Audi A5 Cabriolet | Audi Nederland > A5 > Home > Audi Nederland
A5 Cabriolet 2019

A5 Cabriolet

Vanaf: € 55.915,00

Vrijheid op vier wielen.
De Audi A5 Cabriolet.

Het moment waarop de rijbeleving opeens deel uitmaakt van uw leven. Dat is het moment waarin letterlijk en figuurlijk de zon schijnt, waarin u definitief uw eigen koers bepaalt en een ongeveinsd karakter belangrijker is dan compromissen. De Audi A5 Cabriolet past naadloos in dit beeld. Van de lange motorkap via de golvende schouderlijn tot aan de akoestische kap – de passie en aandacht gelden voor elk detail.

Tijdelijk wordt de S tronic-automaat zonder meerprijs geleverd op de Audi A5.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • De Audi A5 Cabriolet nu standaard met automaat.

 • Exterieur

  De diverse kapkleuren waaruit valt te kiezen benadrukken de elegantie en sportiviteit van uw Audi A5 Cabriolet.

 • Exterieur

  De A5 Cabriolet combineert het hoge afwerkingsniveau en het strakke design van Audi met het genot van open rijden.

 • Exterieur

  Tijdloos mooi. Deze Audi A5 Cabriolet sport is voorzien van het S line pakket in combinatie met S line exterieur.

 • Exterieur

  Velgen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw auto. Afgebeeld: 19-inch multispaak-V-design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst.

 • Interieur

  Deze Audi A5 Cabriolet is voorzien van de uitrustingsline sport en S line. De sportstoelen zijn bekleed met zwart leder-alcantara en de decoratielijsten zijn van geborsteld mat aluminium.

 • Exterieur

  Slanke lijnen sieren het design van de A5 Cabriolet.

 • Exterieur

  Zowel met TFSI- als TDI-motor maakt de Audi A5 Cabriolet indruk met efficiency en zijn vlotte karakter. De quattro vierwielaandrijving zorgt voor meer tractie en dynamiek.

 • Exterieur

  De standaard akoestische kap benadrukt niet alleen de klassieke cabriolijnen van de Audi A5, maar maakt het interieur ook beduidend stiller. Daarmee geniet u ookop hogere snelheid van rust.

 • Exterieur

  Met de standaard comfortopening volstaat een druk op de knop om het dak te openen of te sluiten. Dat werkt volledig automatisch tot een snelheid van 50 km/h.

 • Exterieur

  Het dak is in 15 seconden te openen en in 18 seconden te sluiten.

 • Exterieur

  Chique, sportief, opvallend, rustgevend? De Audi A5 Cabriolet is in elke kleur een sterke verschijning. Afgebeeld is Gotlandgroen metallic.

 • Interieur

  Een topklasse afwerking, veel ruimte en ongekende mogelijkheden voor een eigen invulling. Gordelmicrofoons zorgen tijdens telefoneren voor een goede spraakkwaliteit, zelfs met geopend dak.

 • Video's

  De Audi A5 Cabriolet. Engineered with soul. Dat is hem aan te zien.

Interessante cijfers

Bagagevolume

380

liter

Van dicht naar open

15

seconden

Rijassistentiesystemen

30

(standaard of optie)

Perfect in vorm

Elke auto profiteert van een torsievrije bouw, een cabriolet heeft er extra baat bij. De A5 Cabriolet is op dit vlak een uitblinker, maar weet het gewicht toch te beperken. Daardoor rijdt hij als een zonnetje. Precies wat u wenst voor een open bolide.

Exterieur-Design
Meer over het exterieur

Aanpassingsvermogen

Maak van uw A5 Cabriolet een uniek exemplaar en combineer mooie houten panelen, schitterend leder en een lakkleur volgens uw dromen met elkaar. Audi exclusive maakt het mogelijk.

Meer over een gepersonaliseerd interieur en Audi exclusive

Kijk de toekomst recht in de ogen

De optionele Audi virtual cockpit toont haarscherp veel voor de bestuurder relevante informatie. De optionele Audi MMI navigatie plus met MMI touch maakt navigeren intuïtiever en nog eenvoudiger.

Meer over de infotainment- en assistentiesystemen

Sportiviteit en vrijheid als inspiratiebron

Voor de vormen van de Audi A5 Cabriolet hebben de ontwerpers de slanke lijnen van een coupé in gedachten gehouden. De vlakke achterkant met het in de sierlijst van de kapafdekking geïntegreerde derde remlicht, de korte overhangen en de lange motorkap met power dome benadrukken de sportieve uitstraling.

A5 Cabriolet 2019