Duurzaam rijden > Elektrische en plug-in-hybride Audi rijden > Audi Nederland
Groen en duurzaam rijden

Audi: Consequent duurzaam

Vermindering CO₂-uitstoot, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Met elektrische mobiliteit naar een duurzamere toekomst

Elektrische mobiliteit is de sleutel tot meer duurzame mobiliteit wereldwijd. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om tegen 2025 30 elektrische voertuigen aan te bieden, waarvan 20 puur elektrische auto's die in elektrische modus geen lokale CO₂-uitstoot veroorzaken. Voor ons is elektromobiliteit het centrale element van een duurzamer en klimaatvriendelijker vervoerssysteem.

Lees hier meer over duurzaamheid bij Audi en ontdek interessante toekomstige onderwerpen.


Duurzaamheid in de supply chain: zowel een uitdaging als een kans

Audi is aanwezig in meer dan 100 markten en produceert in 13 productievestigingen in tien landen om zo dicht mogelijk bij zijn klanten te staan. De toeleveringsketen van het bedrijf is dienovereenkomstig uitgebreid. Audi hecht daarom veel belang aan een integrale monitoring van de eigen waardeketen: vermindering van de CO₂-uitstoot, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn topprioriteiten.


Audi A3 Sportback

Mobiliteit & trends

Wie klaar wil zijn voor de wereld van morgen, moet snel en flexibel zijn. De manier waarop we leven verandert in een snel tempo. Hoe ziet samenleven er in de toekomst uit en wat moeten we er vandaag over weten? We gaan verder met continue ontwikkeling en oplossingen die mensen in beweging brengen.


Mobiliteit & trends

Duurzame producten

Audi hanteert een holistische benadering bij het ontwikkelen van duurzame producten. We vertrouwen op een breed portfolio van alternatieve aandrijftechnologieën om mobiliteit milieuvriendelijker te maken.


Duurzame producten

Hoe Audi de toekomst zeker stelt

Audi heeft zichzelf ambitieuze rendementsdoelen gesteld voor de komende jaren. Hoe wil het bedrijf dit bereiken? Met een duidelijke focus op rendabele e-mobiliteit, digitalisering en slim gebruik van synergieën die de groep biedt.


Audi Audi A6 Limousine TFSI e