Q3 > Q3 > Audi Nederland
Audi Q3

Q3

Ook beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 193–150 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–6,6 l/100 km

Private lease v.a.

769 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Full operational lease v.a.

733 *

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

50.360*

Audi Q3

S tronic-automaat

Tijdelijk rijdt u de Audi Q3 met S tronic-automaat zonder meerprijs. Private lease v.a. € 759 p.m.* of Full operational lease v.a. 733 p.m.*

Q3

€ 57.683,00*

Gemiddeld brandstofverbruik{*}: 7,0 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 160 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

 • 19 inch lichtmetalen velgen
 • Optiekpakket zwart
 • Privacy glas
 • S line interieur & S line exterieur
 • Audi Sound system


Een krachtige uitstraling

De Audi Q3 heeft een stoere voorkant met een grote singleframe-grille met rechtopstaande spijlen. De verlichting in de koplampen en achterlichten is in één stijl ontworpen. Boven de wielen loopt een goed zichtbare welving over de flanken. Door de ruime keuze aan kleuren, wielen en uitrusting is er altijd een Audi Q3 die bij u past.

Audi Q3 in Pulsoranje

Ruim en praktisch

De Audi Q3 heeft een gemakkelijke instap en biedt een goed overzicht over het verkeer. Het interieur behoort tot de ruimste in zijn segment. De lange wielbasis levert veel beenruimte op en ook in de hoogte en breedte is de Q3 royaal met centimeters.

 Audi Q3 kofferbak

Pak maar in, neem maar mee. Het bagagevolume is groot, want afhankelijk van de positie van de achterbank past er 530 tot 675 liter in de kofferbak en met de leuning plat kan er maar liefst 1.525 liter* aan spullen mee. In combinatie met de optionele comfortsleutel opent en sluit de achterklep met een voetbeweging.

Altijd vlot onderweg

Met de optie Audi drive select zijn de autogedragingen af te stemmen op de rijomstandigheden, de staat van het wegdek en uw eigen stemming. De zes profielen variëren van comfortabel tot sportief.

Digitaal instrumentarium en touchscreen

De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenpaneel met diverse weergavemogelijkheden. In de middenconsole zit een touchscreen. DAB+ radio, Android Auto en Apple CarPlay (gecombineerd in de Audi smartphone interface), MMI radio plus of MMI navigatie plus zijn allemaal aanwezig. Bij het navigatiesysteem zit ook de dataverbinding van Audi connect*.

Audi Q3 Audi virtual cockpit

Volledig digitaal. In de Audi virtual cockpit, het volledig digitale instrumentarium, is de navigatiekaart schermbreed te tonen.

Audi Sportpakket voor uw Audi Q3

Toon karakter met het Audi sportpakket: diverse zwarte accessoires zoals een 20 inch lichtmetalen zomerset, Audi instapverlichting, zwarte Audi logo’s en meer om het sportieve en avontuurlijke karakter van uw Audi Q3 te accentueren.

 • 20 inch zwarte lichtmetalen zomerset in de stijl 10
 • Audi naafkappen
 • Audi instapverlichting
 • Zwarte Audi ringen voor én achter
 • Zwarte modelaanduiding
 • Ventieldoppen met Audi logo

Tijdelijk zeer aantrekkelijk met een pakketprijs van € 2.470 incl. montage.


Audi Q3 opties

Een plaatje om te zien

De afgebeelde auto is gespoten in de kleur Pulsoranje en voorzien van diverse opties, waaronder S line exterieur, het optiekpakket zwart plus, 20-inch wielen en matrix-ledkoplampen inclusief ledachterlichten.

Prijslijst