A4 Limousine > A4 > Home > Audi Nederland
Gemiddeld verbruik:  8,2–4,6 l/100km
Gemiddelde CO2-emissie:  187–121 g/km

Business. Class.

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de nieuwe Audi A4. Geniet van de rijk uitgeruste Launch edition Business en Launch edition Sport. Met cruise control, comfortairconditioning, smartphone interface, MMI navigatie plus, virtual cockpit plus en vele andere extra’s.

Bovendien is de Audi A4 nu standaard ook nog eens voorzien van S tronic-automaat.

Private lease de Audi A4 Limousine nu al vanaf € 679 per maand*

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
 • De grote singleframe-grille en led-koplampen zorgen voor een herkenbare Audi-uitstraling.

 • Door de vrijwel geheel nieuwe carrosserie oogt de Audi A4 Limousine sportiever dan ooit.

 • De brede spatborden, naar achteren oplopende lijn onderaan de flanken en grote wielen verlenen deze bolide een dynamische flair.

 • De afwerking van de onderbumper inclusief trapezium uitlaatmonden verdient het predicaat ‘sportief’.

 • Met zijn krachtige motoren, moderne elektronische rijhulpen en toonaangevende rijeigenschappen is de Audi A4 Limousine ideaal in het hedendaags verkeer.

 • U belt, e-mailt en bankiert met uw smartphone en u opent er vanaf nu ook deuren mee. Met de optie Audi connect key wordt een Android-toestel uw digitale autosleutel.

 • De matrix-led-koplampen passen zich aan de omstandigheden aan. Dynamische knipperlichten zijn inbegrepen.

 • Een ruim en comfortabel interieur waarvan u de aankleding en uitstraling in hoge mate zelf bepaalt.

 • Vanaf het MMI-aanraakscherm bedient u veel functies. De menu’s zijn helder gestructureerd, waardoor u snel door alle niveaus tikt en veegt.

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

Het smetteloos afgewerkte interieur van de Audi A4 Limousine is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. Diverse vakken tussen de voorstoelen en in de portieren bieden genoeg ruimte aan allerlei kleinere spullen. De verlichting draagt bij aan de speciale sfeer, helemaal als u de instelbare kleurprofielen kiest. Vanzelfsprekend is het interieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn.

Het interieur van de Audi A4 Limousine

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Limousine.

Audi MMI in de Audi A4 Limousine
Meer over de bediening en het infotainment

Krachtige motoren

Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk en 180 kW/245 pk. De sterkste versie heeft standaard quattro ultra-aandrijving, die voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt. Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 140 kW/190 pk en een drieliter TDI met 170 kW/231 pk.

Enkele motorvarianten zijn mild hybrides, waarbij een 12-volt installatie, een riemaangedreven startmotor annex generator en een lithium-ion accu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 4,9–6,8 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 125–155 g/km.

Audi A4 Limousine rijdend

Assistentie op de achtergrond

De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Limousine. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het city-pakket onder andere parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera en uitstapwaarschuwing. Die laatste functie laat vlak voor het openen van een autodeur met een led-waarschuwing zien dat een andere verkeersdeelnemer nadert. Audi pre sense city is altijd standaard. Dit systeem waarschuwt tot 85 km/h voor botsgevaar en grijpt indien nodig zelf in.

Autoverlichting als visitekaartje

De allermodernste autoverlichting onderstreept het hightech aspect van de Audi A4 Limousine. Led-koplampen zijn standaard. Die stralen een zeer helder licht uit. Een stapje hoger zijn de matrix-led-koplampen inclusief dynamische knipperlichten voor en achter. Met deze vrij instelbare verlichting zijn specifieke delen van het wegoppervlak onafhankelijk van elkaar te belichten. Dit werkt met behulp van een camera en led-modules in de koplampen. Andere verkeersdeelnemers worden niet fel beschenen en de stukken ertussenin wel. Bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto vertonen de matrix-led-koplampen en led-achterlichten een korte lichtanimatie.

Audi matrix-led-koplampen Audi A4 Limousine

Populaire configuraties:

Launch Edition Sport 40 TFSI S tronic met:
 • 18 "10-spaak-V"-design velgen
 • Audi dynamic steering
 • Sportonderstel
Nu configureren
 • Launch Edition Sport 40 TFSI S tronic
 • Launch Edition Business 35 TFSI S tronic
883x496_keurmerk-private-lease-logo.jpg
* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Algemene Voorwaarden