Audi exclusive > Modellen > Home > Audi Nederland
Audi R8 Coupé V10 performance quattro RWD met gele sideblades

Audi exclusive

Audi R8 Coupé V10 performance RWD met gele stiksels en panelen

Uw smaak. Exclusief

Wie Audi rijdt, heeft oog voor het bijzondere. Audi exclusive maakt dat bijzondere heel persoonlijk: precies volgens uw smaak.

De route naar de individuele kleur van uw keuze

Elke gepersonaliseerde lakkleur van Audi exclusive is bijzonder. De kwaliteitseisen zijn uiterst streng, van het mengproces tot aan het aanbrengen van de diverse laklagen.

Kies uit de vele beschikbare gepersonaliseerde lakkleuren

Welke kleur kiest u?

U krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Benut die goed en kies voor uw auto een volledig persoonlijke carrosserietint uit het grote kleurenaanbod van Audi exclusive. De hier getoonde individuele lakkleuren zijn door Audi getest en goedgekeurd. Raadpleeg uw Audi-dealer of de door u gewenste tint op uw auto mogelijk is.

Een bijzonder interieur

Vele manieren om leder toe te passen, gekleurde sierstiksels en diverse houtsoorten waarvan de interieurpanelen gemaakt worden. Daarmee krijgt uw interieur een bijzonder karakter.

Kies uit acht ledertinten en elf kleuren sierstiksels

Audi exclusive studio

In de Audi exclusive studio in het Audi Forum in het Zuid-Duitse Neckarsulm kunt u al uw creatieve ideeën kwijt. Daar worden autodromen werkelijkheid. Duik in de wereld van kleurenpracht en een exclusieve aankleding. Van sportief tot elegant.