SQ2 > Q2 > Audi Nederland

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 192–188 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–8,3 l/100km

Compacte sportieveling voor individualisten

Deze compacte SUV biedt veel rijplezier, een sportief design, de modernste infotainment-features en slimme elektronische assistentiesystemen*.

SQ2

€ 81.105,93*

Gemiddeld brandstofverbruik* 8,3 l/100 km

Gemiddelde CO₂-emissie *: 188 g/km

Verder configureren

De kracht van de Audi SQ2

Vermogen

221

kW

(300 pk)

Acceleratie

4,9

s

0 naar 100 km/h

Koppel

400

Nm

2.000 – 5.300 toeren

Sprankelende rijeigenschappen

Dynamisch rijplezier is vanzelfsprekend in uw Audi SQ2. U voelt de power van de TFSI-motor en de tractie van de volledig variabele quattro-aandrijving. Het quattro-systeem reageert op de rijomstandigheden door de aandrijfkracht per wiel te verdelen.

SQ2 op een fraaie kustweg

Gericht op rijdynamiek. Het verlaagde S-sportonderstel met speciale afstemming van vering en demping draagt ook bij aan de rijdynamiek. U voelt precies wat er onder de wielen gebeurt en de auto rijdt heerlijk vlot. Het sportieve karakter blijkt ook uit het fraaie motorgeluid van de Audi SQ2.

Pocket rocket SUV met een sportieve uitstraling

De dynamiek en sportiviteit van uw Audi SQ2 krijgen nog meer nadruk door diverse mooie details. De vier uitlaten zijn kenmerkend voor een Audi met S in de modelnaam. Optioneel heeft uw auto zwart verchroomde uitlaatsierstukken. Ook de speciale S-achterspoiler springt in het oog.

Een sportief interieurdesign: progressief en charismatisch

Ook binnenin overtuigt de Audi SQ2 met zijn consequente focus op sportiviteit. Zo zorgen de sportstoelen met gepreegde S-logo’s en opstaande wangen voor een uitstekende zitpositie. Exclusief voor de SQ2 is het interieurpakket met nappalederen bekleding, waarbij de middenbanen zijn uitgevoerd in magmarood met ruitvormig stikpatroon. Stijlvol en sportief.

Audi exclusive

Een gepersonaliseerde auto die volledig aan uw smaak voldoet: met Audi exclusive* kleedt u uw Audi SQ2 helemaal naar wens aan. Gaat u voor de goudtint van een zonsondergang, het rood van een heerlijke wijn of het groen van een ring met een smaragd? Deze en nog veel meer tinten zijn leverbaar als carrosseriekleur voor uw Audi.

Prijslijst