RS e-tron GT > Audi e-tron GT > Home > Audi Nederland
Audi RS e-tron GT

RS e-tron GT

Pure energie en sterke prestaties

Vermogen

440

kW

Acceleratie 0–100 km/h

3,3

s

Laadsysteem

800

V

Universele uitstraling

Wij zien de Audi RS e-tron GT als een nieuwe interpretatie van een auto. Dat blijkt ook uit zijn pure design. Het is geïnspireerd op aerodynamische prestaties. Progressieve luxe vormt het vertrekpunt voor een intense rijbeleving. Karakteristiek zijn de RS-logo’s met de rode ruitvorm.

Dynamischer met RS styling packs

Het rode RS styling pack omvat fraaie expressrode stiksels in het interieur. Het RS-pakket met grijze details benadrukt de moderne elegantie binnenin de Audi RS e-tron GT met staalgrijze contrasterende stiksels.

Een formule met voorsprong

De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 472 kilometer.

Stroom voor 100 km laden

ca. 5

min

Van 5 naar 80 % opladen

ca. 22

min

Actieradius (WLTP)

472

km

Audi RS e-tron GT

Meer RS bestaat niet

Met zijn elektrische quattro-vierwielaandrijving levert de Audi RS e-tron GT indrukwekkende prestaties. Er zijn twee motoren aanwezig, een op de voor- en een op de achteras, en die zijn samen goed voor maximaal 440 kW.

Smart factory en vakmanschap

Audi e-tron GT nieuwsbrief

De nieuwste mijlpaal op het gebied van toekomstgerichte mobiliteit is er. Blijf op de hoogte van wat er nog meer komt en abonneer u op de nieuwsbrief over de Audi e-tron GT en Audi RS e-tron GT.

Audi RS e-tron GT