A5 Cabriolet > A5 > Audi Nederland
A5 Cabriolet

A5 Cabriolet

A5 Cabriolet

Emotie op wielen

Sta open voor een opwindende rijbeleving. De Audi A5 Cabriolet.

Mooi vooruitzicht, mooie aanblik

Dankzij brede luchtinlaten en chroomafwerking komt de voorzijde sportief over.

A5 Cabriolet

Vanuit elke hoek sportief. Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving de sportiviteit van dit model. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20 inch gegoten lichtmetalen velgen. Een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van de Audi A5 Cabriolet.

Geniet van de omgeving

Het stoffen dak is onder het rijden tot een snelheid van 50 km/h in vijftien seconden te openen en in achttien seconden te sluiten. De kofferbak heeft een inhoud van 370 liter.

Compromissen? Doen we niet aan

Binnenin de Audi A5 Cabriolet vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Ook de moderne Audi infotainmenttechnologie springt in het oog. Het optionele multicolour led ambient lighting werkt sfeerverhogend. Een persoonlijke aankleding van het interieur is mogelijk met luxe of sportieve kleuren en bekledingen.

De beste rijstijl? Afwisselend

De optionele dynamische besturing van de Audi A5 Cabriolet past de overbrenging en de bekrachtiging aan de snelheid aan, wat de sportieve rijeigenschappen en het comfort ten goede komt. Door de koppeling met Audi drive select conformeert de rijbeleving zich zelfs aan uw eigen wensen. De standen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency zijn op elk gewenst moment onder het rijden te selecteren.

Audi A5 Cabriolet dynamic sideview

Krachtige motoren. Kies uit sterke TFSI-benzinemotoren* met vermogens van 110 kW (150 pk) tot en met 195 kW (265 pk).

Prijslijst