A1 Sportback | Audi Nederland > A1 > Home > Audi Nederland
 De nieuwe A1 Sportback

A1 Sportback

Private lease v.a. € 365 p.m.*

Royaal, sportief, karaktervol:
de Audi A1 Sportback

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-AOZ_A1_D_181002.jpg
1920x1080-AOZ_A1_D_181002.jpg
  • Met de S line-uitrusting benadrukt Audi met diverse features het sportieve karakter van de nieuwe A1 Sportback.

  • Royaal, sportief, karaktervol. De nieuwe Audi A1 Sportback.

  • De brede en lage singleframe-grille en de nadrukkelijk aanwezige luchtinlaten in de voorbumper zijn beeldbepalend aan de voorzijde.

  • In het zijaanzicht is de historische band tussen de nieuwe Audi A1 Sportback en de Audi Quattro en Audi Sport Quattro goed zichtbaar. Zelfs stilstaand zit er al vaart in de brede, naar voren hellende achterste dakstijl.

  • Het design van de nieuwe A1 Sportback springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur.

  • Het passagiersgedeelte van de nieuwe Audi A1 Sportback is grotendeels van warmgevormd staal gemaakt. De stijve structuur en precisie waarmee de carrosserie is opgebouwd dragen bij aan het sportieve rijkarakter en een stiller interieur.

  • De assistentiesystemen voor de bestuurder komen uit het topsegment. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger.

  • De optionele Audi virtual cockpit biedt veel mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen.

  • Het interieur van de Audi A1 Sportback is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Voor individualisten
Het design van de A1 Sportback springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur. Ook de spiegelkappen, de linker en rechter onderrand van de voorbumper en de dorpels zijn in een afwijkende kleur uit te voeren.
Meer over de uitrusting

Samen vooruit. Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden.

Private lease de Audi A1 Sportback

Nu vanaf € 365 p.m. all-in.*

• Abonnement met een vast en scherp maandtarief, all-in
• Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof.
• Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
• Zelf je Audi samenstellen

Moving forward. #AudiTogether

Front

Goede connectiviteit en
de sound van een concertzaal

De Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System.

Bedienkonzept

Sterk en efficiënt:
de motoren

Of u nu in de stad rijdt of verder weg gaat voor een short break – de krachtige motoren voor de Audi A1 Sportback dragen bij aan het rijplezier. U heeft keuze uit efficiënte benzinekrachtbronnen met minimaal 70 kW/95 pk en maximaal 110 kW/150 pk. Turbopower, directe inspuiting en een roetfilter zijn standaard.

Antrieb
Meer over de aandrijving

Het onderstel:
sportief en rotsvast

De asconstructie van de Audi A1 Sportback zorgt voor een goede handling, een sportieve rijbeleving en een rotsvaste wegligging. Behalve de standaard wielophanging is ook een steviger sportonderstel leverbaar. Op elke motor afgestemde dynamische pakketten omvatten opties waarmee de A1 Sportback nog sportiever wordt. De remmen van de A1 Sportback zijn nauwkeurig te doseren. Het rempedaal geeft een stevig gevoel en zorgt voor een snelle reactie. Met de optionele wegrijassistent rolt de auto op hellingen niet achteruit. Het wielenaanbod loopt van 15 tot en met 18 inch. Optioneel verlaat de A1 Sportback de fabriek met het rijdynamisch systeem Audi drive select. Dat heeft vier instellingen om het autokarakter aan te passen: Auto, Dynamic, Efficiency en Individual.

Fahrdynamik

Veiligheid voorop

De rijhulpsystemen voor de bestuurder komen uit het topsegment. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Met adaptive cruise control is de ruimte tussen de eigen auto en de voorganger in te stellen. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers. Met de nieuwste versie van de parkeerassistent parkeert de A1 Sportback zichzelf ook vooruit in een vak, desnoods met een paar keer steken – volledig automatisch. Het systeem kan ook uitparkeren en de auto in een vak evenwijdig aan de weg zetten. Wie op het dashboard een mooie weergave van de assistentiesystemen wil zien, kan voor de optionele Audi virtual cockpit kiezen.

Fahrerassistenzsysteme

Meer ruimte en comfort

De A1 Sportback is duidelijk ruimer geworden, wat comfortverhogend is voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden. Ondanks de compacte buitenmaten en de sportieve daklijn genieten volwassenen achterin van veel hoofd- en beenruimte.

A1 Sportback Raumangebot
Meer over de ruimte en het comfort

De tweede generatie is er:
de Audi A1 Sportback

De A1 Sportback is maar liefst 56 millimeter langer geworden. Hij meet nu 4,03 meter. De breedte is met 1,74 meter vrijwel gelijk gebleven. De hoogte van deze nieuwste generatie bedraagt slechts 1,41 meter (2 centimeter meer inclusief antenne). De Audi A1 Sportback biedt sportiviteit in combinatie met state of the art technologie.

A1 Sportback Raumangebot
883x496_keurmerk-private-lease-logo.jpg
* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Algemene Voorwaarden