Audi exclusive > Modellen > Home > Audi Nederland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi exclusive

Audi exclusive

Audi wil u altijd het beste bieden dat we in huis hebben. Audi exclusive gaat nog verder, door u de mogelijkheid te geven om uw auto zelf aan te kleden. Daarbij gelden amper beperkingen. Kies voor een exclusieve lakkleur, schitterende interieurpanelen en het fraaiste leder. Voor een oprecht unieke auto, volledig gepersonaliseerd.

Voel en zie het karakter van het leder

Leder is een uniek natuurproduct. Het aanraken ervan zorgt voor een ontspannend gevoel en het wekt verwachtingen voor een bijzondere reis. Ernaar kijken is altijd weer een genot. Het zachte oppervlak lijkt in het licht te glanzen. Lederen bekleding in uw Audi zorgt voor exclusief comfort.

Meer over Audi exclusive leder

Gecreëerd door de natuur, met precisie bewerkt

Vrijwel geen ander materiaal beloont u met zoveel sfeer als hout dat doet. Als u met een vinger over de kleine poriën van de decoratiepanelen glijdt, voelt u meteen de exclusiviteit en hoogwaardigheid - en vooral de tijd en inspanning die in deze sierstukken zijn gestoken.

Meer over Audi exclusive decoratielijsten

De wereld is kleurrijk

Het goud van een zonsondergang, het rood van een wijn, het groen van een smaragdring – al deze kleuren kunt u als lak op uw Audi krijgen. En vrijwel elke andere tint waarvan u een voorbeeld naar uw Audi dealer meeneemt.

Meer over Audi exclusive lakkleuren