A4 Limousine > A4 > Home > Audi Nederland
Die neue A4 Limousine

A4 Limousine

Model is alleen uit voorraad leverbaar

Direct leverbare A4 Limousine

De Audi A4 Limousine
is beter in vorm dan ooit

De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn innovatieve technologie en onderscheidende karakter. Als S line competition krijgt hij een sportievere uitstraling. Daarvoor zorgen de speciale bumpers en lichtmetalen velgen. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. Diverse rijhulpsystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

Tijdelijk wordt de S tronic-automaat zonder meerprijs geleverd op de Audi A4.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
  • De Audi A4 Limousine nu standaard met automaat.

  • De Audi A4 Limousine heeft een dynamisch design. Aan de achterzijde vallen de trapeziumvormige uitlaatmonden op. In combinatie met de afgebeelde led-achterlichten zijn dynamische knipperlichten standaard.

  • De Audi A4 Limousine heeft een strakke uitstraling waarbij met slechts enkele lijnen voor een herkenbare stijl is gezorgd.

  • Modeljaar 2019 kenmerkt zich door subtiele uiterlijke wijzigingen voor een deel van het gamma. Nieuw zijn de voorbumper met sportieve stylingelementen en de aankleding van de grille.

  • De kracht van het ontwerp schuilt in de details: een daklijn die richting achterzijde relatief horizontaal blijft en de van voor tot achter aanwezige schouderlijn die voor een subtiel schaduweffect zorgt.

  • De led- en matrix-led-koplampen zijn een designstaaltje op zich. De richtingaanwijzers werken dynamisch.

  • De Audi A4 Limousine is in hoge mate te personaliseren. Audi staat immers bekend om maatwerk.

  • Via de Audi smartphone interface zijn telefoons in het MMI-besturingssysteem te integreren. Voor iPhones is er Apple CarPlay en Android-toestellen zijn via Android Auto te koppelen (Android Auto in afwachting van officiële Nederlandse ondersteuning door Google).

  • Het head-up display projecteert relevante informatie in uw directe blikveld. Een tft-scherm wordt van achteren verlicht door een witte led en zo ontstaat de kleurenweergave op de voorruit.

  • De optionele Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentarium. Op dit high-res 12,3-inch scherm ziet u bijvoorbeeld de navigatiekaart over de volle breedte.

Eersteklas rijcomfort

Zowel liefhebbers van sportiviteit als van comfort komen aan hun trekken. De basis voor de dynamische rijeigenschappen en het eersteklas rijcomfort zijn de lichtgewicht achterwielophangingen met vijf draagarmen per wiel alsmede de verbruiksverlagende elektromechanische stuurbekrachtiging. Optioneel is uw A4 Limousine te voorzien van dynamische besturing, waarvan de directheid varieert op basis van de rijsnelheid en stuurhoek, voor een serene rijervaring met sportieve ondertoon.

Fahrdynamik
Meer over de onderstelkeuzes
Meer over de Audi lichttechnologie
Fahrerassistenzsysteme

Veilig, comfortabel en efficiënt

De Audi A4 Limousine is er met diverse rijhulpsystemen die bijdragen aan het comfort, de veiligheid en bescherming alsmede verbruiksverlaging. Zo helpt predictive efficiency assist bijvoorbeeld het verbruik te verlagen door te anticiperen op bochten, hellingen en kruisingen. De adaptive cruise control kan in fileverkeer tot 65 km/h een deel van het sturen overnemen.

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Limousine staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

Bedienkonzept
Meer over infotainment en connectiviteit

Een exclusieve ambiance binnenin

In een auto die zit als een maatpak hoort ook een interieur dat volledig aan uw smaak voldoet. De nieuwe S line competition heeft een zwart interieur met RS-carbonafwerking. Als u van kleur houdt, kunt u voor S-sportstoelen met magmarood leder kiezen. Het afgebeelde Audi design selection interieur is voor de liefhebbers van elegantie: sportstoelen met cederbruin leder fijnnappa met granietgrijze stiksels, kunstleder in dezelfde kleuren op de portierarmsteunen en decoratielijsten van grijs eikenhout.

Interieur - Audi Design

Krachtig, efficiënt en doordacht

De Audi A4 Limousine weet te overtuigen met zijn high end technologie en dynamische design. Met behulp van diverse pakketten is het sportieve karakter persoonlijk in te kleuren. De Audi A4 Limousine is een graag geziene gast in het zakelijk verkeer die ook in uw privétijd tot de uitblinkers behoort. Modeljaar 2019 is verder verfijnd en technisch volledig bij de tijd. De vernieuwde Audi A4 Limousine komt in de herfst van 2018 op de markt.

Design