S3 Limousine > A3 > Audi Nederland
De Audi S3 Limousine rijdt over een brug

S3 Limousine

Gemiddelde CO₂-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 185–193 g/km; gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,1–8,5 l/100 km.

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 190–185 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,3–8,1 l/100 km

Max. vermogen

245

kW

Acceleratie 0–100 km/h

4,7

s

Max. koppel

420

Nm

Audi S3 Limousine voorkant

De S zorgt voor het verschil

De nieuwe Audi S3 Limousine past bij iedereen die van een dynamisch leven houdt. Zijn sportief-elegante karakter wordt benadrukt door S-specifieke details aan de buitenkant en binnenin.

Enthousiasmerende rijdynamiek

De nieuwe Audi S3 Limousine biedt onomwonden rijplezier. Zijn krachtige motor, standaard quattro-aandrijving en andere technische hoogtepunten passen feilloos bij zijn sportief-elegante karakter.

Dynamisch zijaanzicht Audi S3 Limousine

Krachtige aandrijving: de sterke TFSI-motor van de nieuwe Audi S3 Limousine levert met 245 kW een indrukwekkend vermogen. Met het viervoudige uitlaatsysteem klinkt de auto fraai en begeerlijk.

Sportief vanuit elk perspectief

U kiest met welke lakkleur de nieuwe Audi S3 Limousine zijn omgeving verfraait. Met Ascariblauw metallic bijvoorbeeld?

Ruimte voor meer

Praktisch in dagelijkse gebruiksomstandigheden, variabel inzetbaar in de vrije tijd. Met de 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen is de nieuwe Audi S3 Limousine een buitengewoon flexibel bruikbare auto. Het kofferbakvolume bedraagt 325 liter.

Intense geluidservaring

Naar wens is in uw nieuwe Audi S3 Limousine het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid aanwezig. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

Audi Sonos

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.


Inbegrepen in de optionele uitrusting Audi-appstore en smartphone-interface. Om de apps te gebruiken zijn een myAudi-account en een dataverbinding nodig.
Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback.

Ervaar digitalisering

Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen* beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Audi A3 Sportback cockpitAudi A3 Sportback cockpit

Afgebeeld is de Audi A3 Sportback. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Audi exclusive

Maak van uw nieuwe Audi S3 Limousine een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Fluweelviolet, of ga voor de bijzondere uitstraling van de polarmat-lakkleur Daytonagrijs mat.

Audi S3 Limousine in Audi exclusive Fluweelviolet