Q3 Sportback > Q3 > Home > Audi Nederland
Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Private lease v.a. € 579 p.m.*

Gemiddelde CO2 emissie*: 199–143 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,8–5,4 l/100km

Audi Q3 Sportback

Stijlvolle SUV-coupé

De Audi Q3 Sportback heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV.

Start uw configuratie

Combineer diverse laktinten en wielen om uw nieuwe Audi Q3 Sportback te personaliseren. U kunt uw Audi Q3 Sportback hierna verder uitgebreid configureren.

Q3 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: 148 g/km

Lakkleuren

Velgen

Mythoszwart metallic
Navarrablauw metallic
Gletsjerwit metallic
Nanogrijs metallic
Floretzilver metallic
Pulsoranje
Dauwzilver metallic
Ibiswit
Tangorood metallic
Chronosgrijs metallic
Velgen, lichtmetaal 7J x 19 "5-arm-dynamic"-design
Velgen, lichtmetaal 7J x 17 "5-dubbelspaak"-design
Velgen, lichtmetaal 7J x 18 "5-dubbel-arm"-design
Velgen, lichtmetaal 7J x 18 "5-Y-spaak"-design
Velgen, lichtmetaal 7J x 19 "20-V-spaak"-design

Ibiswit


Q3 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: 148 g/km

€ 49.103,20*

Meer informatie over de prijs in de volgende stap

Verder configureren

Een progressief design

Aan de voorkant vallen de grote octagonale singleframe-grille en luchtinlaten op. Opzij draait het vooral om het coupésilhouet. Karakteristiek voor de achterkant zijn de vloeiend dalende daklijn, de vlakliggende achterruit en de scherp getekende achterlichten. Dankzij onze flexibiliteit bij het bepalen van de uitrusting kunt u het exterieur volledig naar wens uitvoeren. Een goed voorbeeld is de Audi Q3 Sportback S edition met onder meer bumpers in contrastkleur, 18-inch lichtmetalen wielen in 5-V-spaak design en aluminium dorpelafwerking bij de voordeuren met verlichte S-logo’s.

Audi Q3 Sportback

Rijplezier is vanzelfsprekend

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, hebben we de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren.

Veelzijdig en praktisch

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur. De achterbank biedt plek aan drie personen en is in de plus-versie naar voren en achteren te verschuiven. De in drie delen gescheiden rugleuningen zijn dan in zeven standen instelbaar. De bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter.* De standaard elektrisch bedienbare achterklep is optioneel met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen. Handig als u met volle handen bij uw auto arriveert.

Kies uw eigen interieur

U bepaalt zelf de aankleding en uitstraling van het interieur. Zo is er het design selection-interieur. Daartoe behoren onder meer sportstoelen voorin, het lichtpakket plus met ambient lighting en donkergekleurde aluminium Dimension decoratielijsten.

Prijslijst