A1 Sportback > A1 > Audi Nederland
A1 Sportback

A1 Sportback

Private lease vanaf € 499 p.m.{ft_private-lease} of uit voorraad vanaf € 459 p.m.{ft_private-lease}

Audi A1 Sportback

Sportief en karaktervol

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 Sportback meteen punten. De aankleding binnenin en buiten is volledig te personaliseren.

A1 Sportback

€ 33.037,29*

Gemiddeld brandstofverbruik*: 5,5 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 124 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Zeg het met kleur

Kies uit Misanorood pareleffect, Pythongeel metallic, Turboblauw en nog acht andere lakkleuren. Die tinten zijn te combineren met een Manhattangrijs metallic of Mythoszwart metallic dak. Een dak in dezelfde kleur als de rest van de auto kan natuurlijk ook. Daarnaast zijn er ook contrastpakketten leverbaar, waarbij de spiegelkappen, spoilerranden en zijskirts ook in grijs of zwart worden gespoten.

A1 Sportback

Een markant gezicht. De brede en lage singleframe-grille en indrukwekkend sportieve voorbumper zorgen voor een krachtige uitstraling. Elke uitvoering van de Audi A1 Sportback heeft weer eigen onderscheidende details.

Alles onder controle

Goed infotainment is vanzelfsprekend in de Audi A1 Sportback. Daarom zijn een volledig digitaal instrumentenpaneel en telefoonintegratie standaard. Verder leveren wij elke A1 Sportback met navigatievoorbereiding, waardoor het geïntegreerde navigatiesysteem heel eenvoudig achteraf is te activeren. Usb-aansluitingen, zes luidsprekers, een microfoon in de dakconsole en DAB+ radio zijn eveneens aan boord.

Rijplezier is gegarandeerd

Dankzij de sterke maar ook zuinige motoren is de Audi A1 Sportback klaar voor elke rit. Stadssprintjes en snelwegmarathons kan hij moeiteloos aan. De sterkste motor* is de viercilinder 1.5 TFSI met 110 kW/150 pk in de A1 Sportback 35 TFSI.

A1 Sportback

Een sportieve rijbeleving. Door zijn dynamisch afgestemde onderstel en de elektromechanische stuurbekrachtiging rijdt de Audi A1 Sportback strak en sportief. Behalve de standaard wielophanging is ook een steviger sportonderstel leverbaar. Verder zijn er optionele dynamische pakketten die speciaal zijn afgestemd op de motor.

Prijslijst

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
audi_a1_sb-56-4.jpg
audi_a1_sb-56-4.jpg