Stories of Progress > Audi Nederland

Stories of Progress

Bij Audi draait alles om innovaties en om de wereld van mobiliteit te veranderen. Ervaar hoe Audi deze toekomst nu al vormgeeft in verschillende onderwerpen: van technologie en design tot duurzaamheid en lifestyle. Laat u inspireren door onze Stories of Progress.

Audi RS e-tron GT in de wind tunnel.

Technologie

Vooruitgang door technologie. Vooruitstrevende technologie en gepassioneerde creativiteit zorgen voor fascinerende voertuigen en oplossingen voor het hier en nu. Ontdek waarom innovaties de sleutel tot succes zijn.

Audi grandsphere concept.

Toekomst

Audi geeft vorm aan innovatieve visies en concepten voor een opwindende toekomst. Nergens is dit tastbaarder dan in de conceptcars van Audi. Deze verhalen brengen u een stukje dichter bij de wereld van morgen.

César Muntada

Design

Ideaal design dat de functionaliteit van het interieur en exterieur een adembenemende en emotionele esthetiek geeft: Audi creëert niet alleen spannende ontwerpen, maar ook ruimtes voor ervaringen. Ontdek hoe Audi de toekomst vormgeeft.

Audi handelt consequent duurzaam – uit diepe overtuiging

Duurzaamheid

Audi handelt consequent duurzaam – uit diepe overtuiging. Lees meer over hoe Audi zowel de transformatie naar schone mobiliteit vormgeeft als een impuls geeft aan sociale verandering.

Ontdek wat mensen drijft in sport, kunst en muziek.

Lifestyle

Inspiratie inspireert creativiteit: Er gebeuren buitengewone dingen als je grenzen in twijfel trekt, iets nieuws durft en het werkelijkheid maakt. Ontdek wat mensen drijft in sport, kunst en muziek.

Audi RS Q e-tron

Audi Sport

Geïnspireerd door uitdagingen: van Neuburg an der Donau tot de woestijnen van Saoedi-Arabië, van legendarische circuits tot exotische rallybanen, van quattro tot e-tron – ervaar de fascinatie van de autosport met Audi Sport.