A8 L TFSI e > A8 > Audi Nederland
Audi A8 TFSI e

A8 L 60 TFSI e

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 49–40 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Audi A8 L TFSI e

Moeiteloos en efficiënt

Met de Audi A8 L 60 TFSI e geniet u van moderne plug-in hybridetechniek en hoogstaand comfort.

A8 L TFSI e

€ 135.374,99*

Gemiddeld verbruik{*}: 22,5 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: 43 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren
De Audi A8 L 60 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

ca. 58

km

volgens WLTP-norm

Acceleratie

4,9

s

0–100 km/h

Systeemvermogen

340

kW

(462 pk)

Vooruitstrevende aandrijflijn

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 L 60 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

Opladen Audi A8 L TFSI e

Thuis gaat de stekker erin. Thuis of op de zaak uw auto opladen* kan met het bijgeleverde e-tron laadsysteem compact. De beste laadervaring krijgt u met een eigen laadpunt, meestal in de vorm van een wallbox.

Elektrisch piekvermogen

100

kW

Elektrische topsnelheid

135

km/h

Bruto accucapaciteit

17,9

kWh

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar

In de Audi A8 L zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Digitale HD matrix-ledkoplampen. Scherp het karakter van uw Audi A8 L aan met deze revolutionaire koplamptechnologie. De heldere en scherp afgebakende lichtbundel is anderen om u heen zo min mogelijk tot last. De lampen kunnen indrukwekkende animaties vertonen en tellen ongekend veel praktische functies.

Denk een maatje groter

Deze grote zakensedan maakt indruk met zijn lengte van 5,3 meter. Het design is een klasse apart. Versterk de uitstraling met S line exterieur, het optiekpakket zwart plus en S line interieur.

Groots in ruimte en ambiance

De Audi A8 L 60 TFSI e heeft een hoogwaardig, extra lang interieur waarin alles draait om reiscomfort. Met de optionele ontspanningsstoel rechts achterin is de ideale voorwaarde aanwezig om onderweg te werken en ontspannen.

Achterbank Audi A8 L TFSI e

Ruimte in overvloed. In het comfortabele en zeer ruime interieur genieten de achterinzittenden van uitzonderlijk reiscomfort.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive* staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires* geeft u uw Audi A8 L een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

Espresso mobile Audi A8 L

Smakelijke koffie onderweg. Met “Espresso mobil” maakt u tijdens een reisonderbreking zelf espresso.

Prijslijst