Q4 Sportback e-tron > Q4 > Audi Nederland
Audi Q4 Sportback e-tron achterkant

De vernieuwde Q4 Sportback e-tron

Meer vermogen en een groter bereik tot 547 km{ft_Audi-Actieradius}. Nu in de showroom.

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,0–15,9 kWh/100 km

Verbeterde specificaties

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Dankzij een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn heeft de nieuwe Q4 Sportback e-tron nu zelfs een range tot 547 kilometer. Tegelijkertijd is de Q4 e-tron nu nog sneller te laden, heeft hij sterkere motoren én zorgt een aangepast onderstel voor extra rijplezier. De modellen met achterwielaandrijving kunnen bij een snellader met 135 kW worden geladen en de quattro-versies zelfs met 175 kW. De Q4 Sportback e-tron vanaf nu in de showroom.

Vermogen tot

250

kW*

Acceleratie 0–100 km/h vanaf

5,4

s

WLTP-actieradius tot

547

km*

Shaped by progress

Bijtelling v.a.

321

€ p.m.

Gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93%

Full operational lease v.a.

792 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

56.915*

Q4 Sportback e-tron

€ 56.885,00*

Gemiddeld verbruik* 16,2 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂-emissie *: 0 g/km

Verder configureren

Q4 Sportback e-tron editions

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is nu verkrijgbaar als aantrekkelijke edition, advanced edition en S edition. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van navigatie Plus & Virtual cockpit, 19 inch lichtmetalen velgen, ledkoplampen en Audi smartphone interface. De Q4 editions zijn verkrijgbaar als 45 e-tron en als extra krachtige 55 e-tron met quattro.

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Praktisch en ruim

De Audi Q4 Sportback e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter.

Muziek in uw oren

De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Opladen van 10% tot 80% in ong.

28

min

Batterijcapaciteit (netto) tot

77

kWh

Oplaadpunten, meer dan

500,000

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de Q4 e-tron standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden. Bij Audi e-care ontvangt u tot en met 7 jaar fabriek voorgeschreven onderhoud en APK, 8 jaar fabrieksgarantie op accu, 2 jaar volledige fabrieksgarantie, online map updates en mobiliteitsservice.

Prijslijst

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
audi_q4-6.jpg
audi_q4-6.jpg