Q4 Sportback e-tron > Q4 > Audi Nederland
Audi Q4 Sportback e-tron achterkant

Audi Q4 Sportback e-tron

Voorsprong is nu voordeliger dan ooit.
Tijdelijk vanaf € 52.040.{ft_prijsdisclaimer}

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,0–15,9 kWh/100 km

De Q4 Sportback 45 e-tron quattro. Tijdelijk vanaf € 52.040*.

Instappen was nog nooit zo aantrekkelijk. De vernieuwde Audi Q4 Sportback e-tron quattro is nu in gelimiteerde oplage beschikbaar. Ervaar quattro vierwielaandrijving, meer vermogen, sneller laden én een indrukwekkende actieradius. Beschikbaar als edition, Advanced edition en S edition, waarbij die laatste de luxe van Audi combineert met de sportiviteit van S line. Daarnaast beschikt de Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro altijd over Audi MMI navigatie plus, Audi connect Navigatie & Entertainment, stoelverwarming en een automatisch openende en sluitende achterklep. Als optie is bovendien een unieke ‘character sound’ beschikbaar, waarmee de Q4 e-tron zich bij lage snelheden nadrukkelijker onderscheidt van het overige verkeer.

Laden tot maximaal

175

kW*

Vermogen tot

286 pk

210 kW

WLTP-actieradius tot

533

km*

De vernieuwde Q4 45 Sportback e-tron-modellen die Audi eind 2023 lanceerde, hebben onder meer een nog efficiëntere aandrijflijn gekregen, met een nieuwe 210 kW (286 pk) sterke elektromotor. In de Audi Q4 Sportback 45 e-tron wordt deze krachtbron standaard gecombineerd met het krachtige 77 kWh accupakket, goed voor een range tot zelfs 533 km. Bovendien is de Q4 e-tron nu nog sneller te laden, in het geval van de quattro-modellen zelfs met maximaal 175 kW, waarbij het opladen van 10-80% onder optimale omstandigheden nu slechts 28 minuten vergt.


De formule voor blijvend rijplezier: een volledig elektrische Sportback annex SUV-coupé. De sportieve Audi Q4 Sportback e-tron maakt indruk met zijn sympathieke, vlotte en elegante uitstraling.

Shaped by progress

Q4 Sportback e-tron

€ 52.040,01*

Gemiddeld verbruik*: 16,7 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Q4 Sportback e-tron editions

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is nu verkrijgbaar als aantrekkelijke edition, advanced edition en S edition. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van navigatie Plus & Virtual cockpit, 19 inch lichtmetalen velgen, ledkoplampen en Audi smartphone interface. De Q4 editions zijn verkrijgbaar als 45 e-tron en als extra krachtige 55 e-tron met quattro.

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Praktisch en ruim

De Audi Q4 Sportback e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter.

Audi Q4 Sportback e-tron interieur

Stuur richting toekomst: op de bovenste spaken van het lederen sportstuur zitten zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor alle functies. Dankzij kleine ribbeltjes tussen elke knop werkt de bediening moeiteloos. Bovendien geven de touchknoppen haptische feedback als u erop drukt.

Muziek in uw oren

De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Opladen van 10% tot 80% in ong.

28

min

Batterijcapaciteit (netto) tot

77

kWh

Oplaadpunten, meer dan

500,000

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Q4 e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden. Bij Audi e-care ontvangt u tot en met 7 jaar fabriek voorgeschreven onderhoud en APK, 8 jaar fabrieksgarantie op accu, 2 jaar volledige fabrieksgarantie, online map updates en mobiliteitsservice.

Prijslijst

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
audi_q4-6.jpg
audi_q4-6.jpg