Q5 TFSI e > Q5 > Audi Nederland
Audi Q5 TFSI e

Q5 TFSI e

Ook beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 42–35 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: Benzine: 1,8–1,5 l/100km | Elektrisch : 23,3–22,0 kWh/100 km

Q5 TFSI e

€ 75.438,00*

Gemiddeld brandstofverbruik*Benzine: 1,7 l/100 km | Elektriciteit: 22,9 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂-emissie *: 40 g/km

Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • 20" Lichtmetalen velgen "5-segmentspaak" design
  • Optiekpakket zwart
  • Privacy glas (donker getinte ramen)
  • S line interieur en S line exterieur
  • Audi sound system


Lampen met een verhaal

Na halogeen kwam er led en de Audi Q5 TFSI e gaat optioneel weer een stapje verder: oled. Deze allernieuwste ontwikkeling op het gebied van achterlichten is herkenbaar aan de verschillende lichtgraphics waaruit u tijdens de bestelprocedure kunt kiezen. U leest het goed: u bepaalt zelf het design van de verlichting. De lichtunits zijn samengesteld uit 3D-segmenten en die kunnen drie varianten op de rode achterverlichting tonen. De keuze is aan u. Bij gebruik van de dynamische rijmodus wordt een eigen, bijbehorende lampenindeling actief. Ook heel bijzonder: als een andere verkeersdeelnemer de stilstaande Q5 tot op twee meter vanaf achteren nadert, gaan de oled-achterlampen aan. Oleds zijn organische leds die zeer weinig stroom verbruiken en een contrastrijk en homogeen licht uitstralen.

Uw auto levert maatwerk

De Audi Q5 TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert.

Audi Q5 TFSI e hybride

Altijd de juiste aandrijving: puur elektrisch, uitsluitend gebruikmakend van de verbrandingsmotor of een combinatie van beide. Een 7-traps S tronic automaat en quattro-vierwielaandrijving behoren ook tot de aandrijflijn. Met al die techniek kunt u elke rijstijl hanteren, van zo zuinig mogelijk tot uitgesproken sportief.

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q5 TFSI e zit zo weer vol.

Q5 55 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 56–62

km

(WLTP, met 18 t/m 21 inch wielen)

Acceleratie

5,3

s

0 naar 100 km/h

Systeemvermogen

270

kW

(367 pk)

Audi e-tron Sportback

Functions on Demand

Dankzij Functions on Demand voegt u uitrusting toe wanneer u die nodig heeft. Uw mogelijkheden blijven dus niet beperkt tot de oorspronkelijke autoconfiguratie. Diverse features zijn achteraf bij te boeken. Dit kan snel en gebruiksvriendelijk in de myAudi-app.

Prijslijst