SQ6 e-tron > Q6 > Audi Nederland
Vooraanzicht Audi SQ6 e-tron

De nieuwe SQ6 SUV e-tron

Gemiddeld stroomverbruik: 17,5–18,4 kWh/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km.

De nieuwe, volledig elektrische Audi SQ6 e-tron is vanaf nu te bestellen.

De Audi SQ6 e-tron is het sportieve topmodel binnen de range. Met een systeemvermogen van 360 kW/490 pk staat hij voor hoge prestaties. Zo accelereert de SQ6 e-tron in 4,3 seconden van 0-100 km/u en is zijn topsnelheid elektronisch begrensd op 230 km/u (overige Q6 e-tron quattro-modellen: 210 km/u).

Bovenop alle genoemde features biedt hij qua uitrusting onder meer het comfortpakket pro, adaptieve S-luchtveringsonderstel, Matrix LED-koplampen en OLED achterlichten met digitale lichtsignaturen, adaptieve snelheidsassistent en adaptieve rijassistent plus. 


Dynamisch achteraanzicht Audi SQ6 e-tron

Elektrisch, en nog heel veel meer

De nieuwe Audi SQ6 e-tron maakt indruk met zijn indrukwekkende tractie dankzij de elektrische quattro-vierwielaandrijving, een uitstekende rijdynamiek en aansprekende sound.

 

Verander de lakkleur
Verander de velgen

Energierijke prestaties

De Audi SQ6 e-tron is ontworpen rondom een 800-voltarchitectuur. De lithium-ionaccu levert indrukwekkende prestaties, zowel tijdens opladen als onder het rijden.

Een rijdende Audi SQ6 e-tron schuin van boven bekeken

Elektrische quattro-aandrijving: geniet van soepele en snelle tussenacceleraties dankzij de volledig elektrische quattro-aandrijving. En ervaar de vrijwel stille acceleratie met een maximaal vermogen van 360 kW.

Een nieuw interieurconcept

Maak kennis met het nieuwe, futuristische interieurdesign. Afhankelijk van de configuratie zijn diverse interieurdelen bekleed met Dinamica-microvezel*, zoals de portierpanelen, een deel van het dashboard en de middenconsole. Sportstoelen plus voorin versterken de sportieve indruk.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Apps op het MMI-scherm van de Audi Q6 e-tronApps op het MMI-scherm van de Audi Q6 e-tron

Afgebeeld is de Audi Q6 e-tron

Een energiek ontwerp

De Audi SQ6 e-tron in Daytonagrijs pareleffect draagt zijn sportieve karakter met verve uit. De afgebeelde auto is verder te herkennen aan speciale S-details zoals de S-logo’s, specifieke bumpers en het exterieurpakket zwart.

Karakteristieke lichtsignatuur: de actieve digitale signaturen van de matrix-ledkoplampen en de oled-achterlichten zijn onderdeel van een nieuw design van de autoverlichting. Optioneel zijn zes extra combinaties voor de dagrijverlichting en achterlichten beschikbaar. Die zijn in MMI of in de myAudi-app te kiezen.

Klaar voor elk gebruik

De Audi SQ6 e-tron mag maar liefst 2.400 kilo trekken. Binnenin is sprake van een ruim interieur met veel opbergruimte en een flexibel in te delen kofferbak. Onder de voorklep zit een frunk.

Elektrisch rijden, next level

De grote lithium-ionaccu en de krachtige 800-voltarchitectuur leveren een actieradius op van maximaal 598 kilometer*. Snelladen kan met maximaal 270 kW*. De e-tron-routeplanner en de Plug & Charge-functie* maken laadstops plannen en laadpalen gebruiken nog gemakkelijker.

Audi exclusive

Stel uw Audi SQ6 e-tron volgens persoonlijke wensen samen en creëer zo met behulp van Audi exclusive* een volstrekt unieke auto. Kies bijvoorbeeld uw eigen lakkleur uit het grote aanbod van Audi exclusive, zoals het afgebeelde Nardogrijs.

De Audi SQ6 e-tron in de Audi exclusive-carrosseriekleur Nardogrijs