sluit de achterklep met een voetbeweging.

Het ruime interieur van de Audi Q3
Der Raumkofort des neuen Audi Q3
Meer over de bagageruimte

Digitaal instrumentarium en touchscreen

Het instrumentenpaneel is volledig digitaal en in de middenconsole zit een touchscreen. De mogelijkheden met deze schermen en de afmetingen ervan verschillen per uitrusting. Het standaard instrumentenpaneel heeft een schermdiagonaal van 10,25 inch en het touchscreen is 8,8 inch groot. Optioneel is het instrumentenpaneel te vervangen door een configureerbare versie met meer weergavemogelijkheden, de Audi virtual cockpit. Daarop zijn onder meer MMI-instellingen, muziektitels, Audi connect-toepassingen en de navigatiekaart te tonen. Deze Audi virtual cockpit van 10,25 inch is standaard in combinatie met MMI navigatie plus. Bij deze topversie groeit het touchscreen in de middenconsole bovendien naar 10,1 inch. De Audi virtual cockpit is te upgraden naar 12,3 inch.

Das Bedienkonzept & Infotainment des neuen Audi Q3

In de Audi Q3 bent u
altijd vlot onderweg

De wielophanging van de Audi Q3 is van alle markten thuis. Hij rijdt soepel en vlot door de stad en ligt rotsvast op de weg op de snelweg. De grote wielbasis helpt om oneffenheden comfortabel te verwerken. Met de optie Audi drive select zijn de autogedragingen af te stemmen op de rijomstandigheden, de staat van het wegdek en uw eigen stemming. De zes profielen variëren van comfortabel tot sportief. Ook nuttig: de optie hill descent control, die de ingestelde snelheid bergaf vasthoudt. Het formaat van de lichtmetalen velgen is standaard 17 of 18 inch – afhankelijk van de uitrusting – en groeit dankzij Audi Sport GmbH tot maximaal 20 inch.

De rijdynamiek van de Audi Q3
Informatie over Audi drive select, sportonderstel en progressive steering
De assistentiesystemen van de Audi Q3.

Comfort en veiligheid

Ook de assistentiesystemen van de Audi Q3 zijn top of the bill. Een mooi voorbeeld is de adaptieve rijassistent, die samen met adaptive cruise control, verkeersbordherkenning en front assist in het optionele assistentiepakket zit. De adaptieve rijassistent ondersteunt u tijdens accelereren en remmen, met het bewaken van de snelheid en tussenafstand en het binnen de lijntjes blijven. Deze technologie is met name prettig voor iedereen die in de ochtend- en avondspits over drukke snelwegen rijdt en voor degenen die lange afstanden afleggen.

Meer over de assistentiesystemen

Vooruitstrevende verlichting

De slanke koplampen van de Audi Q3 hebben een pijlvorm. Er zijn drie varianten, die allemaal met ledverlichting werken. Topversie zijn de afgebeelde matrix-led-koplampen, waarvan de lichtbundel zich voortdurend aanpast aan de rest van het verkeer en de veranderende omgeving. U profiteert van ongekend goed licht en ook de verkeersveiligheid en het rijcomfort gaan erop vooruit. De dynamische knipperlichten voor en achter benadrukken het progressieve karakter van de Audi autoverlichting.

De led-koplampen van de Audi Q3.