A4 Limousine > A4 > Home > Audi Nederland
De A4 Limousine

De A4 Limousine

Business. Class.

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de Audi A4.
Geniet van de rijk uitgeruste Advanded edition, S edition en S edition Competition.
Met cruise control, comfortairconditioning, smartphone interface, MMI navigatie plus, virtual cockpit plus en vele andere extra’s.

Private lease v.a. € 629 p.m.*
Full Operational Lease v.a. € 602 p.m *

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-A4_2020_1973.jpg
1920x1080-A4_2020_1973.jpg
 • De grote singleframe-grille en led-koplampen zorgen voor een herkenbare Audi-uitstraling.

 • Door de vrijwel geheel nieuwe carrosserie oogt de Audi A4 Limousine sportiever dan ooit.

 • De brede spatborden, naar achteren oplopende lijn onderaan de flanken en grote wielen verlenen deze bolide een dynamische flair.

 • De afwerking van de onderbumper inclusief trapezium uitlaatmonden verdient het predicaat ‘sportief’.

 • Met zijn krachtige motoren, moderne elektronische rijhulpen en toonaangevende rijeigenschappen is de Audi A4 Limousine ideaal in het hedendaags verkeer.

 • U belt, e-mailt en bankiert met uw smartphone en u opent er vanaf nu ook deuren mee. Met de optie Audi connect key wordt een Android-toestel uw digitale autosleutel.

 • De matrix-led-koplampen passen zich aan de omstandigheden aan. Dynamische knipperlichten zijn inbegrepen.

 • Een ruim en comfortabel interieur waarvan u de aankleding en uitstraling in hoge mate zelf bepaalt.

 • Vanaf het MMI-aanraakscherm bedient u veel functies. De menu’s zijn helder gestructureerd, waardoor u snel door alle niveaus tikt en veegt.

Audi operational lease

 • Pro Line

 • € 602

  p.m.**

 • Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

 • Advanded edition

 • € 618

  p.m.**

 • Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

 • S edition Competition

 • € 640

  p.m.**

 • Vanaf tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km. per jaar.

Lakkleuren en velgen

Combineer de verschillende lakkleuren en velgen om zo uw unieke Audi A4 Limousine samen te stellen.
Z8Z8_44S_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Terragrijs metallic Terragrijs metallic
Navarrablauw Metallic Navarrablauw Metallic
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Mythoszwart metallic Mythoszwart metallic
Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "5-arm-torsie"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "5-arm-torsie"-design
 Velgen, gegoten lichtmetaal 8J x 18 "10-spaak-Dynamic"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 8J x 18 "10-spaak-Dynamic"-design
Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "10-spaak-turbine"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "10-spaak-turbine"-design
Velgen, gegoten lichtmetaal 8J x 18 "10-spaak-V"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 8J x 18 "10-spaak-V"-design
Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "5-arm-rotor"-design Velgen, gegoten lichtmetaal 8,5J x 19 "5-arm-rotor"-design

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

Het interieur van de Audi A4 Limousine is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. Diverse vakken tussen de voorstoelen en in de portieren bieden genoeg ruimte aan allerlei kleinere spullen. De verlichting draagt bij aan de speciale sfeer, helemaal als u de instelbare kleurprofielen kiest. Vanzelfsprekend is het interieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn.

Het interieur van de Audi A4 Limousine
Bekijk het interieur van de Audi A4 Limousine

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Limousine.

Audi MMI in de Audi A4 Limousine
Meer over de bediening en het infotainment

Krachtige motoren

Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 120 kW/163 pk of een vermogen van 150 kW/204 pk. Voor de ultieme purist is er de S versie met 251 kW /341 pk.

Alle motorvarianten zijn mild-hybrides, waarbij een 12-volt installatie, een riem aangedreven startmotor annex generator en een lithium-ion accu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 4,9–6,8 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 122–185 g/km.

Audi A4 Limousine rijdend

Assistentie op de achtergrond

De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Limousine. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het city-pakket onder andere parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera en uitstapwaarschuwing. Die laatste functie laat vlak voor het openen van een autodeur met een led-waarschuwing zien dat een andere verkeersdeelnemer nadert. Audi pre sense city is altijd standaard. Dit systeem waarschuwt tot 85 km/h voor botsgevaar en grijpt indien nodig zelf in.

Autoverlichting als visitekaartje

De allermodernste autoverlichting onderstreept het hightech aspect van de Audi A4 Limousine. Led-koplampen zijn standaard. Die stralen een zeer helder licht uit. Een stapje hoger zijn de matrix-led-koplampen inclusief dynamische knipperlichten voor en achter. Met deze vrij instelbare verlichting zijn specifieke delen van het wegoppervlak onafhankelijk van elkaar te belichten. Dit werkt met behulp van een camera en led-modules in de koplampen. Andere verkeersdeelnemers worden niet fel beschenen en de stukken ertussenin wel. Bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto vertonen de matrix-led-koplampen en led-achterlichten een korte lichtanimatie.

Audi matrix-led-koplampen Audi A4 Limousine

** Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).