Audi Selectie :plus > Occasions > Audi Nederland
Selectie: plus

Audi Selectie :plus

Een gebruikte Audi
die voelt als nieuw!

Met Audi Selectie :plus bent u verzekerd van een occasion in topconditie; een gebruikte Audi die voelt als nieuw!
Door het :plus keurmerk, 14 dagen omruilperiode, Audi Pechhulp en uitgebreide garantie kunt u zorgeloos op pad met uw Audi.

Uw dealer staat garant voor een volledige autohistorie en betrouwbare kilometerstand en werkt nauw samen met de Audi importeur en fabrikant. Uiteraard kunt u voor een proefrit en taxatie van uw huidige auto altijd bij de Audi-dealer terecht.

Uw droomauto kunt u nu ook direct online bestellen, met een proefperiode van 14 dagen met bedenktijd. Indien gewenst, levert de Audi-dealer uw auto kosteloos aan huis af. Bij enkele dealers is het mogelijk om een Audi occasion te rijden voor een vast bedrag per maand via private lease. En via de Occasion Configurator kunt u uw Audi helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Audi Financial Services biedt vele mogelijkheden, waaronder diverse autoverzekeringen en een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief. Bereken de premie of het maandbedrag eenvoudig via de online calculator.

00:00 | 00:00

Audi Fabrieksoccasions

Audi Selectie :plus biedt een exclusief aanbod van in Duitsland geregistreerde Audi Fabrieksoccasions. Het importtraject van de auto wordt volledig verzorgd door de gekozen officiële Nederlandse Audi dealer.

Audi Approved Import

Online bestellen

Een Audi is altijd goed! Zo makkelijk bestelt u uw Audi occasion online; selecteer uw Audi occasion, kies de wijze van aflevering, betaal pas bij aflevering en u kunt 14 dagen proefrijden met bedenktijd. In de bovenstaande video vindt u meer informatie over online bestellen of kijk bij de veelgestelde vragen.

De zekerheden van Audi Selectie :plus

Het :plus keurmerk
14 dagen omruilperiode

Wij bieden u zekerheid vóór alles. Ook als u zich bedenkt en toch liever die andere Audi occasion kiest. Binnen 14 dagen en 1.000 kilometer kunt u de Audi Selectie :plus occasion omruilen voor een gelijkwaardig exemplaar. Uiteraard verwachten we wel dat deze in dezelfde staat is als bij aflevering. De Audi-dealer helpt u hier graag mee verder.

Gegarandeerde historie

De historie van elke Audi Selectie :plus occasion is bekend bij de Audi-dealer. Vaak omdat hij deze auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer heeft ingeruild. Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden.
De kilometerstand van een Audi Selectie :plus occasion klopt altijd. Daar kunt u van op aan. Deze heeft namelijk altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand juist is. Dit bewijs is afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas).

Audi Pechhulp

Een Audi Selectie :plus occasion die u laat onderhouden bij uw dealer heeft een autoleven lang recht op Audi Pechhulp. Mocht u dan toch pech hebben, dan kan de reis weer snel worden voortgezet. De dichtstbijzijnde Audi-dealer of een van de aangesloten mobiliteitspartners regelt alles voor u.

Uitgebreide garantie

Bij een Audi Selectie :plus occasion zit standaard uitgebreide garantie. Hierdoor bent u verzekerd van eersteklas Audi-kwaliteit. Het is mogelijk om met de dealer andere afspraken over de garantieduur te maken, deze worden vervolgens vastgelegd in het garantiecertificaat.

Proefrit en Inruil

U bent van harte welkom bij de dealer om te rijden met de Audi occasion(s) die u op het oog heeft. Een afspraak hiervoor kunt u eenvoudig online aanvragen. Kiest u voor Audi Selectie :plus, dan behoort inruil altijd tot de mogelijkheden. Uw dealer maakt graag een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige auto.

 • 1920x1080-private-lease.jpg
  Private lease

  Bij enkele dealers kunt u een jonge Audi occasion rijden voor een vast maandbedrag. Alle kosten zijn inbegrepen; afschrijving, wegenbelasting, allriskverzekering, reparatie, onderhoud en internationale pechhulp. U betaalt alleen de brandstofkosten zelf. De looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden bepaalt u zelf. Voor maximale zekerheid hebben Audi Private Lease occasions het keurmerk Private Lease.

  Bekijk het aanbod
 • 1920x1080-occasions3.jpg
  Occasion configurator

  Personaliseer uw Audi occasion geheel naar eigen wens met originele Audi accessoires. Of het nu gaat om Smartphone Interface, carbon stylingdelen of een nieuwe velgenset: het is eenvoudig toe te voegen aan uw offerte aanvraag.

  Lees meer