Audi A5 Sportback | Audi Nederland > A5 > Home > Audi Nederland
 • stage_exterior_front.jpg
A5 Sportback 2019

A5 Sportback

Vanaf: € 43.675,00

Emotie en gebruiksgemak:
de Audi A5 Sportback.

De Audi A5 Sportback oogt atletisch, is elegant en ook nog eens praktisch. Anders gezegd: sportieve avant-garde gaat hier feilloos samen met de ruimte van een sedan. Moderne technologieën en innovatieve assistentiesystemen garanderen daarbij het belangrijkste: rijplezier voor u.

Tijdelijk is de Audi A5 Sportback uit voorraad zeer aantrekkelijk geprijsd.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • De Audi A5 Sportback nu standaard met automaat.

 • Interieur

  De 18-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-ster-design (S-design) zijn onderdeel van het S line pakket.

 • Exterieur

  In de Audi A5 Sportback komt reizen op de eerste plaats. Vanuit een feilloos afgewerkt interieur geniet u van indrukwekkende landschappen en glooiende doorgaande wegen.

 • Exterieur

  De sportieve voorkant inclusief brede, lage Singleframe en sterk aangezette motorkaplijnen maakt vooruitgang concreet. Immers: adel verplicht.

 • Exterieur

  De A5 Sportback heeft de frameloze portieren van een coupé en sportieve verchroomde raamomlijstingen.

 • Exterieur

  De sportieve achterkant is van een subtiele spoilerrand en diffusor voorzien.

 • Exterieur

  Toon uw sportieve kant en kies voor de A5 Sportback sport. Zijn details benadrukken het temperament en de prestaties van uw auto. Ook S line voegt veel sportiviteit toe.

 • Details

  De optionele Audi Matrix LED-koplampen. Behalve het vertrouwde dim- en grootlicht zijn er nog lichtinstellingen voor in bochten, op provinciale wegen en snelwegen alsmede een instelling voor in slecht weer. Het switchen hiertussen werkt volledig automatisch op basis van cameragegevens.

 • Details

  Dankzij het optionele glazen panoramadak baadt het interieur in het licht. Via de centrale vergrendeling is dit dak al voor het instappen te openen en pas na het uitstappen te sluiten.

 • Details

  Het 3D-geluid van het optionele Bang & Olufsen Sound System is indrukwekkend.

 • Interieur

  Het S line pakket bestaat onder meer uit een zwart interieur, dashboard en hemelbekleding, decoratielijsten van geborsteld mat aluminium en pedalen en voetsteun van edelstaal. Het afgebeelde S line driespaaks lederen sportstuurwiel, multifunctioneel plus, afgevlakt aan de onderzijde, is optioneel.

 • Video's

  Schitterende lijnen, een subliem interieur, puike afwerking. De Audi A5 Sportback: engineered with soul.

Comfortabel ruimtewonder

In de grote kofferbak van de A5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.

Elegant en sportief

De karakteristieke, golvende lijn over de flank is een beeldbepalend ontwerpkenmerk. Deze driedimensionale schouderlijn is belangrijk voor de elegante uitstraling van de A5 Sportback. De carrosserie speelt hiermee als het ware met licht en schaduw. De stevig aangezette spatborden benadrukken het quattro-dna. Aan de achterkant vallen de scherp getekende horizontale lijnen en de grote achterklep op. De Audi A5 Sportback heeft een eigen karakter.

Meer over het exterieur

Compromisloos premium

Van de ergonomisch gevormde sportstoelen via het aan de onderkant afgevlakte optionele S line sportstuurwiel tot aan de mogelijkheid om het interieur helemaal volgens eigen wensen aan te kleden – elk detail telt en dat is precies waarom een Audi maatwerk is dat u altijd blijft waarderen.

Meer over het personaliseren van het interieur en Audi exclusive

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Meer over de infotainment- en assistentiesystemen

Een zee van licht in het interieur

Het glazen panoramadak is niet alleen een designhighlight, maar kan ook open voor zon en frisse lucht. Openen en sluiten werkt eveneens van buitenaf, via de autosleutel.

A5 Sportback 2019