• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km
A3 Limousine > A3 > Home > Audi Nederland
A3 Sedan 2019

A3 Limousine

Vanaf: € 34.220,00

Terughoudend en charmant.
De Audi A3 Limousine.

De Audi A3 Limousine biedt het karakter van een coupé en een elegant vierdeurs design. De lage, vloeiend verlopende daklijn oogt dynamisch. De gespierde, strakke lijnen geven hem bovendien een zelfverzekerde uitstraling. De welvingen in de spatborden en de visuele nadruk op de wielkastranden leiden de blik naar de velgen, wat goed past bij het sportieve karakter. De innovatieve technologieën in de Audi A3 Limousine dragen bij aan een comfortabele rijbeleving. Een hoogtepunt in het interieur is de optionele, volledig digitale Audi virtual cockpit.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • De uitvoeringen hebben allemaal een eigen karakter. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met elke uitvoering is A3 Limousine rijden een bijzondere beleving.

 • Een charmeur die niet direct op de voorgrond treedt. Met zijn lengte van 4,24 meter en een wielbasis van 2,60 meter is de Audi A3 Limousine in gelijke mate sportief en elegant.

 • Er is veel aandacht besteed aan de akoestiek en geluidsisolatie van de Audi A3 Limousine. Een van de maatregelen is de standaard geluidwerende voorruit.

 • De Audi A3 Limousine heeft markante achterlichten met eigen graphics. In combinatie met led-koplampen en Audi Matrix led-koplampen zijn de led-achterlichten aangevuld met dynamische knipperlichten.

 • Voor extra gebruiksgemak in de Audi A3 Limousine: optioneel is de achterbankleuning 40:20:40 gedeeld neerklapbaar.

 • Het interieur biedt de voor Audi kenmerkende topkwaliteit.

 • Tussen de voorstoelen zit de ronde draai-/drukknop van MMI. In combinatie met hogere infotainmentniveaus is de afgebeelde touchpad erin verwerkt. De ring van deze centrale knop is dan wit verlicht.

 • Een ander hoogtepunt aan boord is het optionele en innovatieve bedienings- en weergaveconcept in de vorm van de volledig digitale Audi virtual cockpit.

 • De Audi phone box in de middenarmsteun verbindt compatibele mobiele telefoons via near-field communication draadloos aan de auto-antenne en bovendien worden daarvoor geschikte toestellen draadloos opgeladen.

 • Een high-end hifi-systeem: het optioneel leverbare Bang & Olufsen sound system.

Een uitstraling naar wens

Er zijn veel uitvoeringen, pakketten en losse opties om uit te kiezen. Geef uw Audi A3 Limousine een sportieve touch of breng het design nog sterker naar voren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met elke uitvoering is A3 Limousine rijden een bijzondere beleving. Met de A3 sport onderstreept u met diverse details het temperament van uw Audi A3 Limousine. Met de A3 design voegt u markante accenten toe, waarmee u de auto persoonlijker maakt.

Vooruitstrevende verlichting

Maak de nacht net zo licht als overdag. De optionele Audi Matrix led-koplampen schijnen met een helder wit en homogeen licht op de weg. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden binnen de technische mogelijkheden opgemerkt en niet direct beschenen, terwijl de gebieden ertussenin en ernaast volledig verlicht blijven. Deze uiterst adaptieve lichtverdeling verbetert niet alleen het zicht op de weg, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het rijcomfort. De dynamische knipperlichten benadrukken nog eens extra dat het om vooruitstrevende verlichting gaat – ook aan de achterzijde.

Meer over de verlichtingstechnologie

Een sportieve balans

Het onderstel van de Audi A3 Limousine overtuigt door de sportiviteit. Het optionele sportonderstel is 15 millimeter verlaagd en het S line sportonderstel is 25 mm lager. De elektromechanische stuurbekrachtiging werkt fijngevoelig en efficiënt. Alle motoren overtuigen met hun vlotte karakter en hoge efficiëntie.

Comfortabel en innovatief

Het hoogtepunt in het interieur van de Audi A3 Limousine is de Audi virtual cockpit. De diverse uitvoeringen laten de keuze aan u hoe uw auto wordt aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld het S line sportpakket, voor een dynamische uitstraling.

Bedieningsconcept en infotainment

Om alle relevante informatie tijdens het rijden in beeld te hebben, is de A3 Limousine er optioneel met de volledig digitale Audi virtual cockpit. Dit instrumentenpaneel met hi-res 12,3-inch scherm kan op overzichtelijke wijze allerhande informatie tonen. Daar bovenop zijn er nog andere slimme technologieën om uit te kiezen, bijvoorbeeld MMI navigatie plus met MMI touch. Een gebruiksvriendelijk systeem dat tot de top in zijn soort behoort.

Meer over de bediening en het infotainment

Wel zo veilig

Door het grote aanbod aan assistentiesystemen voor de bestuurder is stad en land doorkruisen in de Audi A3 Limousine nog veiliger. Een van de toonaangevende systemen is de optionele fileassistent die samenwerkt met de Audi adaptive cruise control en door automatisch afstand te houden bijdraagt aan de rijveiligheid. Andere optionele systemen die ondersteuning bieden zijn parkeerhulp plus en verkeersbordherkenning met behulp van een camera.

Compact comfort

Het ruime interieur van de sportieve vierdeurs is licht en modern. De 425 liter grote bagageruimte is te vergroten door de achterbankleuningen neer te klappen. De optionele trekhaak is draaibaar en ontgrendelt elektrisch met een druk op de knop. De Audi A3 Limousine is opgewassen tegen elke taak, ook als die de dagelijkse routine overstijgt.

A3 Sedan 2019
883x496_keurmerk-private-lease-logo.jpg
* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Algemene Voorwaarden