A3 Limousine > A3 > Audi Nederland
Audi A3 Limousine achteraanzicht

De vernieuwde A3 Limousine

Vanaf nu bij uw dealer

Gemiddelde CO₂-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 118–137 g/km; gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 4,8–5,7 l/100 km.

Sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit

De vernieuwde Audi A3 is sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Bovendien is de standaarduitrusting verder uitgebreid en zijn on demand functies beschikbaar.

Audi A3 Limousine vooraanzicht

Maak de weg mooier

Het elegante silhouet en de expressieve voor- en achterkant spreken tot de verbeelding. In de vernieuwde Audi A3 Limousine bent u bovendien digitaal en connectief onderweg.

Maak meteen een goede indruk

U kiest met welke lakkleur de Audi A3 Limousine zijn omgeving verfraait. Met Progressiefrood metallic bijvoorbeeld?

Lichtend voorbeeld: de matrix-ledkoplampen met nieuw ontworpen binnenwerk geven de Audi A3 Limousine een heel bijzondere uitstraling. Kies uit vier nieuwe signaturen voor de dagrijverlichting uw persoonlijke lichtanimatie. De sprekende lichtsignatuur aan de achterkant maakt het beeld compleet.

Ruimte voor meer

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de Audi A3 Limousine een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Het kofferbakvolume bedraagt 425 liter.

Intense geluidservaring

Geniet in uw Audi A3 Limousine van het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Audi Sonos

Ervaar digitalisering

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten.

Audi A3 Sportback cockpit Audi A3 Sportback cockpit

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback. MMI-achtergrond © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Vanuit elk perspectief dynamisch

Meer comfort of juist sportieve rijeigenschappen. U bepaalt hoe uw Audi A3 Limousine rijdt. Onderweg houden geavanceerde rijhulpsystemen een oogje in het zeil. De mild-hybrid-technologie zorgt voor het terugwinnen van energie.

Audi exclusive

Maak van uw Audi A3 Limousine een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Javagroen metallic.

Audi A3 Limousine in Audi exclusive Javagroen metallic

Net zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires* heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw Audi helemaal aan uw wensen aan te passen. Geniet van op maat gemaakte extra’s met een fraai design en doordachte functionaliteit.

Audi A3 Limousine fietsendrager

Onderweg overal mobiel: neem twee fietsen of elektrische fietsen mee op reis. De zwarte, inklapbare Audi-fietsendrager vergemakkelijkt het vervoer en is dankzij het lage gewicht eenvoudig op de trekhaak te plaatsen.

 Audi A3 Limousine

Technische gegevens