A5 Sportback > A5 > Audi Nederland
A5 Sportback

A5 Sportback

Beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 165–153 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,3–6,7 l/100 km

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.: 

  • S line interieur & S line exterieur
  • Audi matrix LED koplampen inclusief dynamische richtingaanwijzers achter
  • Lichtmetalen velgen 8,5J x 19 "multispaak" design
  • MMI navigatie plus 10,1 inch touchscreen
  • diverse zwarte hoogglans acccenten.


A5 Sportback

€ 60.755,00*

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,0 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 158 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Design om naar te kijken en om in te rijden

Dankzij brede luchtinlaten oogt de voorzijde extra sportief. Aan de zijkanten benadrukt de dorpelvormgeving zijn sportiviteit. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen. Een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van dit model. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht.

Audi A5 Sportback ledkoplampen

Zien, wat anderen niet zien: ledkoplampen en ledachterlichten zijn standaard. De slimme lichtbundel van de optionele matrix-ledkoplampen heeft een groot aanpassingsvermogen. De matrix-lampen zijn er ook met Audi-laserlicht met nog groter zichtbereik. Daarmee ziet u in de Audi A5 Sportback van veraf wat er voor u ligt.

Een krachtige dynamiek

Rijplezier is verzekerd dankzij technieken die de rijdynamiek ondersteunen. Voorbeelden daarvan zijn de optionele dynamische besturing en de soepele en sterke motoren.

Compromissen? Liever niet

Onderga de ruimtelijke beleving. Dankzij het ruime interieur en de grote kofferbak biedt de Audi A5 Sportback veel plek aan inzittenden en hun bagage. De nadruk op horizontale interieurlijnen draagt bij aan het ruimtelijk effect. Verder vallen de doordachte indeling van de middenconsole en de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Ook de moderne Audi-infotainmenttechnologie springt in het oog. Het optionele led ambient lighting voegt progressieve elegantie toe binnenin de Audi A5 Sportback.

A5 Sportback Audi virtual cockpit

Duidelijk en precies naar wens. De weergave van de Audi virtual cockpit is te configureren. Dat gaat heel gemakkelijk en levert de gegevens op die u wilt zien. Daarnaast zijn er drie thema’s, waarin overigens ook al bepaalde menukeuzes zijn gemaakt: klassiek, sportief en dynamisch.