RS 6 Avant performance > A6 > Audi Nederland
Audi RS 6 Avant performance

RS 6 Avant performance

U kunt de Audi RS 6 Avant performance nu niet samenstellen. Deze auto is momenteel niet leverbaar.

Vermogen

463

kW

(630 pk)

Acceleratie

3,4

s

0-100 km/h

Koppel

850

Nm

Audi RS 6 Avant performance

Prestaties op afroep

Voel en hoor wat het betekent als we er nog een schepje bovenop doen. Met de krachtigste RS 6-motor ooit. De Audi RS 6 Avant performance. Performance is an attitude.

Gemiddeld brandstofverbruik¹,²: 12,7–12,2 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie¹,²: 289–277 g/km.

Adembenemende prestaties

De Audi RS 6 Avant performance voegt indrukwekkende dynamiek toe aan uw dagelijks leven. Het optionele RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control (DRC) en het optionele RS-dynamiekpakket plus met tot 305 km/h verhoogde topsnelheid garanderen gecontroleerd rijplezier.

Audi RS 6 Avant performance

Superieure rijprestaties. Het RS-sportonderstel plus (optie) met Dynamic Ride Control (DRC) bevordert sportief rijden dankzij de verbeterde handling en toegenomen rijstabiliteit. De variabele dempers maken een individuele rijbeleving mogelijk, van nadrukkelijk prestatiegericht tot en met uitzonderlijk comfortabel.

RS in topvorm

De krachtige performance-versie van de Audi RS 6 Avant toont de wereld met exclusieve designkenmerken wat hij in huis heeft. Het optionele designpakket in mat carbon met bijpassende spiegelkappen en de schitterende 22 inch lichtmetalen velgen maken zijn prestatiepotentieel aan iedereen duidelijk.

Strak en sportief

Binnenin is het al net zo’n sportieve beleving als aan de buitenkant. Topkwaliteit materialen en exclusieve RS performance-features bepalen de sportieve ambiance.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Thema's verlichting Audi cockpitThema's verlichting Audi cockpit

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Ultiem personaliseren met Audi exclusive

De Audi RS 6 Avant performance is al heel bijzonder, maar hij wordt pas echt uniek met een Audi exclusive-behandeling. Kies bijvoorbeeld uw eigen stikselkleur voor de stoelen en RS-mattensets, een schitterende ledertint en een lakkleur uit het enorme aanbod van Audi exclusive. Precies volgens uw smaak.

Audi exclusive exterieur

Ontwerp uw eigen auto. Stijl is onnavolgbaar. Perfectioneer uw Audi RS 6 Avant performance zoals alleen u dat kunt. Een voorbeeld is het afgebeelde exemplaar in de Audi exclusive-lakkleur Dauwzilver mateffect.

Prijslijst

RS 6 performance

Technische data