RS Q3 > Q3 > Audi Nederland
Audi RS Q3

Doelgericht, nog voordat u op de startknop drukt

De prestatiegerichte Audi RS Q3 combineert een sportief design met praktische gebruikseigenschappen. Performance is an attitude.

Kracht en snelheid in cijfers

Vermogen

294

kW

(400 pk)

Acceleratie

4,5

s

0–100 km/h

Koppel

480

Nm

1.950 – 5.850 toeren

Zeg maar dag tegen de sleur

Met de legendarische 2,5 liter vijfcilinder TFSI-motor* levert elke rit nieuwe avonturen op. Het RS-sportonderstel plus met actief geregelde dempers zorgt voor nog meer rijdynamiek en -stabiliteit. Eveneens voorbehouden aan deze snelle uitvoering zijn de speciale RS-remmen. Een mooie optie zijn de rode remzadels. Of ga meteen voor het summum: optionele keramische remmen met grijze, rode of blauwe remzadels.

Audi RS Q3

Bepaalt zijn eigen regels

De eigen designkenmerken van de Audi RS Q3 maken het prestatiepotentieel zichtbaar voor de buitenwereld. De aflopende daklijn verleent deze indrukwekkende SUV een vleugje coupékarakter. Dat hij heel wat in zijn mars heeft, blijkt ook uit de indrukwekkende voorkant met speciale RS-bumper en glanzend zwarte singleframe-grille. De verbrede spatbordranden versterken zijn gespierde uitstraling. De optionele 21-inch lichtmetalen velgen zijn uitzonderlijk groot in dit segment. Via de oplopende schouderlijn komen we uit bij de krachtig ogende achterkant, met een speciale RS-bumper – inclusief diffusor met glanzend zwarte afwerking en ovale uitlaten – en de speciale RS-dakspoiler.

Audi RS Q3

Geen ruimte voor compromissen

De sportieve uitstraling is ook binnenin de Audi RS Q3 aanwezig.

Audi RS Q3 cockpit

Een bijzonder sportief interieur. Een aan de onderzijde afgevlakt RS-sportstuur en decoratielijsten aluminium Race, zwarte pianolak of koolstofvezel. De RS-sportstoelen plus zijn bekleed met leder fijnnappa inclusief honingraatpatroon. De sportieve beleving is te versterken met rode of blauwe details.

Ruimte voor al uw wensen

De Audi RS Q3 blinkt uit door zijn adembenemende prestaties. Tegelijkertijd is het een praktische SUV die uitstekend overweg kan met alles wat u doordeweeks en in het weekend van hem verlangt. Zo is het interieur royaal genoeg voor vijf inzittenden. De achterbank is standaard over vijftien centimeter verschuifbaar en de rugleuningen tellen zeven standen. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter en met de leuningen plat past zelfs 1.525 liter achterin.

Kofferbak Audi RS Q3

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS Q3 een one-off met speciale interieurpanelen, fraai leder en een individuele lakkleur van Audi exclusive.* De afgebeelde auto is gespoten in Audi exclusive Citrusgeel.

RS Q3 Audi exclusive

Prijslijst

Audi Rs Q3

Technische data