A3 allstreet > A3 > Audi Nederland
Audi A3 allstreet

A3 allstreet

Gemiddelde CO₂-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 123–141 g/km; gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 5,0–5,8 l/100 km.

Audi A3 allstreet

Charismatische crossover

Sla nieuwe wegen in en kies voor de nieuwe Audi A3 allstreet. Markante offroad-details en de octogonale Audi Singleframe leveren een krachtige en onderscheidende uitstraling op.

Urban en allround

De Audi A3 allstreet is op een stoere manier anders. De octogonale Singleframe met eigen structuur, contrastrijke designdetails in Selenietzilver en de robuuste offroad-aankleding op de flanken geven zijn onafhankelijke karakter weer.

Audi A3 allstreet MMI-schermAudi A3 allstreet MMI-scherm

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Dynamisch op weg

Voor de nieuwe Audi A3 allstreet zijn er sterke en efficiënte motoren vanaf 110 kW / 150 pk. Daarmee ervaart u rijplezier en comfort van hoog niveau.

Ruimte voor meer

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de Audi A3 allstreet een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Met volledig neergeklapte achterbank groeit het kofferbakvolume zelfs van 380 tot 1.200 liter.

Intense geluidservaring

Geniet in uw Audi A3 allstreet van het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Audi Sonos

Audi exclusive

Maak van uw Audi A3 allstreet een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Goodwoodgroen pareleffect.

Audi A3 allstreet in Audi exclusive Goodwoodgroen pareleffect

Net zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires* heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw Audi helemaal aan uw wensen aan te passen. Geniet van op maat gemaakte extra’s met een fraai design en doordachte functionaliteit.

 Audi A3 allstreet

Technische gegevens