Q3 Sportback > Q3 > Home > Audi Nederland
Q3 Sportback

Q3 Sportback

Private lease v.a. € 599 p.m.*

Stijlvolle SUV-coupé:
de Audi Q3 Sportback

De Audi Q3 Sportback combineert moeiteloos een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Ook de modernste voorzieningen voor infotainment en connectiviteit en de omvangrijke standaarduitrusting dragen bij aan het rijplezier.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005_V2_2.jpg
1920x1080-AQ3_191005_V2_2.jpg
  • Een volledig nieuw model in ons productaanbod: de Audi Q3 Sportback met zijn fraaie coupélijnen.

  • De zwarte singleframe-grille met zijn 3D-vormen versterkt de sportieve uitstraling.

  • Krachtige TFSI- en TDI-motoren dragen bij aan het rijplezier.

  • Led-koplampen zijn standaard en matrix-led-koplampen zijn optioneel.

  • De lage daklijn, schuine achterste dakstijlen en spoiler bovenaan de achterklep zijn allemaal kenmerken van een coupé.

  • Aan ruimte geen gebrek, zeker niet met de dakdragers en dakkoffer van Audi Originele Accessoires.

  • De in vele kleuren instelbare interieurverlichting is inbegrepen in het design selection-interieur.

  • Rechtstreeks afkomstig uit veel duurdere segmenten: de schermen en digitale technieken in de Audi Q3 Sportback.

Samen vooruit. Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden.

Private lease de Audi Q3 Sportback

Nu vanaf € 599 p.m. all-in.*

• Abonnement met een vast en scherp maandtarief, all-in
• Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof.
• Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
• Zelf je Audi samenstellen

Moving forward. #AudiTogether

Een digitale cockpit

Maak in de Audi Q3 Sportback kennis met onze nieuwste infotainmentgeneratie, rechtstreeks afkomstig uit het topsegment. Een 10,25 inch digitaal instrumentenpaneel is standaard. Optioneel is er de ‘Audi virtual cockpit plus’, ofwel een 12,3 inch HD-scherm waarop alle informatie haarscherp wordt getoond. Bij de topversie van MMI, namelijk MMi navigatie plus met MMI touch, hoort een 10,1 inch scherm in de middenconsole. Ook in diverse aansluitmogelijkheden voor uw mobiele apparaten is voorzien. Verder kunnen wij de online toepassingen van Audi connect aanbevelen.

De cockpit van de Audi Q3 Sportback

Rijplezier is vanzelfsprekend

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, hebben we de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren. Een goed voorbeeld is het sportonderstel, dat bovendien een goede tractie oplevert. De progressief werkende besturing reageert direct, wat prettig is op bochtige buitenwegen en bij het inslaan van een zijweg. Via de zes instellingen van Audi drive select beïnvloedt u de rijdynamiek. De settings bepalen de werking van motor en transmissie, de elektronisch instelbare dempers en de stuurbekrachtiging. Op motorengebied bieden wij u de keuze uit 3 TFSI motoren, 110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk quattro, 180 kW / 245 pk quattro en 1 TDI motor die 110 kW/150 pk levert. Daarnaast kunt u ook een 180 kW/245 pk sterke PHEV bestellen. Het gemiddeld brandstofverbruik bedraagt 1,6-7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 36-187 g/km.

Rijopname Audi Q3 Sportback
Meer over de rijhulpsystemen
Bekijk het interieur 360 graden

Kies uw eigen interieur

U bepaalt zelf de aankleding en uitstraling van het interieur. De afgebeelde Audi Q3 Sportback heeft het optionele design selection-interieur. Daartoe behoren onder meer sportstoelen voorin, multicolour contour en ambient light en hoogwaardige interieurpanelen. Het eveneens optionele S line-interieur heeft dan weer S-logo’s op de sportstoelen, een met leder en geperforeerd leder bekleed driespaak stuur en transmissiehendel alsmede een edelstalen pedalenset.

Ambient light binnenin de Audi Q3 Sportback

Veelzijdig en praktisch

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur. De achterbank biedt plek aan drie personen en is standaard over 130 millimeter naar voren en achteren te verschuiven. De in drie delen gescheiden rugleuningen zijn in zeven standen instelbaar. De bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter. Optioneel voorzien wij uw auto van een elektrisch bedienbare achterklep die ook met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen. Handig als u met volle handen bij uw auto arriveert.

Audi Q3 Sportback kofferbak
Meer over Audi Originele Accessoires

Krachtige led-koplampen

Led-koplampen zijn standaard op de Audi Q3 Sportback. Optioneel kunt u deze upgraden naar matrix-led-units inclusief dynamische knipperlichten. De matrix-lampen reageren op hun omgeving door het licht af te zwakken als mensen er hinder van kunnen ondervinden en een krachtig licht te projecteren op alle andere plekken. De dynamische knipperlichten zijn een fraai stylingdetail met praktisch nut.

Matrix-led-koplampen Audi Q3 Sportback