A3 Limousine > A3 > Home > Audi Nederland
Audi A3 Limousine

A3 Limousine

Private lease nu v.a. € 425 p.m.* *

De Audi A3 Limousine

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige interieur. Ervaar zelf de vooruitgang.

Private lease nu
Vanaf € 425 p.m. bij 48 maanden.*

360 graden panorama view van de Audi A3 Limousine

Panorama view

Bekijk de Audi A3 Limousine van alle kanten in deze 360-gradenanimatie.

De eerste indruk is belangrijk

Uw blik wordt onmiddellijk getrokken door de nieuwe, brede Audi Singleframe met zijn opvallende raster met honingraatpatroon. Over de gehele flanklengte loopt een schouderlijn die op die manier de lengte van de Audi A3 Limousine benadrukt. De grote spoorbreedte geeft de auto een sportieve uitstraling.

Het nieuwe MMI-systeem in de Audi A3 Limousine

Moderne bediening en infotainment

Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

Amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa* en Amazon Music* zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig.

Assistentiesystemen

Mede dankzij de diverse elektronische assistentiesystemen is de nieuwe Audi A3 Limousine een prettige auto om veilig kilometers in af te leggen. Een voorbeeld is adaptive drive assist, waarin geavanceerde technieken zijn samengevoegd om de snelheid vast te houden, afstand te bewaren en binnen de wegbelijning te blijven. Rear cross-traffic assist waarschuwt voor naderend verkeer als u achteruit een onoverzichtelijk parkeervak uitrijdt.

Lakkleuren en velgen

Combineer diverse laktinten en wielen om te bepalen hoe uw Audi A3 Limousine moet worden.
H1H1_U53_Pyramid_AU38x_A3_Limo_001_00.jpg
Manhattangrijs metallic Manhattangrijs metallic
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
Atolblauw metallic Atolblauw metallic
Navarrablauw metallic Navarrablauw metallic
Tangorood metallic Tangorood metallic
18" in 5-Y-spaak-design 18" in 5-Y-spaak-design
18" Audi Sport in 5-arm-flag-design 18" Audi Sport in 5-arm-flag-design
19" Audi Sport in 5-Y-arm-structuur-design 19" Audi Sport in 5-Y-arm-structuur-design
19" Audi Sport in 5-dubbelspaak-edge-design 19" Audi Sport in 5-dubbelspaak-edge-design
19" Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design 19" Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design
Nu configureren

Een interieur volgens uw eigen smaak

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Het dashboard van de Audi A3 Limousine
Kijk gerust eens binnen rond

Matrix-ledkoplampen

De Audi A3 Limousine heeft altijd ledkoplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

Matrix-ledkoplampen op de Audi A3 Limousine

Audi drive select

Met Audi drive select past u het karakter van uw Audi A3 Limousine aan uw wensen aan. De afzonderlijke standen leggen de nadruk op dynamisch of comfortabel rijden, zuiniger met brandstof omgaan of de auto steeds zelf de beste keuzes laten maken. U kunt ook uw favoriete settings samenvoegen in een eigen rijmodus.

Audi Originele Accessoires in de Audi A3 Limousine

Helemaal van u

De standaarduitrusting is rijk, de opties zijn aantrekkelijk en de accessoires maken hem helemaal van u. Stel dat u kleine kinderen heeft. Die kunnen veilig en comfortabel meereizen in het Dualfix I-SIZE zitje van Audi Originele Accessoires. Dit kinderstoeltje kan 360 graden draaien, wat heel fijn is als u uw kind de gordeltjes omdoet of uit de auto wilt tillen. Kijk voor alle accessoires, niet alleen voor kinderen maar ook voor grote mensen, in de Audi webshop.

Audi webshop
*
privateleasekeurmerk Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.