SQ2 > Q2 > Home > Audi Nederland

De Audi SQ2 is een
compacte sportieveling
voor individualisten

In het vernieuwde topmodel van de Q2-familie ervaart u de gepassioneerde kracht van een Audi S-model. Deze compacte SUV biedt veel rijplezier, een sportief design, de modernste infotainment-features en slimme elektronische assistentiesystemen.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
 • Bij het sportieve karakter van de SQ2 horen onder meer speciale bumpers en een eigen grilledesign. Deze Tangorood metallic versie is verder aangekleed met zwarte exterieurdetails.

 • Breng meer dynamiek in uw leven met de Audi SQ2.

 • De sportiviteit van de Audi SQ2.

 • De Audi SQ2 heeft standaard quattro vierwielaandrijving.

 • Een zwarte exterieurafwerking maakt de Audi SQ2 nog sportiever om te zien.

 • De Audi SQ2 biedt pure sportiviteit binnen een handzame lengte. Dankzij het speciale S-onderstel is rijplezier gegarandeerd.

 • In de Audi SQ2 ondersteunen diverse standaard en optionele rijhulpsystemen u om veilig aan het verkeer deel te nemen.

 • Benadruk ook binnenin de sportiviteit van deze auto, bijvoorbeeld door tweekleurige lederen stoelbekleding te kiezen.

 • Uw commandopost met onder meer standaard een driespaaks sportstuur, de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en volautomatische airconditioning.

 • Audi virtual cockpit. Innovative and fully digital. A high-resolution display that you can tailor to your own specific requirements.

 • De Audi SQ2 heeft standaard MMI navigatie plus met MMI touch response, MMI radio plus inclusief DAB+, een draadloze telefoonlader en de Audi smartphone interface.

 • Maak een virtueel rondje om de Audi SQ2.

Sprankelende rijeigenschappen

Dynamisch rijplezier is vanzelfsprekend in uw Audi SQ2. U voelt de power van de TFSI-motor en de tractie van de volledig variabele quattro-aandrijving. Het quattro-systeem reageert op de rijomstandigheden door de aandrijfkracht per wiel te verdelen. Het verlaagde S-sportonderstel met speciale afstemming van vering en demping draagt ook bij aan de rijdynamiek. U voelt precies wat er onder de wielen gebeurt en de auto rijdt heerlijk vlot. Het sportieve karakter blijkt ook uit het fraaie motorgeluid van de Audi SQ2.

De kracht van de Audi SQ2

Vermogen

221

kW

300 pk

Koppel

400

Nm

2.000 – 5.300 toeren

Acceleratie

4,9

s

0 naar 100 km/h

Gemiddeld brandstofverbruik 8,3 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie 188 g/km.

Panorama view Audi SQ2

Bekijk in de 360°-video alle details van de Audi SQ2

Pocket rocket SUV met
een sportieve uitstraling

De dynamiek en sportiviteit van uw Audi SQ2 krijgen nog meer nadruk door diverse mooie details. De vier uitlaten zijn kenmerkend voor een Audi met S in de modelnaam. Optioneel heeft uw auto zwart verchroomde uitlaatsierstukken. Ook de speciale S-achterspoiler springt in het oog. Voor een fraai contrast zorgt het optionele SQ2 exterieurpakket met zwarte Audi singleframe grille en een zwarte afwerking van de bumpers. Ook de zwarte quattro-striping onderaan de portieren hoort erbij. Zwarte dakstijlen en spiegelkappen maken het plaatje compleet.

MMI-systeem en Audi virtual cockpit in de Audi SQ2

Een directe lijn met de bestemming

Met het standaard infotainmentsysteem ‘MMI navigatie plus’ kunt u navigeren, communiceren, informatie binnenhalen en van muziek genieten. Eveneens standaard is de Audi virtual cockpit. Dit innovatieve, volledig digitale 12,3 inch instrumentenpaneel toont haarscherp allerlei informatie die u zelf kunt configureren. Zo is er een speciale SQ2-scherminstelling met de toerenteller in het midden.

Elektronische rijhulpen voor
meer comfort en beter overzicht

De Audi SQ2 is leverbaar met diverse slimme assistentiesystemen. Kies bijvoorbeeld het optionele pakket met de adaptieve rijassistent die u ondersteunt tijdens accelereren, remmen, de snelheid aanhouden, afstand bewaren en de rijstrook volgen.

Dynamische rijopname Audi SQ2
Kijk rond in het interieur

Een sportief interieurdesign:
progressief en charismatisch

Ook binnenin overtuigt de Audi SQ2 met zijn consequente focus op sportiviteit. Zo zorgen de sportstoelen met gepreegde S-logo’s en opstaande wangen voor een uitstekende zitpositie. Exclusief voor de SQ2 is het interieurpakket met nappalederen bekleding, waarbij de middenbanen zijn uitgevoerd in magmarood met ruitvormig stikpatroon. Stijlvol en sportief.

Ambiente lichtpakket plus Audi SQ2

Met het optionele 'ambiente lichtpakket plus' regelt u zelf de kleur van de interieurverlichting. De contouren en oppervlakken in uw Audi SQ2 worden daarmee fraai verlicht.

Klik op de afspeelknop in de afbeelding om een goed idee te krijgen van de effecten van het ambient light in de Audi SQ2.