Q3 Sportback > Q3 > Audi Nederland
Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Ook beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 165–152 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,2–6,7 l/100 km

Audi Q3 Sportback

S tronic-automaat

Tijdelijk rijdt u de Audi Q3 Sportback met S tronic-automaat zonder meerprijs. Private lease v.a. € 799 p.m.* of Full operational lease v.a. 771 p.m.*

Q3 Sportback

€ 58.457,00*

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,7 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 153 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • Optiekpakket zwart
  • Privacy glas
  • S line interieur & S line exterieur
  • Audi Sound system


Een progressief design

Aan de voorkant vallen de grote octagonale singleframe-grille en luchtinlaten op. Opzij draait het vooral om het coupésilhouet. Karakteristiek voor de achterkant zijn de vloeiend dalende daklijn, de vlakliggende achterruit en de scherp getekende achterlichten. Dankzij onze flexibiliteit bij het bepalen van de uitrusting kunt u het exterieur volledig naar wens uitvoeren. Een goed voorbeeld is de Audi Q3 Sportback S edition met onder meer bumpers in contrastkleur, 18-inch lichtmetalen wielen in 5-V-spaak design en aluminium dorpelafwerking bij de voordeuren met verlichte S-logo’s.

Audi Q3 Sportback

Rijplezier is vanzelfsprekend

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, hebben we de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren.

Audi Q3 Sportback

Toptechniek. De Q3 Sportback S edition is er optioneel met sportonderstel. De standaard progressief werkende besturing reageert direct, wat prettig is op bochtige buitenwegen en bij het inslaan van een zijweg. Via de zes instellingen van Audi drive select beïnvloedt u de rijdynamiek.

Veelzijdig en praktisch

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur. De achterbank biedt plek aan drie personen en is in de plus-versie naar voren en achteren te verschuiven. De in drie delen gescheiden rugleuningen zijn dan in zeven standen instelbaar. De bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter.* De standaard elektrisch bedienbare achterklep is optioneel met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen. Handig als u met volle handen bij uw auto arriveert.

Kies uw eigen interieur

U bepaalt zelf de aankleding en uitstraling van het interieur. Zo is er het design selection-interieur. Daartoe behoren onder meer sportstoelen voorin, het lichtpakket plus met ambient lighting en donkergekleurde aluminium Dimension decoratielijsten.

Audi Q3 Sportback S line interieur

Wees sportief. Tot S line-interieur behoren sportstoelen met S-logo’s, een driespaaks met leder bekleed stuur, geperforeerd leder op de stuurspaken en transmissiehendelknop alsmede een edelstalen pedalenset.

Prijslijst