• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km
S3 Limousine > A3 > Home > Audi Nederland
S3 Limousine 2019

S3 Limousine

Vanaf: € 66.320,00

Sportief en elegant.
De Audi S3 Limousine.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,9–6,8 l/100 km
Gemiddelde CO₂-emissie*: 158–155 g/km

Een krachtige motor in een auto die zijn karakter niet van de daken schreeuwt – de Audi S3 Limousine combineert sportieve prestaties met een stijlvolle uitstraling.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • Met zijn vier uitlaten verwijst de Audi S3 Limousine naar zijn sterke motor.

 • De grote singleframe-grille is een beeldbepalend designelement aan de voorzijde.

 • De dynamische lijnen geven de Audi S3 Limousine een sportief karakter.

 • Voeg met optionele kleuraccenten iets extra’s toe aan uw Audi S3 Limousine.

 • De Audi S3 Limousine biedt plek aan vijf inzittenden.

 • IJkpunt in de cockpit: het onderaan afgevlakte multifunctionele sportstuurwiel.

 • De optionele Audi virtual cockpit toont belangrijke informatie op een hi-res en haarscherp scherm.

 • In de Audi phone box kan uw smartphone draadloos opladen.

 • Met het optionele Bang & Olufsen Sound System geniet u van surround-geluid zoals in een concertzaal.

Dynamische rijbeleving

Diverse innovatieve technologieën zorgen ervoor dat u in de Audi S3 Limousine kunt genieten van rijdynamiek in combinatie met veilige en zuinige eigenschappen. De standaard 7-traps S tronic schakelt bijna onmerkbaar. De quattro permanente vierwielaandrijving en de adaptieve rij-instellingen van Audi drive select behoren eveneens tot de standaarduitrusting. Aan de hand van diverse settingen kunt u het autokarakter op uw wensen afstemmen. De 221 kW (300 pk) sterke tweeliter TFSI-motor (gemiddeld brandstofverbruik: 6,9–6,8 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 158–155 g/km) garandeert sportieve prestaties.

Volg uw eigen smaak

Bovenop de vele standaard features en technologieën bieden wij u de mogelijkheid om het interieur van uw Audi S3 Limousine met speciale uitrusting te personaliseren. Met het pakket ‘Audi design selection expressrood’ krijgen veel elementen een kleuraccent, waaronder de ventilatieroosters in het dashboard, de voetmatten en delen van de sportstoelen.

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi S3 Limousine is uw commandocentrale. Intelligente technologieën voorzien u van belangrijke informatie. Bij MMI navigatie plus met MMI touch, de topversie van de infotainmentsystemen, is een touchpad in de centrale bedieningsknop verwerkt. Dit aanraakvlak herkent zelfs uw handschrift. De optionele Audi virtual cockpit toont overzichtelijke alle informatie. Vanaf het standaard multifunctionele stuurwiel heeft u eenvoudig toegang tot alle instellingen.

Audi virtual cockpit S3 Limousine
Meer over bediening en infotainment
Assistentiesystemen

Dat geeft vertrouwen

Door het grote aanbod aan assistentiesystemen voor de bestuurder is stad en land doorkruisen in de Audi S3 Limousine nog veiliger. Audi side assist waarschuwt met een led voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de auto binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

Voel de sportiviteit

Profiteer van het standaard sportonderstel waarmee uw Audi S3 Limousine aan de weg kleeft. De eveneens standaard elektromechanische progressieve besturing draagt aan het rijcomfort bij. Met name in de stad en tijdens manoeuvreren hoeft u minder aan het stuur te draaien. In krappe bochten voelt u dat de Audi S3 Limousine nog wendbaarder is.

Rijdynamiek