RS 6 Avant > A6 > Audi Nederland
Audi RS 6 Avant

RS 6 Avant

U kunt de Audi RS 6 Avant nu niet samenstellen. Deze auto is momenteel niet leverbaar.

Vermogen

441

kW

(600 pk)

Acceleratie

3,6

s

0–100 km/h

Koppel

800

Nm

2.050-4.500 toeren

Audi RS 6 Avant

De beloning voor succes

De Audi RS 6 Avant is een high performance sportauto voor zakelijke afspraken en gezinsuitjes. Performance is an attitude.

Gemiddeld brandstofverbruik¹,²: 12,7–12,1 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie¹,²: 289–276 g/km.

Sportieve allrounder

Deze high performance sportauto combineert een compromisloos design met praktische gebruikseigenschappen. Sportieve RS-luchtvering is standaard. Ideaal voor het comfort op de lange afstand en toch een goede wegligging als het prestatiepotentieel wordt aangesproken.

Audi RS 6 Avant motor

Voel de uitzonderlijke kracht. Vermogen: 441 kW/600 pk. Koppel: 800 Newtonmeter. Van 0 naar 100 km/h: in 3,6 seconden. Topsnelheid: optioneel 305 km/h. Uw hart gaat vast sneller kloppen van de 4,0 liter V8-biturbo TFSI-motor.

Krachtige uitstraling: het exterieurdesign

Veel speciale RS-elementen sieren de Audi RS 6 Avant. De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design. De Audi Singleframe zonder omlijsting en de RS-voorbumper met grote luchtinlaten zorgen voor een sportief accent. Ook de achterkant maakt een duidelijk statement met zijn RS-uitlaten en de dynamische dakspoiler.

Audi RS 6 Avant
Audi RS 6 Avant interieur dashboard

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

MMI-systeem met Apple Music

Stream met Apple Music. Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten.

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Limousine.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Thema's verlichting Audi cockpitThema's verlichting Audi cockpit

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Inpakken en wegwezen

Met een bagagevolume van 1.680 liter met neergeklapte leuningen is voldoende ruimte aan boord om uitstapjes en vakanties groots aan te pakken. De achterklep opent na een voetzwaai onder de achterbumper. De vloer ligt in het verlengde van de laadrand. De Audi RS 6 Avant mag dan een sportauto zijn, hij verloochent zijn praktische kant niet.

Bagageruimte Audi RS 6 Avant

Een unieke auto dankzij Audi exclusive

Maak van uw Audi RS 6 Avant een uniek exemplaar. Dit kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Kies uit bijzondere interieurpanelen, fraai leder en een gepersonaliseerde lakkleur. Alles volledig volgens uw wensen.

Audi RS 6 Avant

Verander de basiskleur van het interieur
Verander de contrastkleur van het interieur
Verander de kleur van de stiknaden
Lakkleur veranderen

Prijslijst

Audi RS 6 Avant

Technische data